Diskuze k článku Novinka pod lupou: One Day at a Time
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
24. 1. 2017 / 19:27:59 (před 7 roky)
on

mate zlu foto z predchadzajucej novinky pod lupou ..

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 1. 2017 / 19:35:00 (před 7 roky)
on
sandokan555 napsal(a):

mate zlu foto z predchadzajucej novinky pod lupou ..

Opraveno, díky! :)

teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 1. 2017 / 19:40:16 (před 7 roky)
off

Pro mě takový průměr, ke konci mi to ani neutíkalo.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
24. 1. 2017 / 19:44:38 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Opraveno, díky! :)

Když už jsi u toho opravování, tak ještě proklik na seriál - dostaneš se na ten původní :-)
Asi mrknu v rámci výzvy, ale moc velkou šanci, že by se mi to vloudilo do watchlistu, tomu nedávám :-D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 1. 2017 / 20:09:44 (před 7 roky)
on
Nira napsal(a):

Když už jsi u toho opravování, tak ještě proklik na seriál - dostaneš se na ten původní :-)
Asi mrknu v rámci výzvy, ale moc velkou šanci, že by se mi to vloudilo do watchlistu, tomu nedávám :-D

Ách jó, tak jó, nó :D

Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
24. 1. 2017 / 20:18:06 (před 7 roky)
off

Nijak se neliší od podobných sitcomů. Nebýt výzvy tak se ani nekouknu.

Caroline115
24. 1. 2017 / 20:26:06 (před 7 roky)
off

Tohle bylo fakt hrozný....stereotypní a nesympatický postavy, vtipy aby člověk hledal lupou. Rozhodně na to koukat dál nebudu.....jediný plus, že se mi to započítalo do výzvy....

anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
24. 1. 2017 / 22:15:15 (před 7 roky)
off

Tohle bylo čisté zlo:-(

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
24. 1. 2017 / 22:44:07 (před 7 roky)
off

Pro mě je to nejvtipnější sitcom za hodně dlouhou dobu a zároveň jeden z nejzajímavějších, protože jednak stojí na silných ženských postavách, druhak se tam řeší i vážná témata (a to moc dobře) a třeťak, to, co se ukáže být jako jednou z hlavních, nebo i  přímo nejhlavnější dějovou linkou 1. série, to tu u rodinného sitcomu ještě nebylo a bylo s tím na čase :) Coming out dcery.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
24. 1. 2017 / 23:25:49 (před 7 roky)
off
petrSF napsal(a):

Pro mě je to nejvtipnější sitcom za hodně dlouhou dobu a zároveň jeden z nejzajímavějších, protože jednak stojí na silných ženských postavách, druhak se tam řeší i vážná témata (a to moc dobře) a třeťak, to, co se ukáže být jako jednou z hlavních, nebo i  přímo nejhlavnější dějovou linkou 1. série, to tu u rodinného sitcomu ještě nebylo a bylo s tím na čase :) Coming out dcery.

Chlapče na tebe se můžu vždycky spolehnout :D: Jakmile děláš u něčeho titulky, putuje mi to do watchlistu :D. I když zrovna na tohle mě připravila centrála zvaná tumbrl (těm taky nic neuteče :D).

Takže do seriálu minimálně kvůli téhle dějové linii jít chci. Ale protože mě z novinek zatím zaujala jako jediná, tak se do výzvy asi pouštět nebudu...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
25. 1. 2017 / 00:08:39 (před 7 roky)
off

Okej, pilot dokoukán a rozhodně se chystám sledovat dál. Bavilo mě to hodně (babča mi chvílema připomíná auellu z Jane the Virgin a její perly fakt stály za to) a to je u mě, která nemůže sitcomy pomalu ani vystát dost co říct.... Asi mi hodně sedí obsazení. Justinu Machado si pamatuju jednak z 1-800 Missing nebo jak se to jmenovalo (u nás jako Pohřešovaní tuším) a pak i z vedlejšáku z ER.. Ostatní herce neznám, ale nevadili mi (až na toho chlapa, ale chápu, že v tak silně ženském zastoupení potřebovali nějaké chlapské vyvážení a ten kluk se prostě počítat nemůže). Takže za mě má pilot 80% a těším se na další titulky.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
petrSF
25. 1. 2017 / 06:35:13 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Chlapče na tebe se můžu vždycky spolehnout :D: Jakmile děláš u něčeho titulky, putuje mi to do watchlistu :D. I když zrovna na tohle mě připravila centrála zvaná tumbrl (těm taky nic neuteče :D).

Takže do seriálu minimálně kvůli téhle dějové linii jít chci. Ale protože mě z novinek zatím zaujala jako jediná, tak se do výzvy asi pouštět nebudu...

:D I kdyby ses na to dívala jen kvůli té lince, tak se to podle mě vyplatí, protože je udělaná moc hezky a má hodně prostoru, jen to bude chtít trochu trpělivosti, protože naplno se rozjede až od půlky série, předtím jsou tam jen menší či větší náznaky :)

andromache
25. 1. 2017 / 10:03:47 (před 7 roky)
off
petrSF napsal(a):

:D I kdyby ses na to dívala jen kvůli té lince, tak se to podle mě vyplatí, protože je udělaná moc hezky a má hodně prostoru, jen to bude chtít trochu trpělivosti, protože naplno se rozjede až od půlky série, předtím jsou tam jen menší či větší náznaky :)

I kdyby měla ta holka zůstat jenom tou feministkou co je teď, tak jí budu fandit :D. Tenhle typ holek mám nejradši :D. Celá diskuse ohledně quincanery stála za to :D.

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 1. 2017 / 10:33:30 (před 7 roky)
off

Myslím,že za pokus to stojí. :)

Dan
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
25. 1. 2017 / 12:33:12 (před 7 roky)
off
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
26. 1. 2017 / 11:42:45 (před 7 roky)
off

Mě to nepřijde tak hrozný, ale jasný každý má rád něco jiného.

Jenny
singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
27. 1. 2017 / 08:05:47 (před 7 roky)
off

Díky za lupu. Tohle však zase není stvořené pro mne. :D

Koldik
2. 2. 2017 / 11:56:53 (před 7 roky)
off

Ani kvoli vyzve na to nepozriem...

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
31. 3. 2017 / 16:44:53 (před 7 roky)
off

Zatím jsem viděla první díl a ujde to. Asi budu koukat dál.

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
4. 2. 2018 / 15:07:50 (před 6 roky)
off
Ale ta holka mi strašně připomínala princeznu Miu z Deníku princezny před proměnou, to bylo fajn :-D

V druhé sérii si z toho dělali srandu :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
andromache
4. 2. 2018 / 16:18:06 (před 6 roky)
off

Což mi tak připomíná... budou se dělat titulky na druhou sezonu :-)?

petrSF
12. 2. 2018 / 07:06:48 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Což mi tak připomíná... budou se dělat titulky na druhou sezonu :-)?

Holky ze South of Nowhere stránek si přály, abych nejdřív dopřeložil rozjetý fanfic, takže ode mě až na pár týdnů / měsíců, ale pokud chce někdo titulkování přebrat, s chutí do toho :)

andromache
13. 2. 2018 / 00:34:49 (před 6 roky)
off
petrSF napsal(a):

Holky ze South of Nowhere stránek si přály, abych nejdřív dopřeložil rozjetý fanfic, takže ode mě až na pár týdnů / měsíců, ale pokud chce někdo titulkování přebrat, s chutí do toho :)

Jó, kde jsou ty časy, kdy jsem i já překládala fanfiky ;). Ale já si klidně počkám, však ono to za to stojí ;). Dík za info.