Pefektní článek a ještě lepší čísla. :)
A co titulky? To by mě zajímalo nejvíc. Žádné statistiky a porovnání? Vždyť i proto sem spousta lidí chodí, ne? To je tak nevděčná práce, že se ani do článku nedostane. :D
Tady ty statistikofilní články mám ráda, ta čísla jsou vždy neskutečná, hlavně ragelly musí snad psát od rána do večera pro nás :D
Určitě to tak skvělě pojede dál...
Děkuji za článek a za ta čísla, ale zajímalo by mě, pokud to někdo počítá, kolik titulků se denně vyprodukuje, kolik stahuje, co se stahuje (titulky) nejvíce apod. :))
xtomas252 napsal(a):
A co titulky? To by mě zajímalo nejvíc. Žádné statistiky a porovnání? Vždyť i proto sem spousta lidí chodí, ne? To je tak nevděčná práce, že se ani do článku nedostane. :D
Podľa mňa sa megawir obával megahejtu, ktorý by tu v diskusii prišiel, obdobne, ako to býva pod jednotlivými seriálmi. :'D
"Kde sú tie titulky? Kedy konečne budú? Ktorý pondelok máš na mysli, *nick prekladateľa*? Prečo ešte nie sú? Ja ten seriál asi začnem sledovať v origináli. Toto čakanie na titulky nemá zmysel, končím s týmto seriálom. Bude niekto robiť aj české titulky? Ja tým slovenským nerozumiem, pre mňa je to to isté, ako pre Angličanov rozdiel medzi *britskou* angličtinou a *anglickou* angličtinou."
Statistiky to jsou parádní. Děkuji všem, co se na tak vysokých číslech podíleli. :) Ale něco mi v tom článku chybí. Nedočetla jsem se, kolik si tu uživatelé za rok 2016 pustili epizod seriálů. :D
Na tenhle článek se každý rok těším, je vždycky neuvěřitelné kolik toho redaktoři a i uživatelé za rok stihnou, prostě jen tak dál! :)
Zajímavá čísla. Člověk se až diví kolik lidí se tu pohybuje.
Také se přikláním k názoru, že tam chybí titulkáři. Co ti si musí někdy od některých lidí musí vyslechnout.
sarhod79 napsal(a):
Děkuji za článek a za ta čísla, ale zajímalo by mě, pokud to někdo počítá, kolik titulků se denně vyprodukuje, kolik stahuje, co se stahuje (titulky) nejvíce apod. :))
Vpravo sloupeček Statistiky :)
crazy fan napsal(a):
Statistiky to jsou parádní. Děkuji všem, co se na tak vysokých číslech podíleli. :) Ale něco mi v tom článku chybí. Nedočetla jsem se, kolik si tu uživatelé za rok 2016 pustili epizod seriálů. :D
To číslo je tak strašně vysoké, že by to regulérně sundalo server, proto jsme některé věci nemohli spočítat :)
Krása, tolik vysokých čísel :) A aktivita ragelly mě jen utvrzuje v tom, že je buď android nebo má Hermionin obraceč času. Tolik článků totiž nemůže normální člověk napsat :D
megawir napsal(a):
To číslo je tak strašně vysoké, že by to regulérně sundalo server, proto jsme některé věci nemohli spočítat :)
Tak snad se toho nikdo nechytí, nerada bych byla zodpovědná za jeho nárůst. :)
Když si to vezmete, není to zas tolik článků :'D 200 Novinek pod lupou, cca 300 SARSů, to máte hned polovinu celkového čísla :D Pak je zhruba těch 150 prodlouženo/zrušeno, zhruba 60 velkých článků, které vycházet musí, pár fotočlánků... no a u těch normálních zpráv to vychází cca na jednu denně :D
inekafe napsal(a):
Podľa mňa sa megawir obával megahejtu, ktorý by tu v diskusii prišiel, obdobne, ako to býva pod jednotlivými seriálmi. :'D
Právě jsem dostal informace ze zákulisí, že se připravuje speciální statistický článek jen na titulky, kde prostě bude, kolik se jich stáhlo, nejstahovanější seriál, nejpilnější překladatel, prostě úplně vymazlená statistika do posledního detailu, včetně toho, kdy je největší titulková špička, že jo, a jakej byl traffic a kdo ví co ještě, o čem nemáme ani tušení. Třeba ukazatel titulkohodina, titulkový bod nasycení, průměrná denní spotřeba, atd... Všechno jde navíc udělat jak ze strany poptávky, tak ze strany nabídky. Je to tak komplexní téma, že jeho zpracování trvá už několik let. No už se na to těším. :D
Skvělý článek, perfektní čísla, jste neuvěřitelně aktivní :-)
Tak jsem si teď představila, jak by asi vypadal SZCon, kdyby se sešlo "pouze" 1% registrovaných. :D
Zajímavý článek, neskutečná čísla :) Velké poděkování všem. Ragelly , takové číslo. Vůbec nechápu, kde bere čas a energii :D
Super článek a ohromující čísla. :) Díky za vše.
xtomas252 napsal(a):
Právě jsem dostal informace ze zákulisí, že se připravuje speciální statistický článek jen na titulky, kde prostě bude, kolik se jich stáhlo, nejstahovanější seriál, nejpilnější překladatel, prostě úplně vymazlená statistika do posledního detailu, včetně toho, kdy je největší titulková špička, že jo, a jakej byl traffic a kdo ví co ještě, o čem nemáme ani tušení. Třeba ukazatel titulkohodina, titulkový bod nasycení, průměrná denní spotřeba, atd... Všechno jde navíc udělat jak ze strany poptávky, tak ze strany nabídky. Je to tak komplexní téma, že jeho zpracování trvá už několik let. No už se na to těším. :D
:D