Grey's nesleduju. Scandal už se podle mě přehoupl přes tu hranici snesitelnosti, ale třeba mě 6. řada překvapí. HTGAWM i ve svém třetím roce předvádí neuvěřitelné věci a další řadu si rozhodně právem zaslouží.
Z tohohle trojlístku sleduji pouze GA a myslím si, že by mohlo překonat ER v počtu řad. Shonda určitě něco vymyslí. A docela by mě i zajímal spin-off z Owenovy minulosti.
Jediné co sleduji je GA a jsou serie od serie lepší, tak jsem zvědavá kam to dotáhnou.
Ze Shondalandu sleduju jenom Grey's Anatomy... takže jsem ráda, že budou prodlužovat :)) Příběh se drží, hlavní postavy taky :)
Málokterý spin-off je dobrý, takže pokud se bude vysílat, tak mu dám asi šanci, ale... moc tomu nedávám.
Jediné, co z Shondalandu sleduji je HTGAWM a to je každou řadou lepší. Takže doufám, že jsi tenhle skvělý seriál ještě pár řad vydobude.
Tady budu mít úplně jiný názor než ostatní. Pro mě za mě by to klidně mohli zrušit...GA a Scandal mě bohužel nebavili, HTGAWM mě velmi bavilo, 1. série byla úplně top, 2. série tak průměr, no nakonec jsem to přestala sledovat v téhle 3. sérii, nelíbí se mi, že je to tam "každý s každým"....
Sleduju jen GA a stále mě to baví. U některých seriálů jsou lepší série a horší série, tady si žádnou horší nevybavuju. I spin-of Private Practice s Addison byl dost dobrý. Pokud vytvoří nějaký další určitě na něj taky kouknu :)
Caroline115 napsal(a):
... no nakonec jsem to přestala sledovat v téhle 3. sérii, nelíbí se mi, že je to tam "každý s každým"....
Souhlasím, 1.série byla neotřelá, bylo to něco nového, nečekaného. 2.série laťku té první nepřekonala (ale samozřejmě jsem párkrát s pusou otevřenou zírala, co se jak vyvrbilo) a 3.vypadala zatím opravdu nejslabší, vadila mi dvojice Wes a Laurel, Michaela taky spala snad s každým, rozeštvání Olivera a Connora... Ale tvůrci si mě získali po vyústění zimního finále, které bylo opravdu nečekané a odvážné.
Sleduji jen HTGAWM, trochu mě přestával bavit, ale po zimním finále jsem dost zvědavá, co bude dál!