Diskuze k článku The Grand Tour zajistil Amazonu sledovanostní rekord
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
22. 11. 2016 / 09:02:18 (před 7 roky)
off

Teď bych měla předstírat, že mi to neudělalo obrovskou radost (abych se mohla jevit alespoň trochu jako normální bytost), ale bodám na to a juhůůů!!! Mám z TGT obrovskou radost, je úžasné, že se mu daří ve všech ohledech a líbí se. Takže ještě jednou juhů! (Krotím se.)

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 11. 2016 / 13:52:12 (před 7 roky)
off

Yeah, yeah ... Nebudeme si mazat med kolem pusy. Tohle čekal každý. Pokud to ale zopakují i příště, bude ta radost ještě milionkrát větší :))

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
bundaboy
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
22. 11. 2016 / 14:18:22 (před 7 roky)
on

Super, na tuhle zpravu jsem cekal! :) Takze doufam, ze nezustane jen u tech tri slibovanych serii, ale ze jich bude MNOHEM vic! ;)

http://www.bundastranky.cz/ | https://www.youtube.com/@bundaboy
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
22. 11. 2016 / 14:24:25 (před 7 roky)
off

To snad by nebylo ono, kdyby neměli vysoká čísla sledovanosti, vždyť na ty tři a jejich nový pořad se čekalo poměrně dlouho a jsem za to ráda,protože doufám, že nebudou jenom 3 série a přibude ji víc:)

"Vím, že nic nevím."
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 11. 2016 / 14:25:25
Son of Anarchy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 11. 2016 / 16:37:31 (před 7 roky)
off

no, propadak jsem od nich necekal. Je to lepsi nez preobsazenej Top Gear, ale porad je to vicemene Top Gear, akorat s jinym nazvem. Celej uspech je proste zalozenej na tech trech dotycnejch, takze az s tim seknou oni sami, uz to nikdy nebude ono. Ale kazdopadne Top Gear sledovat neprestanu

Son of Anarchy
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 11. 2016 / 12:40:25 (před 7 roky)
off

První díl byl naprosto perfektní.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
petra.trucker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 11. 2016 / 22:40:06 (před 7 roky)
off

Čekala jsem trochu i zklamání, myslela jsem, že už to nebude ono, ale ono je to ještě LEPŠÍÍÍÍ.... fakt jsem se smála od začátku do konce, okruh super, spousty zábavy, stan super =D, auta super, moderátoři vůbec nezklamali. To jsem přesně potřebovala do času zkouškového období ve škole =) Už se těším na další díl...sledovanost se dala očekávat, každý byl zvědaví, co to bude....

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 11. 2016 / 14:01:13 (před 7 roky)
off

Ja som vedel, ze to odpalia vo velkom style a divaci si to cakanie museli vytrpiet, takze tie cisla hovoria same za seba...

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 11. 2016 / 09:01:28 (před 7 roky)
off

Já byla na Clarksona hrozně naštvaná, že se musel chovat tak, že ho vyhodili...strašně rádi jsme na Top Gear koukali. A Top Gearu přeju úspěch i bez nich, Matt je v něm podle mého názoru výborný. Na TGT jsme se samozřejmě těšili a chlapi nezklamali, skvěle jsme se bavili, hrozně jsme se nasmáli, stejně jako u starého Top Gearu, tak snad jim to vydrží.