Teď bych měla předstírat, že mi to neudělalo obrovskou radost (abych se mohla jevit alespoň trochu jako normální bytost), ale bodám na to a juhůůů!!! Mám z TGT obrovskou radost, je úžasné, že se mu daří ve všech ohledech a líbí se. Takže ještě jednou juhů! (Krotím se.)
Yeah, yeah ... Nebudeme si mazat med kolem pusy. Tohle čekal každý. Pokud to ale zopakují i příště, bude ta radost ještě milionkrát větší :))
Super, na tuhle zpravu jsem cekal! :) Takze doufam, ze nezustane jen u tech tri slibovanych serii, ale ze jich bude MNOHEM vic! ;)
To snad by nebylo ono, kdyby neměli vysoká čísla sledovanosti, vždyť na ty tři a jejich nový pořad se čekalo poměrně dlouho a jsem za to ráda,protože doufám, že nebudou jenom 3 série a přibude ji víc:)
no, propadak jsem od nich necekal. Je to lepsi nez preobsazenej Top Gear, ale porad je to vicemene Top Gear, akorat s jinym nazvem. Celej uspech je proste zalozenej na tech trech dotycnejch, takze az s tim seknou oni sami, uz to nikdy nebude ono. Ale kazdopadne Top Gear sledovat neprestanu
První díl byl naprosto perfektní.
Čekala jsem trochu i zklamání, myslela jsem, že už to nebude ono, ale ono je to ještě LEPŠÍÍÍÍ.... fakt jsem se smála od začátku do konce, okruh super, spousty zábavy, stan super =D, auta super, moderátoři vůbec nezklamali. To jsem přesně potřebovala do času zkouškového období ve škole =) Už se těším na další díl...sledovanost se dala očekávat, každý byl zvědaví, co to bude....
Ja som vedel, ze to odpalia vo velkom style a divaci si to cakanie museli vytrpiet, takze tie cisla hovoria same za seba...
Já byla na Clarksona hrozně naštvaná, že se musel chovat tak, že ho vyhodili...strašně rádi jsme na Top Gear koukali. A Top Gearu přeju úspěch i bez nich, Matt je v něm podle mého názoru výborný. Na TGT jsme se samozřejmě těšili a chlapi nezklamali, skvěle jsme se bavili, hrozně jsme se nasmáli, stejně jako u starého Top Gearu, tak snad jim to vydrží.