rada dam sancu novym serialom - ale toto nie... uprimne, nebola som schopna ani dopozerat prvu cast, takze velmi tym vcelku vysokym hodnoteniam nerozumiem. ale hold, kolko ludi, tolko chuti
Mě pobavilo, jak všichni mí spoluredaktoři začínají "Na tohle jsem se hodně těšil/a." :D
ragelly napsal(a):
Mě pobavilo, jak všichni mí spoluredaktoři začínají "Na tohle jsem se hodně těšil/a." :D
co na to říct - očekávaná novinka :D
Na to se asi těšilo hodně lidí, včetně mě. Což je asi i důvod mého lehkého zklamání. Začátek vypadal slibně, ale pak to šlo dolů. Uvidíme u dalších dílů.
Dá se na to dívat.
Pro mě to bylo divné, pořád jsem čekala, kdy se tam objeví ta pojišťovna, o které to mělo být. :D Jsem jaksi zaspala změnu. Prostředí pojišťovny by se mi líbilo víc, ale budu sledovat dál. Vanessu Hudgens jsem vůbec nepoznala, překvapila mě.
take jsem na to docela tesil a prvni dil byl pro me zklamanim ,at uz trosku trapnejsim humorem, tak ani po pribehove lince me to nezaujalo. Ale urcite jeste par dilu tomu dam a uvidime kam to povede ;)
Opäť novinka, od ktorej som nič nečakal a preto som milo prekvapený :D Ja som s pilotom spokojný a je to jediná novinka z veľkej päťky, ktorú si zrejme pridám do watchlistu.
Seriály se superhrdiny běžně nesleduji, ale vzhledem ke krátké stopáži a vašim hodnocením jsem udělala výjimku. Bylo to pozitivní a koukatelné, ale opět si potvrzuji: nic pro mě :-)
Jinak jak jde vidět tak ta naivita u hlavní hrdinky nevydrží moc dlouho, v té scéně jak ji za oknem Green Lantern zničí Starro tak ji to moc netěší :D
Jako fanynka CW/DC seriálů jsem od toho čekala spíš zklamání (ano, jsem životní optimista!) a hrozně se mi to líbilo! :D Paráda! "Škoda, že neděláme pro Batmana, ale Bruce Waynea!" :D
Jinak: Superhrdinská komedie ve světě seriálů? Good job, DC! :D
Těšila jsem se na tenhle seriál, o to větší radost mi udělalo, že byl můj první zářez ve výzvě. Začátek byl super, ale ve chvíli kdy se hlavní hrdinka ocitla ve firmě, začala jsem se nudit a čas mi utíkal velmi pomalu. Jsem zvědavá na další díl, snad bude lepší. :)
Nevím jak ostatním ale mě se první epizoda celkem líbila až na to, že bych tam rád viděl více následků věčných soubojů mezi superhrdiny a superpadouchy pro běžné lidi bez schopností, protože to je na tom právě zábavné. Hlavní hrdinka je sympatická a z toho mám vždy radost. :-)
na toto sa chystam uz davnejsie, a nazory su celkom prijatelne, tak uvidime ako to nakoniec dopadne
Dokoukáno. Byl to očekávaný kousek, ale nedivím, se, že seriál zrušili po první sérii. Na to, jak velký měl potenciál, tak z něho nedokázal vůbec těžit. Samozřejmě je to o třídu lepší než nekonečný zástup rodinných sitcomů s nevhodně umístěným umělým smíchem. Ale čekala jsem od toho víc. Světlým bodem je pro mě Vanessa, která je tak optimistická, pozitivní a veselá, že je na ni radost pohledět.
Závěr žádný ani nebyl - nebyl tady ani žádný příběh.