Rok 2017 bude skvělý :)
No,jsou lepší seriály,které by si zasloužily prodloužení...
Druhá série se povedla víc než první, víc se přiblížili atmosféře původního seriálu (možná to bylo i těmi všemi svátky). Snad se i třetí série povede, je to super dárek pod stromeček :)
A Vánoce pokračují =D , super zpráva. Pro mě to byla nejlepší nová komedie roku 2016 a i další sérií si kvalitu udržela. Líbí se mně i sympatičnost dětských postav a i dospělé postavy jsou skvělé. Nesmějete se tu od začátku do konce, ale to vůbec nevadí. Celkově děsně sympatický seriál, takže zpráva o prodloužení je super zpráva. A Max Fuller je boží, ale nevím teda jestli bych chtěl mít takové dítě =D.
Tak to je super! A konečně by se tam mohla alespoň mihnout i Michelle. :) Akorát teda nesouhlasím s Valesionem, pro mě je Max hrozně otravný. Asi jediná postava, která mi tam přijde přehnaná a nebaví mě.
Vlezle, vlichoceně příjemné a pozeratelné. Sama sobě se divím, že se na nějakou epizodu vůbec podívám, ale seriál je to prostě sympatický, ačkoliv má aspekty, které mě mnohdy vytáčejí, tak mi to zásadne nevadí a líbí se mi hlavní trio. Takže je to dobrá zpráva. Navíc se tam tolik nemoralizuje jako ve Full Housu, kde byla nějaká ždímačka emocí skoro v každé epizodě. Stejnak jsem se ale divila, jak se do toho baráku vůbec všichni vešli, ted už je jich tam méně, ale předtím(v době pilotu)...to byl fakt plný dům. :D Navíc k tomuto seriálu nepotřebuji vůbec titulky, ani se nějak soustředit na každé slovo, protože je tam přímo až učebnicová mluva.
007.dany napsal(a):
No,jsou lepší seriály,které by si zasloužily prodloužení...
Suhlasim, na druhu stranu, ale ujde aj tento...