Diskuze k článku Novinka pod lupou: Witness for the Prosecution
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
12. 1. 2017 / 17:12:54 (před 7 roky)
off

Tak už to jde do watchlistu, já sedám k sledování, toto si nenechám ujít:)

"Vím, že nic nevím."
eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 1. 2017 / 17:46:49 (před 7 roky)
off

Zatímco u Černoušků jsem předlohu znala, tady do toho půjdu knižně nepolíbená. Ale těším se.

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
12. 1. 2017 / 18:41:30 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Samozřejmě pro ty, kteří četli, to bude asi trošku jiný zážitek, ale určitě bych Witness for the Prosecution doporučovala i těmto divákům. Protože kvalita zpracování si to určitě zaslouží.
La.Volpe napsal(a):

Pokud si kdykoliv náhodou najdete ve svém harmonogramu dvě hodinky času na prvotřídní detektivku z pera legendární spisovatelky a produkce ambiciózní BBC, tak ani na okamžik neváhejte.

Naprosto souhlasím :-) Zpracování BBC je výborné, herci, atmosféra, kostýmy, hudba... Agatha by měla radost :-)
Za sebe mám jen jednu malou výhradu - mám pocit, že v předloze bylo těžištěm soudní přelíčení, tady jednání u soudu zabralo mnohem méně času, snížilo se napětí i tempo a přibyla hluchá místa - ale je možné, že se pletu, je taky rozdíl mezi povídkou a divadelní verzí.
Radost mi dělá, že stejně jako u Černoušků byly i u Svědkyně bleskově hotové titulky, asi nějaký akční fanda Agathy :-D

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 1. 2017 / 19:10:24 (před 7 roky)
off

Tak na tohle určitě kouknu už jen kvůli Agathě Christie...navíc je to od BBC, to by se mi mohlo líbit

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 1. 2017 / 09:58:06 (před 7 roky)
off

Za mě výborný, snad ještě lepší jak Černoušci. Knížky jsem četla od Agathy snad všechny a tohle si nějak nevybavuju, ale možná je to jenom už dlouho. Takže srovnávat jsem nemohla a možná to bylo pro zážitek lepší. Já určitě doporučuju:-)

štelér
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 1. 2017 / 10:14:45 (před 7 roky)
off

Stará Anglie,Agata Christie a jetště knižní předloha ,kterou neznám,ak to musím fakt vidět.....

štelér
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
13. 1. 2017 / 10:54:35 (před 7 roky)
off

Tak to je dobrá zpráva nejlepší detektivky.

Jenny
Pan Citron
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 1. 2017 / 17:53:41 (před 7 roky)
off

Za mě trochu slabší než Černoušci. Osobně jsem se měl do toho problém dostat, i když obsazení bylo skvělé (Tobyho Jonese mám hodně rád) a i slušnou atmosféru to mělo. Chybou asi bylo, že jsem si to nepřečetl dopředu, jelikož ledasco se dá odhadnout a je možné, že právě sledování s vědomím, jak to bude, bych si to užil mnohem víc. Ale stále je to kvalitní produkce BBC. To se popřít nedá.

I am not a number, I am a free man!
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 1. 2017 / 15:57:44 (před 7 roky)
off
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
2. 2. 2017 / 21:06:02 (před 7 roky)
off

Jak někomu může vadit, že se tam kouří. V té době se kouřilo běžně. To k tomu prostě patří. A to píši jako nekuřák. Určitě se mrknu.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky