Na tento crossover sa zrovna dvakrát neteším, ale prežijem ho, podobne ako cross s NCIS: LA. :( :D
Tak bez toho bych snad i přežila. MacGyvera nesleduju a ani mě to neláká.
Ze jmenovaných seriálů v článku sleduji pouze MacGyvera, H5-0 jsme viděla výjimečně nějaký díl v TV kdysi dávno, stejně jako NCIS... Ale crossovery mám obecně ráda, tak to snad vyjde :)
Já teda nemám rád crossovery obecně. Většinou sleduju jen jeden seriál z těch, které se budou protínat, takže to akorát dělá zmatky. A tady je to MacGyver, kterej mě docela příjemně překvapil vzhledem k hejtu, který se na něj valí. Úplně standardní levná akční oddychovka, nechápu tu všeobecnou nenávist. Pravda ale, že s původním MacGyverem se to snad ani nedá srovnávat. Je to prostě jiné.
ano... crossovery jsou fajn v pripade kdyz oba serialy sleduji... pokud tomu tak neni tak to vetsinou vyvola jen otazniky...
tady sleduji oboji tak v tom snad nebude problem ;-)
dobre crossovery maji serialy Chicago Fire/PD/Med a taky DC serialy Arrow/Flash/Supergirl/Legends of Tomorrow...
jen je treba dat pozor a sledovat je chronologicky jak byly odvysilany, coz je nekdy pri cekani na titulky jen nekterych casti trochu problem...
Mně se spíš stává, že ani nevím, že jde o crossover :-) Vlastně už můžu napsat, že stávalo - od doby, co jsem se registrovala na SZ, už mi jen tak nějaká informace neunikne :-D
Až se mi zatočila hlava z toho kolik těch seriálů se odehrává v jednom světě. :D
PS: O H50, NCIS, NCIS LA, NCIS NO a JAGu jsem to věděl, ale Scorpion a teď MacGyver jsou pro mě novinkami.
Tak malé, ale podstatné propojení MacGyvera s Hawaii Five-0 bylo už dnes v epizodě Maca - sériový vrah, který se snažil napodobit Zodiaca, volal na Oahu dr. Madison Greyové (Elisabeth Röhm, která se objevila už ve 3 dílech H50 a můžeme ji tedy opět očekávat). Navíc postava Jacka Daltona "má kamaráda na Havaji, který je prý v nějaké speciální jednotce".
Nesledujem ani jeden, ale ohldane toho s NCIS:LA mi tiez prisiel taky sileny, kedze vobec H5O nepoznam, ale snad im to vyjde.