Diskuze k článku Seriálové osudy: Fuller House
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
25. 12. 2016 / 08:44:52 (před 8 roky)
off

Rok 2017 bude skvělý :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 12. 2016 / 09:26:09 (před 8 roky)
off

No,jsou lepší seriály,které by si zasloužily prodloužení...

Dan
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
25. 12. 2016 / 10:37:08 (před 8 roky)
off

Druhá série se povedla víc než první, víc se přiblížili atmosféře původního seriálu (možná to bylo i těmi všemi svátky). Snad se i třetí série povede, je to super dárek pod stromeček :)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 12. 2016 / 11:51:15 (před 8 roky)
off

A Vánoce pokračují =D , super zpráva. Pro mě to byla nejlepší nová komedie roku 2016 a i další sérií si kvalitu udržela. Líbí se mně i sympatičnost dětských postav a i dospělé postavy jsou skvělé. Nesmějete se tu od začátku do konce, ale to vůbec nevadí. Celkově děsně sympatický seriál, takže zpráva o prodloužení je super zpráva. A Max Fuller je boží, ale nevím teda jestli bych chtěl mít takové dítě =D.

Valesion
1Anilvap
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
25. 12. 2016 / 14:05:52 (před 8 roky)
off

Tak to je super! A konečně by se tam mohla alespoň mihnout i Michelle. :) Akorát teda nesouhlasím s Valesionem, pro mě je Max hrozně otravný. Asi jediná postava, která mi tam přijde přehnaná a nebaví mě.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
25. 12. 2016 / 18:00:26 (před 8 roky)
off

Vlezle, vlichoceně příjemné a pozeratelné. Sama sobě se divím, že se na nějakou epizodu vůbec podívám, ale seriál je to prostě sympatický, ačkoliv má aspekty, které mě mnohdy vytáčejí, tak mi to zásadne nevadí a líbí se mi hlavní trio. Takže je to dobrá zpráva. Navíc se tam tolik nemoralizuje jako ve Full Housu, kde byla nějaká ždímačka emocí skoro v každé epizodě. Stejnak jsem se ale divila, jak se do toho baráku vůbec všichni vešli, ted už je jich tam méně, ale předtím(v době pilotu)...to byl fakt plný dům. :D Navíc k tomuto seriálu nepotřebuji vůbec titulky, ani se nějak soustředit na každé slovo, protože je tam přímo až učebnicová mluva.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 1. 2017 / 11:29:27 (před 8 roky)
off
007.dany napsal(a):

No,jsou lepší seriály,které by si zasloužily prodloužení...

Suhlasim, na druhu stranu, ale ujde aj tento...