Diskuze k článku Jednotka Five-0 pomůže MacGyverovi
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
7. 2. 2017 / 09:37:36 (před 7 roky)
off

Na tento crossover sa zrovna dvakrát neteším, ale prežijem ho, podobne ako cross s NCIS: LA. :( :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
vevisek
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
7. 2. 2017 / 10:11:59 (před 7 roky)
off

Tak bez toho bych snad i přežila. MacGyvera nesleduju a ani mě to neláká.

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
7. 2. 2017 / 10:27:20 (před 7 roky)
off

Ze jmenovaných seriálů v článku sleduji pouze MacGyvera, H5-0 jsme viděla výjimečně nějaký díl v TV kdysi dávno, stejně jako NCIS... Ale crossovery mám obecně ráda, tak to snad vyjde :)

Vxxx
JohnCZ
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 2. 2017 / 12:44:38 (před 7 roky)
off

Já teda nemám rád crossovery obecně. Většinou sleduju jen jeden seriál z těch, které se budou protínat, takže to akorát dělá zmatky. A tady je to MacGyver, kterej mě docela příjemně překvapil vzhledem k hejtu, který se na něj valí. Úplně standardní levná akční oddychovka, nechápu tu všeobecnou nenávist. Pravda ale, že s původním MacGyverem se to snad ani nedá srovnávat. Je to prostě jiné.

RedRose
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
7. 2. 2017 / 17:20:49 (před 7 roky)
off

ano... crossovery jsou fajn v pripade kdyz oba serialy sleduji... pokud tomu tak neni tak to vetsinou vyvola jen otazniky...

tady sleduji oboji tak v tom snad nebude problem ;-)

dobre crossovery maji serialy Chicago Fire/PD/Med a taky DC serialy Arrow/Flash/Supergirl/Legends of Tomorrow...
jen je treba dat pozor a sledovat je chronologicky jak byly odvysilany, coz je nekdy pri cekani na titulky jen nekterych casti trochu problem...

...kdo vysoko myslí, ten hluboko padá...
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
7. 2. 2017 / 19:47:17 (před 7 roky)
off

Mně se spíš stává, že ani nevím, že jde o crossover :-) Vlastně už můžu napsat, že stávalo - od doby, co jsem se registrovala na SZ, už mi jen tak nějaká informace neunikne :-D

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
7. 2. 2017 / 22:53:39 (před 7 roky)
off

Až se mi zatočila hlava z toho kolik těch seriálů se odehrává v jednom světě. :D
PS: O H50, NCIS, NCIS LA, NCIS NO a JAGu jsem to věděl, ale Scorpion a teď MacGyver jsou pro mě novinkami.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 2. 2017 / 22:55:32
Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
11. 2. 2017 / 13:32:25 (před 7 roky)
off

Tak malé, ale podstatné propojení MacGyvera s Hawaii Five-0 bylo už dnes v epizodě Maca - sériový vrah, který se snažil napodobit Zodiaca, volal na Oahu dr. Madison Greyové (Elisabeth Röhm, která se objevila už ve 3 dílech H50 a můžeme ji tedy opět očekávat). Navíc postava Jacka Daltona "má kamaráda na Havaji, který je prý v nějaké speciální jednotce".

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
6. 3. 2017 / 10:46:53 (před 7 roky)
off

Nesledujem ani jeden, ale ohldane toho s NCIS:LA mi tiez prisiel taky sileny, kedze vobec H5O nepoznam, ale snad im to vyjde.