Diskuze k článku Rok 2016 pohledem statistikofila
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 1. 2017 / 14:41:30 (před 7 roky)
off

Pefektní článek a ještě lepší čísla. :)

Dan
xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
21. 1. 2017 / 15:05:29 (před 7 roky)
off

A co titulky? To by mě zajímalo nejvíc. Žádné statistiky a porovnání? Vždyť i proto sem spousta lidí chodí, ne? To je tak nevděčná práce, že se ani do článku nedostane. :D

Masha
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 1. 2017 / 15:06:01 (před 7 roky)
off

Tady ty statistikofilní články mám ráda, ta čísla jsou vždy neskutečná, hlavně ragelly musí snad psát od rána do večera pro nás :D

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
21. 1. 2017 / 15:18:04 (před 7 roky)
off

Určitě to tak skvělě pojede dál...

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 1. 2017 / 15:21:04 (před 7 roky)
off

Děkuji za článek a za ta čísla, ale zajímalo by mě, pokud to někdo počítá, kolik titulků se denně vyprodukuje, kolik stahuje, co se stahuje (titulky) nejvíce apod. :))

"Vím, že nic nevím."
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 1. 2017 / 15:21:58
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
21. 1. 2017 / 15:26:23 (před 7 roky)
off
xtomas252 napsal(a):

A co titulky? To by mě zajímalo nejvíc. Žádné statistiky a porovnání? Vždyť i proto sem spousta lidí chodí, ne? To je tak nevděčná práce, že se ani do článku nedostane. :D

Podľa mňa sa megawir obával megahejtu, ktorý by tu v diskusii prišiel, obdobne, ako to býva pod jednotlivými seriálmi. :'D

"Kde sú tie titulky? Kedy konečne budú? Ktorý pondelok máš na mysli, *nick prekladateľa*? Prečo ešte nie sú? Ja ten seriál asi začnem sledovať v origináli. Toto čakanie na titulky nemá zmysel, končím s týmto seriálom. Bude niekto robiť aj české titulky? Ja tým slovenským nerozumiem, pre mňa je to to isté, ako pre Angličanov rozdiel medzi *britskou* angličtinou a *anglickou* angličtinou."
"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
crazy fan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
21. 1. 2017 / 15:44:41 (před 7 roky)
off

Statistiky to jsou parádní. Děkuji všem, co se na tak vysokých číslech podíleli. :) Ale něco mi v tom článku chybí. Nedočetla jsem se, kolik si tu uživatelé za rok 2016 pustili epizod seriálů. :D

I'm a hopeless romantic with a dirty mind.
cool.kira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 1. 2017 / 15:46:29 (před 7 roky)
off

Na tenhle článek se každý rok těším, je vždycky neuvěřitelné kolik toho redaktoři a i uživatelé za rok stihnou, prostě jen tak dál! :)

Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
21. 1. 2017 / 15:48:35 (před 7 roky)
off

Zajímavá čísla. Člověk se až diví kolik lidí se tu pohybuje.

Také se přikláním k názoru, že tam chybí titulkáři. Co ti si musí někdy od některých lidí musí vyslechnout.

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
21. 1. 2017 / 16:17:08 (před 7 roky)
off
sarhod79 napsal(a):

Děkuji za článek a za ta čísla, ale zajímalo by mě, pokud to někdo počítá, kolik titulků se denně vyprodukuje, kolik stahuje, co se stahuje (titulky) nejvíce apod. :))

Vpravo sloupeček Statistiky :)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
megawir
Autor článku | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
21. 1. 2017 / 16:23:53 (před 7 roky)
off
crazy fan napsal(a):

Statistiky to jsou parádní. Děkuji všem, co se na tak vysokých číslech podíleli. :) Ale něco mi v tom článku chybí. Nedočetla jsem se, kolik si tu uživatelé za rok 2016 pustili epizod seriálů. :D

To číslo je tak strašně vysoké, že by to regulérně sundalo server, proto jsme některé věci nemohli spočítat :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 1. 2017 / 16:56:04 (před 7 roky)
off

