sandokan555 napsal(a):
mate zlu foto z predchadzajucej novinky pod lupou ..
Opraveno, díky! :)
Pro mě takový průměr, ke konci mi to ani neutíkalo.
ragelly napsal(a):
Opraveno, díky! :)
Když už jsi u toho opravování, tak ještě proklik na seriál - dostaneš se na ten původní :-)
Asi mrknu v rámci výzvy, ale moc velkou šanci, že by se mi to vloudilo do watchlistu, tomu nedávám :-D
Nira napsal(a):
Když už jsi u toho opravování, tak ještě proklik na seriál - dostaneš se na ten původní :-)
Asi mrknu v rámci výzvy, ale moc velkou šanci, že by se mi to vloudilo do watchlistu, tomu nedávám :-D
Ách jó, tak jó, nó :D
Nijak se neliší od podobných sitcomů. Nebýt výzvy tak se ani nekouknu.
Tohle bylo fakt hrozný....stereotypní a nesympatický postavy, vtipy aby člověk hledal lupou. Rozhodně na to koukat dál nebudu.....jediný plus, že se mi to započítalo do výzvy....
Pro mě je to nejvtipnější sitcom za hodně dlouhou dobu a zároveň jeden z nejzajímavějších, protože jednak stojí na silných ženských postavách, druhak se tam řeší i vážná témata (a to moc dobře) a třeťak, to, co se ukáže být jako jednou z hlavních, nebo i přímo nejhlavnější dějovou linkou 1. série, to tu u rodinného sitcomu ještě nebylo a bylo s tím na čase :) Coming out dcery.
petrSF napsal(a):
Pro mě je to nejvtipnější sitcom za hodně dlouhou dobu a zároveň jeden z nejzajímavějších, protože jednak stojí na silných ženských postavách, druhak se tam řeší i vážná témata (a to moc dobře) a třeťak, to, co se ukáže být jako jednou z hlavních, nebo i přímo nejhlavnější dějovou linkou 1. série, to tu u rodinného sitcomu ještě nebylo a bylo s tím na čase :) Coming out dcery.
Chlapče na tebe se můžu vždycky spolehnout :D: Jakmile děláš u něčeho titulky, putuje mi to do watchlistu :D. I když zrovna na tohle mě připravila centrála zvaná tumbrl (těm taky nic neuteče :D).
Takže do seriálu minimálně kvůli téhle dějové linii jít chci. Ale protože mě z novinek zatím zaujala jako jediná, tak se do výzvy asi pouštět nebudu...
Okej, pilot dokoukán a rozhodně se chystám sledovat dál. Bavilo mě to hodně (babča mi chvílema připomíná auellu z Jane the Virgin a její perly fakt stály za to) a to je u mě, která nemůže sitcomy pomalu ani vystát dost co říct.... Asi mi hodně sedí obsazení. Justinu Machado si pamatuju jednak z 1-800 Missing nebo jak se to jmenovalo (u nás jako Pohřešovaní tuším) a pak i z vedlejšáku z ER.. Ostatní herce neznám, ale nevadili mi (až na toho chlapa, ale chápu, že v tak silně ženském zastoupení potřebovali nějaké chlapské vyvážení a ten kluk se prostě počítat nemůže). Takže za mě má pilot 80% a těším se na další titulky.
andromache napsal(a):
Chlapče na tebe se můžu vždycky spolehnout :D: Jakmile děláš u něčeho titulky, putuje mi to do watchlistu :D. I když zrovna na tohle mě připravila centrála zvaná tumbrl (těm taky nic neuteče :D).
Takže do seriálu minimálně kvůli téhle dějové linii jít chci. Ale protože mě z novinek zatím zaujala jako jediná, tak se do výzvy asi pouštět nebudu...
:D I kdyby ses na to dívala jen kvůli té lince, tak se to podle mě vyplatí, protože je udělaná moc hezky a má hodně prostoru, jen to bude chtít trochu trpělivosti, protože naplno se rozjede až od půlky série, předtím jsou tam jen menší či větší náznaky :)
petrSF napsal(a):
:D I kdyby ses na to dívala jen kvůli té lince, tak se to podle mě vyplatí, protože je udělaná moc hezky a má hodně prostoru, jen to bude chtít trochu trpělivosti, protože naplno se rozjede až od půlky série, předtím jsou tam jen menší či větší náznaky :)
I kdyby měla ta holka zůstat jenom tou feministkou co je teď, tak jí budu fandit :D. Tenhle typ holek mám nejradši :D. Celá diskuse ohledně quincanery stála za to :D.
Myslím,že za pokus to stojí. :)
Možná zkusím.
Mě to nepřijde tak hrozný, ale jasný každý má rád něco jiného.
Ani kvoli vyzve na to nepozriem...
Zatím jsem viděla první díl a ujde to. Asi budu koukat dál.
Ale ta holka mi strašně připomínala princeznu Miu z Deníku princezny před proměnou, to bylo fajn :-D
V druhé sérii si z toho dělali srandu :D
Což mi tak připomíná... budou se dělat titulky na druhou sezonu :-)?
andromache napsal(a):
Což mi tak připomíná... budou se dělat titulky na druhou sezonu :-)?
Holky ze South of Nowhere stránek si přály, abych nejdřív dopřeložil rozjetý fanfic, takže ode mě až na pár týdnů / měsíců, ale pokud chce někdo titulkování přebrat, s chutí do toho :)
petrSF napsal(a):
Holky ze South of Nowhere stránek si přály, abych nejdřív dopřeložil rozjetý fanfic, takže ode mě až na pár týdnů / měsíců, ale pokud chce někdo titulkování přebrat, s chutí do toho :)
Jó, kde jsou ty časy, kdy jsem i já překládala fanfiky ;). Ale já si klidně počkám, však ono to za to stojí ;). Dík za info.