Diskuze k článku Osamělá a prý atraktivní odměna hledá. Už nechci být sama!
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 6. 2012 / 18:50:09 (před 12 roky)
off

Jsem si říkala, proč mám v editaci titulek upozornění, že nejsou soutěžní :-)

Whatever
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 6. 2012 / 18:53:37 (před 12 roky)
off

Sakryš.. a já zrovna nepřekládám!!! :D Tak alespoň můžu jako přihlížející fandit svým oblíbencům... hmm... :D To si ještě musím rozmyslet, kdo získá mou psychickou podporu! :D

Ale jinak teda šéfíci.. jste machři! Takových odměn pro nás! Děláte, jakobychom se sem snad netěšili hned od probuzení! :D

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
1. 6. 2012 / 18:53:44 (před 12 roky)
off

Tak u rozpracovaných se to stejně nepozná, ne? :D

What's meant to be, eventually will be.
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
1. 6. 2012 / 18:56:26 (před 12 roky)
off

Další důvod pohnout s překladem Body of Proof :D

Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
1. 6. 2012 / 19:07:57 (před 12 roky)
off

Super motivace :)

Does this darkness have a name? Is it your name?
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
1. 6. 2012 / 19:09:55 (před 12 roky)
off

Tak já začínám fandit už teď channině :D Protože ta je nejžhavější kůň :) Perfektní motivační soutěž. Ale technická.. když tam bude povinná "reklam" na CZ a CP.. můžu tam ještě někam zakomponovat CW?:D Přece jen nechci bejt sviňa pelešivá :D

megawir
Autor článku | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 6. 2012 / 19:15:39 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Tak já začínám fandit už teď channině :D Protože ta je nejžhavější kůň :) Perfektní motivační soutěž. Ale technická.. když tam bude povinná "reklam" na CZ a CP.. můžu tam ještě někam zakomponovat CW?:D Přece jen nechci bejt sviňa pelešivá :D

No titule jsou sponzorovaný a o ceny :) V podstatě by tam neměla být konkurence nás nebo Comicspointu. Každopádně CW je myslím v klidu :-)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
haroska
1. 6. 2012 / 19:18:02 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

No titule jsou sponzorovaný a o ceny :) V podstatě by tam neměla být konkurence nás nebo Comicspointu. Každopádně CW je myslím v klidu :-)

Tak jedničku tam cpát nebudu :) To je jasný :) Ale díky cw vůbec funguju.. takže.... tak :)Oki oki díky díky dík :)

toebiash
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
1. 6. 2012 / 21:35:51 (před 12 roky)
off

CW budiž povoleno :)

For fans by fans
haroska
1. 6. 2012 / 21:46:29 (před 12 roky)
off
toebiash napsal(a):

CW budiž povoleno :)

:)) Děkuji ještě jednou :)

megawir
2. 6. 2012 / 11:06:34 (před 12 roky)
off

btw, nebuďte soukromníci a hezky řekněte ostatním překladatelům, že mohou soutěžit a vyhrát :)) Pokud se to chytne, čeká vás každé tři měsíce nové kolo, takže se šance na výhru hezky zvýší :)

haroska
2. 6. 2012 / 11:54:41 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

btw, nebuďte soukromníci a hezky řekněte ostatním překladatelům, že mohou soutěžit a vyhrát :)) Pokud se to chytne, čeká vás každé tři měsíce nové kolo, takže se šance na výhru hezky zvýší :)

Tak já to na cw už rozhlásila :) A to je takových 8 překladatelů.

monberunka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 6. 2012 / 12:43:00 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Tak já to na cw už rozhlásila :) A to je takových 8 překladatelů.

Prej rozhlásila... Vždyť ty jsi hlavně ráda, že v tom jsi sama. Aspoň vedeš :D:D:D

Díky za další soutěž:) Ne že by mělo cenu soutěžit :D Ale je to další fajn zpestření :)

megawir
2. 6. 2012 / 12:45:59 (před 12 roky)
off
monberunka napsal(a):

Prej rozhlásila... Vždyť ty jsi hlavně ráda, že v tom jsi sama. Aspoň vedeš :D:D:D

Díky za další soutěž:) Ne že by mělo cenu soutěžit :D Ale je to další fajn zpestření :)

Vždycky to má cenu :)
Můžeš mít nejvíc díků (klidně u méně titulků) nebo získat cenu, která se bude losovat. Jelikož se překlady dělají i tak, je tohle od nás jen ocenění a další motivace pro vás :)

haroska
2. 6. 2012 / 12:56:43 (před 12 roky)
off
monberunka napsal(a):

