Tak tady bez debat hned na seznam :)
Seriál je presne typ žánru,ktorý mám najradšej,takže ho pravdepodobne budem pozerať.Háčik je len v tom,že Stanu nemám rada.Liezla mi na nervy už v Castlovi...
Téma vypadá zajímavě, asi bych koukala, i kdyby se tam Stana neobjevila, takto se těším ještě víc.
Super, přidávám do seznamu....
Bellezza napsal(a):
Seriál je presne typ žánru,ktorý mám najradšej,takže ho pravdepodobne budem pozerať.Háčik je len v tom,že Stanu nemám rada.Liezla mi na nervy už v Castlovi...
Seriál podle popisu vypadá dobře, avšak asi jeden háček to má, že jí nemůžu od 8. série v Castleovi ani cejtit (Pokud bude dělat stejný xsichty, jako v 8. sérii Castle, tak asi seriál vynechám)
Case*Wawe*Make napsal(a):
Seriál podle popisu vypadá dobře, avšak asi jeden háček to má, že jí nemůžu od 8. série v Castleovi ani cejtit (Pokud bude dělat stejný xsichty, jako v 8. sérii Castle, tak asi seriál vynechám)
Wau wau wau :D som myslela že som sama a divná čo ju nemá rada,pretože všetci sa z nej idú po***ť :D Bez urážky...
Tie ksichty asi hádzala preto,lebo sa s Nathanom nezniesli.
Stana mi nevadí, takže jestli na to časem narazím, klidně bych to zkusil.
Kvôli Stane dám šancu minimálne pilotu.. tak sná´d to bude stáť za to :)
Ale super super,téma je perfektní,ted ještě aby to nedokopali a neudělali z toho naprostou pitomost.
vypadá to velice zajímavě:D těším se:D
Tak na tohle se budu určitě dívat.
Bellezza napsal(a):
Wau wau wau :D som myslela že som sama a divná čo ju nemá rada,pretože všetci sa z nej idú po***ť :D Bez urážky...
Tie ksichty asi hádzala preto,lebo sa s Nathanom nezniesli.
Tak, Tak na FB či Twitteru by se s ní skoro všichni po*****, co udělá Staninka, tak každej sdílej, takže furt toho mám plnou zeď.
Stana by měla být profesionálka a tyhle xsichty nedělat, i když kolegu nesnáší.
Př: Glynis taky Michaela nesnášela a takový ksichtíky v první sérii Dempsey and Makepeace neházela. Jde o profesionalitu....
Tak, Tak na FB či Twitteru by se s ní skoro všichni po*****, co udělá Staninka, tak každej sdílej, takže furt toho mám plnou zeď.
Stana by měla být profesionálka a tyhle xsichty nedělat, i když kolegu nesnáší.
Já teda asi koukala na jinej seriál než vy :D Přišel mi neprofesionální spíš Nathan, který dělal ksichty - nebo se spíš na Stanu radši ani nedíval, když byl ve scéně někdo třetí (což vypadalo vtipně, když něco říkala, pohlédla přitom i na něj a on čuměl celou dobu jinam). Tohle se táhlo už od šesté série. Ke konci seriálu se zlepšil, to je pravda, asi mu někdo domluvil, ale nevšimla jsem si, že by Stana dělala nějaký ksichty. Podle mě to všichni zbytečně analyzujeme, když se objevily zprávy, že spolu nevychází (a to si myslím, že se nepohodli už na přelomu druhé/třetí série, od té doby s nimi nejsou žádné společné rozhovory, když pominu Comic-Con a Paleyfest, kde bylo ale celé obsazení).
Ja mám Nathana rada,ale je pravda,že to flákal aj on.Nebudem ho zastávať.Stanu jednoducho nemusím,za to nemôžem,že sa mi sprotivila.Aj tí posadnutí fans mi ju sprotivili.Stačilo že som si otvorila fcb a z tých ich "adorable,amazing,babe a iné bla bla bla" mi bolo na grc.A do toho všetkého tie klebety o tom ako sa nemusia to už zaklincovali.Napokon som bola rada,že celá táto Castle šaráda skončila.Hlavne po tej katastrofálnej ôsmej sérií...
A čo sa spomenutého seriálu Dempsey a Makepeace týka,tak naň nedám dopustiť.Ako decko som na ňom fičala :D Glynis a Michael boli úžasní a napokon všetci vieme ako to s nimi dopadlo :-)
Na jednu stranu i Nathan, taky dělal ksichtíky, ale tak moc zas nebyli výrazný, jako u ní, což jsi tak vzpomínám. Oba mohli mít víc profesionality a nedělat ze sebe něco extra.
Ja mám Nathana rada,ale je pravda,že to flákal aj on.Nebudem ho zastávať.Stanu jednoducho nemusím,za to nemôžem,že sa mi sprotivila.Aj tí posadnutí fans mi ju sprotivili.Stačilo že som si otvorila fcb a z tých ich "adorable,amazing,babe a iné bla bla bla" mi bolo na grc.A do toho všetkého tie klebety o tom ako sa nemusia to už zaklincovali.Napokon som bola rada,že celá táto Castle šaráda skončila.Hlavne po tej katastrofálnej ôsmej sérií...
A čo sa spomenutého seriálu Dempsey a Makepeace týka,tak naň nedám dopustiť.Ako decko som na ňom fičala :D Glynis a Michael boli úžasní a napokon všetci vieme ako to s nimi dopadlo :-)
Já to mám stejný, jen víc na Twittře, tam ti posednutí fans dávají její obrázky a dělají s ní nějakou božskou ikonu, co ona udělá je svaté, co nosí je hezké. atd....
