Diskuze k článku Scéna měsíce: Prosinec 2016
vuvicom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 1. 2017 / 16:06:43 (před 7 roky)
off

Ta scéna ve fuller house byla naprosto úžasná <3

Říká se že chybami se člověk učí. To je proč jich dělám tolik. Za chvíli ze mě bude génius.
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
5. 1. 2017 / 16:08:53 (před 7 roky)
off

Westworld byl skvělej, celé finále stálo za to.

Majkl303
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
5. 1. 2017 / 17:23:46 (před 7 roky)
off

Tak pro mě je jednoznačně scénou měsíce některá z vánočního speciálu Sense8! A bylo jich tam tolik, že nevím, kterou vybrat :D Ale nejspíš tu narozeninovou, ta byla naprosto perfektní, ostatně jako celý speciál. :)

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
5. 1. 2017 / 18:43:43 (před 7 roky)
off

Westworld určitě ano. Jen bych vybral Delores a její dosáhnutí "středu labyrintu". Ale TOP za prosinec (i když jsem ho viděl předevčírem) je The Man in the High Castle. Celá řada je wow, nicméně poslední díl - konkrétně porada, jak bude vypadat tří fázová atomová válka proti hlavním Americkým městům ovládaných Japonci. Rychle, chladně, bez jakéhokoliv zaváhání. Po dlouhé době jsem na seriál koukal s otevřenou pusou a ještě dlouho, dlouho na to budu myslet.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 1. 2017 / 19:15:54
Nira
5. 1. 2017 / 19:10:29 (před 7 roky)
off

V prosinci jsem doháněla resty a moc jsem nestíhala aktuální epizody, ale na Westworld jsem si čas našla, naprosto skvělý.

Kolombo
5. 1. 2017 / 19:29:25 (před 7 roky)
off
mv1998 napsal(a):

Tak pro mě je jednoznačně scénou měsíce některá z vánočního speciálu Sense8! A bylo jich tam tolik, že nevím, kterou vybrat :D Ale nejspíš tu narozeninovou, ta byla naprosto perfektní, ostatně jako celý speciál. :)

Celý speciál byl boží :-)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
5. 1. 2017 / 19:45:56 (před 7 roky)
off

Už som si myslel, že tu nikto nespomenie The Man in the High Castle. Aktuálnu sériu som ešte nevidel, ale nechcelo sa mi veriť, žeby tam nebola v tých 10 epkách nejaká parádna scénka!
Westworld bolo luxusné celé finále, ale ten jeho teda nemal chybu :D
Za mňa osobne by sa patrilo spomenúť veľko lepý návrat Doctora po roku. Výborný vianočný špeciál, skvelá paródia na superhrdinov, plno hlášok, Doctor si vytvoril svojho vlastného superhrdinu, samozrejme to nemal v pláne :D Jeho hlášky s zrejme novým spoločníkom Nardole tiež super. listovanie komixu o Supermanovi, kde odhaluje skutočnosť, že Superman a Clark je tá istá osoba chlapec ktorému patril ten komix len na neho pozerá, veď to vedia všetci. A Doctor na to len No Lois Lane to evidentne nevie :DD Následne sa dočíta o Spidermanovi ktorého kusol rádioaktívny pavúk a získal schopnosti. Doctor len aké schopnosti zvracania, opadávania vlasov a umieranie? také schopnosti sa určite hodia ;D No ale jeho sledovačka to už dorazila. Keď sa jedna reportérka vkladla k jednému trezoru a nenápadne počúvala, tak tam opodial už stál Doctor a priniesol si aj sváču, že Známka profesionality. :DD No mal som dosť.

May the odds be ever in your favor.
singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 1. 2017 / 12:24:18 (před 7 roky)
off
mv1998 napsal(a):

Naprostý souhlas. :)

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 1. 2017 / 14:25:16 (před 7 roky)
off

Závěr Walking Dead byl srdcervoucí.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
6. 1. 2017 / 20:26:44 (před 7 roky)
off

No co říct,scény byly perfektní.

Dan