Tak už to jde do watchlistu, já sedám k sledování, toto si nenechám ujít:)
Zatímco u Černoušků jsem předlohu znala, tady do toho půjdu knižně nepolíbená. Ale těším se.
ragelly napsal(a):
Samozřejmě pro ty, kteří četli, to bude asi trošku jiný zážitek, ale určitě bych Witness for the Prosecution doporučovala i těmto divákům. Protože kvalita zpracování si to určitě zaslouží.
La.Volpe napsal(a):
Pokud si kdykoliv náhodou najdete ve svém harmonogramu dvě hodinky času na prvotřídní detektivku z pera legendární spisovatelky a produkce ambiciózní BBC, tak ani na okamžik neváhejte.
Naprosto souhlasím :-) Zpracování BBC je výborné, herci, atmosféra, kostýmy, hudba... Agatha by měla radost :-)
Za sebe mám jen jednu malou výhradu - mám pocit, že v předloze bylo těžištěm soudní přelíčení, tady jednání u soudu zabralo mnohem méně času, snížilo se napětí i tempo a přibyla hluchá místa - ale je možné, že se pletu, je taky rozdíl mezi povídkou a divadelní verzí.
Radost mi dělá, že stejně jako u Černoušků byly i u Svědkyně bleskově hotové titulky, asi nějaký akční fanda Agathy :-D
Tak na tohle určitě kouknu už jen kvůli Agathě Christie...navíc je to od BBC, to by se mi mohlo líbit
Za mě výborný, snad ještě lepší jak Černoušci. Knížky jsem četla od Agathy snad všechny a tohle si nějak nevybavuju, ale možná je to jenom už dlouho. Takže srovnávat jsem nemohla a možná to bylo pro zážitek lepší. Já určitě doporučuju:-)
Stará Anglie,Agata Christie a jetště knižní předloha ,kterou neznám,ak to musím fakt vidět.....
Za mě trochu slabší než Černoušci. Osobně jsem se měl do toho problém dostat, i když obsazení bylo skvělé (Tobyho Jonese mám hodně rád) a i slušnou atmosféru to mělo. Chybou asi bylo, že jsem si to nepřečetl dopředu, jelikož ledasco se dá odhadnout a je možné, že právě sledování s vědomím, jak to bude, bych si to užil mnohem víc. Ale stále je to kvalitní produkce BBC. To se popřít nedá.
toto nedam...
Jak někomu může vadit, že se tam kouří. V té době se kouřilo běžně. To k tomu prostě patří. A to píši jako nekuřák. Určitě se mrknu.