Když něco napíšeš negativního, tak do tebe začnou šít.
------------------------------------------------------------------
Já Dempsey and Makepeace objevila v TV, když mi bylo 8, tenhle seriál odstartoval lásku k seriálům podobného ražení a Harry s Jamesem byli první pár, který jsem "shipovala". Tenhle seriál je prostě moje srdcovka
Wau,krásny obrázok :-o stále vyzerajú super :)
Inak je to všetko pravda.Božechráň napísať na bohyňu Katic niečo negatívne :D
Akože dievčatá nič vám nebránilo v tom sa trocha pohrať s nastaveniami a postarať sa o to, aby sa vám na timeline neobjavovali novinky, príspevky atď, alebo dať proste unfollow. Úprimne si povedzme, že vám nikto nestál so zbraňou pri hlave a nenútil vás pozerať sa na fotky, čítať si príspevky atď.
Gabik.029 napsal(a):
Já teda asi koukala na jinej seriál než vy :D Přišel mi neprofesionální spíš Nathan, který dělal ksichty - nebo se spíš na Stanu radši ani nedíval, když byl ve scéně někdo třetí.
Súhlasím :) Nathana zbožňujem, ale to, čo predvádzal posledné 2-3 série bolo už aj na mňa vela a to som mega-brutál fanúšik a bránim ho za každú cenu a samozrejme je to moja platonická láska, ale čo je veľa, je veľa :D
phoboska napsal(a):
Súhlasím :) Nathana zbožňujem, ale to, čo predvádzal posledné 2-3 série bolo už aj na mňa vela a to som mega-brutál fanúšik a bránim ho za každú cenu a samozrejme je to moja platoncká láska, ale čo je veľa, je veľa :D
Wow! Keď som videl, že si toto komentila, hneď som si to otvoril, lebo som si myslel, že ideš brániť svojho miláčika. :D I stand corrected. ;D Super, láska. ;)
inekafe napsal(a):
Wow! Keď som videl, že si toto komentila, hneď som si to otvoril, lebo som si myslel, že ideš brániť svojho miláčika. :D I stand corrected. ;D Super, láska. ;)
Tiež mám svoje limity a nemám až také ružové okuliare :D Čakal si že zadupem Stanu pod zem a budem nosiť Nathana na rukách, čo? :D
phoboska napsal(a):
Súhlasím :) Nathana zbožňujem, ale to, čo predvádzal posledné 2-3 série bolo už aj na mňa vela a to som mega-brutál fanúšik a bránim ho za každú cenu a samozrejme je to moja platonická láska, ale čo je veľa, je veľa :D
Pod to bych se mohla do písmene podepsat ;)
Gabik.029 napsal(a):
Pod to bych se mohla do písmene podepsat ;)
Amen to that sista :D
No ked zbadám známu phobosku,čakám čo zarypne,ako vždy.
Stránky kde figuruje Katic nesledujem,len Castle stránky kde sa tomu bohužiaľ nevyhnem.Snáď nikto nečakáte,že kvôli jednej osobe zanevriem na celý seriál.
Takisto je sto ľudí sto chutí.Raz ju nemám rada a bodka.
Tiež mám rada Nathana a ak si si nevšimla,skritizovala som aj jeho...
No už to nie je podstatné.
Bellezza napsal(a):
No ked zbadám známu phobosku,čakám čo zarypne,ako vždy.
Neviem odkiaľ pochádzajú tieto zaručené informácie, ale tak isto ako aj ty, som si dovolila aj ja vyjadriť svoj názor. Iba kvôli tomu, že môj názor je iný ako ten tvoj, to hneď nemusí znamenať, že rýpem. Nikto ti nekázal prestať pozerať Castla, len som pripomenula fakt, že si každý môže podľa svojej ľubovôľe zmeniť v nastaveniach čo chce a čo nechce viedieť na FB timeline. Neriešim koho si kritizovala a koho nie, len som sa vyjadrila k tomu, že je ľahká pomoc k tomu, aby si si pozerala len to, čo sa ti páči a kto sa ti páči.
u některých stránek se tomu nejde vyhnout, prostě přidávají info o hercích. Tak se tam často mihne její obrázek.
Zvláštní, když byla zpráva, že odhází Stana ze seriálu, tak všichni remcali, ale že odcházela i Tamaa, to jsi všimlo jen pár lidí.
u některých stránek se tomu nejde vyhnout, prostě přidávají info o hercích. Tak se tam často mihne její obrázek.
Zvláštní, když byla zpráva, že odhází Stana ze seriálu, tak všichni remcali, ale že odcházela i Tamaa, to jsi všimlo jen pár lidí.
Pravda.
Ja som tiež nadávala,ale do tohto seriálu patrila a bez nej by som sa naň nedívala,či už ju mám rada či nemám.Tamala by mi samozrejme takisto chýbala.
Bellezza napsal(a):
Pravda.
Ja som tiež nadávala,ale do tohto seriálu patrila a bez nej by som sa naň nedívala,či už ju mám rada či nemám.Tamala by mi samozrejme takisto chýbala.
Mě by sice zajímalo, jak by to bez ní vypadalo, ale určitě bych to nedokoukala. Jsem ráda, že seriál skončil, pro mě, ale končil už 7 sérií, 8 jako by neexistovala
No na twitteru fanoušci Stany remcali úplně stejně i kvůli Tamale, že je vykopnutá.
Na Absentii jsem zvědavá.
musim povedat, ze popis je naozaj dobry, tak uvidime ake to naozaj bude.
Článek byl aktualizován :)