Krása, tolik vysokých čísel :) A aktivita ragelly mě jen utvrzuje v tom, že je buď android nebo má Hermionin obraceč času. Tolik článků totiž nemůže normální člověk napsat :D

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
crazy fan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
21. 1. 2017 / 18:09:20 (před 7 roky)
off
megawir napsal(a):

To číslo je tak strašně vysoké, že by to regulérně sundalo server, proto jsme některé věci nemohli spočítat :)

Tak snad se toho nikdo nechytí, nerada bych byla zodpovědná za jeho nárůst. :)

I'm a hopeless romantic with a dirty mind.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 1. 2017 / 18:13:58 (před 7 roky)
off

Když si to vezmete, není to zas tolik článků :'D 200 Novinek pod lupou, cca 300 SARSů, to máte hned polovinu celkového čísla :D Pak je zhruba těch 150 prodlouženo/zrušeno, zhruba 60 velkých článků, které vycházet musí, pár fotočlánků... no a u těch normálních zpráv to vychází cca na jednu denně :D

kopernickak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
21. 1. 2017 / 18:45:58 (před 7 roky)
off

Neuvěřitelné, dík za Vaši práci!

Gae
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 1. 2017 / 19:03:33 (před 7 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Vpravo sloupeček Statistiky :)

Děkuji

"Vím, že nic nevím."
tarba
Uživatel od první verze | Cool level: 70 | Eric Northman
21. 1. 2017 / 19:09:49 (před 7 roky)
off

Díky moc za vyčerpávající článek pro nás statistikofily :-)

xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
21. 1. 2017 / 20:40:23 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

Podľa mňa sa megawir obával megahejtu, ktorý by tu v diskusii prišiel, obdobne, ako to býva pod jednotlivými seriálmi. :'D

Právě jsem dostal informace ze zákulisí, že se připravuje speciální statistický článek jen na titulky, kde prostě bude, kolik se jich stáhlo, nejstahovanější seriál, nejpilnější překladatel, prostě úplně vymazlená statistika do posledního detailu, včetně toho, kdy je největší titulková špička, že jo, a jakej byl traffic a kdo ví co ještě, o čem nemáme ani tušení. Třeba ukazatel titulkohodina, titulkový bod nasycení, průměrná denní spotřeba, atd... Všechno jde navíc udělat jak ze strany poptávky, tak ze strany nabídky. Je to tak komplexní téma, že jeho zpracování trvá už několik let. No už se na to těším. :D

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
21. 1. 2017 / 21:15:23 (před 7 roky)
off

Skvělý článek, perfektní čísla, jste neuvěřitelně aktivní :-)

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
21. 1. 2017 / 23:19:54 (před 7 roky)
off

Tak jsem si teď představila, jak by asi vypadal SZCon, kdyby se sešlo "pouze" 1% registrovaných. :D

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 1. 2017 / 00:52:31 (před 7 roky)
off

Zajímavý článek, neskutečná čísla :) Velké poděkování všem. Ragelly , takové číslo. Vůbec nechápu, kde bere čas a energii :D

singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 1. 2017 / 08:57:13 (před 7 roky)
on

Super článek a ohromující čísla. :) Díky za vše.

xtomas252 napsal(a):

Právě jsem dostal informace ze zákulisí, že se připravuje speciální statistický článek jen na titulky, kde prostě bude, kolik se jich stáhlo, nejstahovanější seriál, nejpilnější překladatel, prostě úplně vymazlená statistika do posledního detailu, včetně toho, kdy je největší titulková špička, že jo, a jakej byl traffic a kdo ví co ještě, o čem nemáme ani tušení. Třeba ukazatel titulkohodina, titulkový bod nasycení, průměrná denní spotřeba, atd... Všechno jde navíc udělat jak ze strany poptávky, tak ze strany nabídky. Je to tak komplexní téma, že jeho zpracování trvá už několik let. No už se na to těším. :D

:D