Diskuze k článku Jaká je budoucnost pro TGIT blok Shondy Rhimes?
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
21. 1. 2017 / 14:33:05 (před 7 roky)
off

Grey's nesleduju. Scandal už se podle mě přehoupl přes tu hranici snesitelnosti, ale třeba mě 6. řada překvapí. HTGAWM i ve svém třetím roce předvádí neuvěřitelné věci a další řadu si rozhodně právem zaslouží.

crazy fan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
21. 1. 2017 / 14:35:50 (před 7 roky)
off

Z tohohle trojlístku sleduji pouze GA a myslím si, že by mohlo překonat ER v počtu řad. Shonda určitě něco vymyslí. A docela by mě i zajímal spin-off z Owenovy minulosti.

I'm a hopeless romantic with a dirty mind.
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 1. 2017 / 15:16:17 (před 7 roky)
off

Jediné co sleduji je GA a jsou serie od serie lepší, tak jsem zvědavá kam to dotáhnou.

"Vím, že nic nevím."
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 1. 2017 / 15:19:26 (před 7 roky)
off

Ze Shondalandu sleduju jenom Grey's Anatomy... takže jsem ráda, že budou prodlužovat :)) Příběh se drží, hlavní postavy taky :)
Málokterý spin-off je dobrý, takže pokud se bude vysílat, tak mu dám asi šanci, ale... moc tomu nedávám.

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 1. 2017 / 15:21:54 (před 7 roky)
off

Jediné, co z Shondalandu sleduji je HTGAWM a to je každou řadou lepší. Takže doufám, že jsi tenhle skvělý seriál ještě pár řad vydobude.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
21. 1. 2017 / 15:41:28 (před 7 roky)
off

Tady budu mít úplně jiný názor než ostatní. Pro mě za mě by to klidně mohli zrušit...GA a Scandal mě bohužel nebavili, HTGAWM mě velmi bavilo, 1. série byla úplně top, 2. série tak průměr, no nakonec jsem to přestala sledovat v téhle 3. sérii, nelíbí se mi, že je to tam "každý s každým"....

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 1. 2017 / 15:41:55
kaccci
21. 1. 2017 / 15:44:33 (před 7 roky)
off

Sleduju jen GA a stále mě to baví. U některých seriálů jsou lepší série a horší série, tady si žádnou horší nevybavuju. I spin-of Private Practice s Addison byl dost dobrý. Pokud vytvoří nějaký další určitě na něj taky kouknu :)

eliska.musilova
21. 1. 2017 / 16:36:23 (před 7 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

... no nakonec jsem to přestala sledovat v téhle 3. sérii, nelíbí se mi, že je to tam "každý s každým"....

Souhlasím, 1.série byla neotřelá, bylo to něco nového, nečekaného. 2.série laťku té první nepřekonala (ale samozřejmě jsem párkrát s pusou otevřenou zírala, co se jak vyvrbilo) a 3.vypadala zatím opravdu nejslabší, vadila mi dvojice Wes a Laurel, Michaela taky spala snad s každým, rozeštvání Olivera a Connora... Ale tvůrci si mě získali po vyústění zimního finále, které bylo opravdu nečekané a odvážné.

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
21. 1. 2017 / 23:00:07 (před 7 roky)
off

Sleduji jen HTGAWM, trochu mě přestával bavit, ale po zimním finále jsem dost zvědavá, co bude dál!