Ty co kecáš:D Já od začátku říkám, že první bude channi a hlawoun a na cw už jsem to psala 3x :D A to, že jsem tu zatím sama, je z toho důvodu, že teď titule nejsou a já měla zrovna v plánu nahrávat HIC přečas.. tak jsem to rovnou udělala podle pravidel....OMG :D

Meimei
2. 6. 2012 / 13:02:41 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Ty co kecáš:D Já od začátku říkám, že první bude channi a hlawoun a na cw už jsem to psala 3x :D A to, že jsem tu zatím sama, je z toho důvodu, že teď titule nejsou a já měla zrovna v plánu nahrávat HIC přečas.. tak jsem to rovnou udělala podle pravidel....OMG :D

Jojo, koukala jsem :D Jen to všude rozhlaš :)

megawir
2. 6. 2012 / 13:03:00 (před 12 roky)
off

Proč myslíte, že to vybere Hlawoun? :) On něco přes léto bude překládat? :) Šance mají všichni, kdo se zapojí, jak jsem psal. Je potřeba jen splnit příslušná pravidla. Na podzim pak znovu a tak dále, pokud budeme spokojeni a soutěž bude pokračovat...

Meimei
2. 6. 2012 / 13:04:12 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

Proč myslíte, že to vybere Hlawoun? :) On něco přes léto bude překládat? :) Šance mají všichni, kdo se zapojí, jak jsem psal. Je potřeba jen splnit příslušná pravidla. Na podzim pak znovu a tak dále, pokud budeme spokojeni a soutěž bude pokračovat...

Taky jsem si říkala, že Hlawoun má většinou seriály z té hlavní sezóny, tak se nechme překvapit :)

Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 6. 2012 / 13:16:38 (před 12 roky)
off

Můžu se zeptat, ty adresy SZ a comicspointu musí být v úplně prvním titulku? Protože si popravdě nedokážu představit, jak bych to tam u některých dílů vecpala, když má herec repliku už v 1. vteřině.

Whatever
haroska
2. 6. 2012 / 13:34:50 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

Tak protože oni dva si to , společně s xtomasem ještě, v mých očích zaslouží nejvíc :) Ale je tam náhodná cena a navíc doufám, že se zapojí co nejvíc lidí:) Naděje umírá poslední a nechť nejlepší zvítězí :)))

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
2. 6. 2012 / 13:42:56 (před 12 roky)
off
Lemonie napsal(a):

Můžu se zeptat, ty adresy SZ a comicspointu musí být v úplně prvním titulku? Protože si popravdě nedokážu představit, jak bych to tam u některých dílů vecpala, když má herec repliku už v 1. vteřině.

Ne, stačí kdekoliv, ideálně pokud má seriál znělku, tak do ní... Pokud nemá a na začátek by se to nikam nevlezlo, tak konec stačí.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
2. 6. 2012 / 13:44:05 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Tak protože oni dva si to , společně s xtomasem ještě, v mých očích zaslouží nejvíc :) Ale je tam náhodná cena a navíc doufám, že se zapojí co nejvíc lidí:) Naděje umírá poslední a nechť nejlepší zvítězí :)))

Možná ještě přihodíme nějaký kredity pro účastníky, ať je motivace, to alespoň zkusit. :)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
monberunka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 6. 2012 / 16:19:55 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Možná ještě přihodíme nějaký kredity pro účastníky, ať je motivace, to alespoň zkusit. :)

jé, to bych brala. A zrovna jsem dneska nahrála titulky, sakra :)

megawir napsal(a):

Vždycky to má cenu :)
Můžeš mít nejvíc díků (klidně u méně titulků) nebo získat cenu, která se bude losovat.

No, ale pokud překládáš seriál, co sleduje minimum diváků, tak je ta pravděpodobnost největšího počtu díků malá :) Ale nestěžuju si, docela jsem za to ráda. Aspoň jsou na mě příjemnější, nikdo mi nenadává a nehoní mě :)
Taky mi už nechodí dotazy na mail, jestli to bude ještě dneska, ať si pohnu, protože zítra už na sledování toho dílu nebudou mít čas :D

Ale tak jo, u těch příštích už to zkusím :)
Třeba budu mít štěstí jako v tombole a vyhraju v losování :D

kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
4. 6. 2012 / 19:28:29 (před 12 roky)
off
megawir
5. 6. 2012 / 10:27:50 (před 12 roky)
off
kacka.irena napsal(a):

kreativní :-)

Odměny nebo inzerát pro naše osamělé chudinky? :))