Ta scéna ve fuller house byla naprosto úžasná <3
Westworld byl skvělej, celé finále stálo za to.
Tak pro mě je jednoznačně scénou měsíce některá z vánočního speciálu Sense8! A bylo jich tam tolik, že nevím, kterou vybrat :D Ale nejspíš tu narozeninovou, ta byla naprosto perfektní, ostatně jako celý speciál. :)
Westworld určitě ano. Jen bych vybral Delores a její dosáhnutí "středu labyrintu". Ale TOP za prosinec (i když jsem ho viděl předevčírem) je The Man in the High Castle. Celá řada je wow, nicméně poslední díl - konkrétně porada, jak bude vypadat tří fázová atomová válka proti hlavním Americkým městům ovládaných Japonci. Rychle, chladně, bez jakéhokoliv zaváhání. Po dlouhé době jsem na seriál koukal s otevřenou pusou a ještě dlouho, dlouho na to budu myslet.
V prosinci jsem doháněla resty a moc jsem nestíhala aktuální epizody, ale na Westworld jsem si čas našla, naprosto skvělý.
mv1998 napsal(a):
Tak pro mě je jednoznačně scénou měsíce některá z vánočního speciálu Sense8! A bylo jich tam tolik, že nevím, kterou vybrat :D Ale nejspíš tu narozeninovou, ta byla naprosto perfektní, ostatně jako celý speciál. :)
Celý speciál byl boží :-)
Už som si myslel, že tu nikto nespomenie The Man in the High Castle. Aktuálnu sériu som ešte nevidel, ale nechcelo sa mi veriť, žeby tam nebola v tých 10 epkách nejaká parádna scénka!
Westworld bolo luxusné celé finále, ale ten jeho teda nemal chybu :D
Za mňa osobne by sa patrilo spomenúť veľko lepý návrat Doctora po roku. Výborný vianočný špeciál, skvelá paródia na superhrdinov, plno hlášok, Doctor si vytvoril svojho vlastného superhrdinu, samozrejme to nemal v pláne :D Jeho hlášky s zrejme novým spoločníkom Nardole tiež super. listovanie komixu o Supermanovi, kde odhaluje skutočnosť, že Superman a Clark je tá istá osoba chlapec ktorému patril ten komix len na neho pozerá, veď to vedia všetci. A Doctor na to len No Lois Lane to evidentne nevie :DD Následne sa dočíta o Spidermanovi ktorého kusol rádioaktívny pavúk a získal schopnosti. Doctor len aké schopnosti zvracania, opadávania vlasov a umieranie? také schopnosti sa určite hodia ;D No ale jeho sledovačka to už dorazila. Keď sa jedna reportérka vkladla k jednému trezoru a nenápadne počúvala, tak tam opodial už stál Doctor a priniesol si aj sváču, že Známka profesionality. :DD No mal som dosť.
mv1998 napsal(a):
Naprostý souhlas. :)
Závěr Walking Dead byl srdcervoucí.
No co říct,scény byly perfektní.