Diskuze k článku Novinka pod lupou: Powerless
DenaaS
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
4. 2. 2017 / 13:54:43 (před 7 roky)
off

rada dam sancu novym serialom - ale toto nie... uprimne, nebola som schopna ani dopozerat prvu cast, takze velmi tym vcelku vysokym hodnoteniam nerozumiem. ale hold, kolko ludi, tolko chuti

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 2. 2017 / 14:03:18 (před 7 roky)
on

Mě pobavilo, jak všichni mí spoluredaktoři začínají "Na tohle jsem se hodně těšil/a." :D

Editováno: 1x | Naposledy: 4. 2. 2017 / 14:03:32
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
4. 2. 2017 / 14:10:36 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Mě pobavilo, jak všichni mí spoluredaktoři začínají "Na tohle jsem se hodně těšil/a." :D

co na to říct - očekávaná novinka :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 2. 2017 / 14:27:36 (před 7 roky)
off

Na to se asi těšilo hodně lidí, včetně mě. Což je asi i důvod mého lehkého zklamání. Začátek vypadal slibně, ale pak to šlo dolů. Uvidíme u dalších dílů.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
4. 2. 2017 / 15:40:07 (před 7 roky)
off
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
4. 2. 2017 / 15:42:51 (před 7 roky)
off

Pro mě to bylo divné, pořád jsem čekala, kdy se tam objeví ta pojišťovna, o které to mělo být. :D Jsem jaksi zaspala změnu. Prostředí pojišťovny by se mi líbilo víc, ale budu sledovat dál. Vanessu Hudgens jsem vůbec nepoznala, překvapila mě.

zarag
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
4. 2. 2017 / 16:47:05 (před 7 roky)
off

take jsem na to docela tesil a prvni dil byl pro me zklamanim ,at uz trosku trapnejsim humorem, tak ani po pribehove lince me to nezaujalo. Ale urcite jeste par dilu tomu dam a uvidime kam to povede ;)

ShedStories
4. 2. 2017 / 17:47:21 (před 7 roky)
off

Opäť novinka, od ktorej som nič nečakal a preto som milo prekvapený :D Ja som s pilotom spokojný a je to jediná novinka z veľkej päťky, ktorú si zrejme pridám do watchlistu.

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
4. 2. 2017 / 18:04:49 (před 7 roky)
off

Seriály se superhrdiny běžně nesleduji, ale vzhledem ke krátké stopáži a vašim hodnocením jsem udělala výjimku. Bylo to pozitivní a koukatelné, ale opět si potvrzuji: nic pro mě :-)

Míša Mikye-Bookworm Hrubá
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 2. 2017 / 21:21:22 (před 7 roky)
off

To by mohla být legrace ;-)

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 2. 2017 / 21:50:11 (před 7 roky)
off

Jinak jak jde vidět tak ta naivita u hlavní hrdinky nevydrží moc dlouho, v té scéně jak ji za oknem Green Lantern zničí Starro tak ji to moc netěší :D

Go GOATS
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
4. 2. 2017 / 22:50:29 (před 7 roky)
off

Jako fanynka CW/DC seriálů jsem od toho čekala spíš zklamání (ano, jsem životní optimista!) a hrozně se mi to líbilo! :D Paráda! "Škoda, že neděláme pro Batmana, ale Bruce Waynea!" :D
Jinak: Superhrdinská komedie ve světě seriálů? Good job, DC! :D

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 2. 2017 / 22:51:28
BabySunyeo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
4. 2. 2017 / 23:14:36 (před 7 roky)
off

Těšila jsem se na tenhle seriál, o to větší radost mi udělalo, že byl můj první zářez ve výzvě. Začátek byl super, ale ve chvíli kdy se hlavní hrdinka ocitla ve firmě, začala jsem se nudit a čas mi utíkal velmi pomalu. Jsem zvědavá na další díl, snad bude lepší. :)

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 2. 2017 / 02:47:30 (před 7 roky)
off

Nevím jak ostatním ale mě se první epizoda celkem líbila až na to, že bych tam rád viděl více následků věčných soubojů mezi superhrdiny a superpadouchy pro běžné lidi bez schopností, protože to je na tom právě zábavné. Hlavní hrdinka je sympatická a z toho mám vždy radost. :-)

spike
Koldik
13. 2. 2017 / 15:42:18 (před 7 roky)
off

na toto sa chystam uz davnejsie, a nazory su celkom prijatelne, tak uvidime ako to nakoniec dopadne

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 8. 2020 / 17:02:13 (před 4 roky)
on

Dokoukáno. Byl to očekávaný kousek, ale nedivím, se, že seriál zrušili po první sérii. Na to, jak velký měl potenciál, tak z něho nedokázal vůbec těžit. Samozřejmě je to o třídu lepší než nekonečný zástup rodinných sitcomů s nevhodně umístěným umělým smíchem. Ale čekala jsem od toho víc. Světlým bodem je pro mě Vanessa, která je tak optimistická, pozitivní a veselá, že je na ni radost pohledět.

Závěr žádný ani nebyl - nebyl tady ani žádný příběh.