Diskuze k článku SARS: Sbohem, ty, ty, ty a ty
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 2. 2017 / 18:23:21 (před 7 roky)
off

Sleepy Hollow mi dělá radost. :D

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 2. 2017 / 19:39:29 (před 7 roky)
off

Deniky si polepsily, ale mne nastvali poradne :-/ Tohle JP teda neodpustim. Jeste ze uz je 5 dilu konec...Doufam ze zabije nekoho z hlavniho tria... na to ale kuraz nema. (Pardon, ale musela jsem si ulevit :-D)

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 2. 2017 / 19:44:11 (před 7 roky)
off
Illyria napsal(a):

Deniky si polepsily, ale mne nastvali poradne :-/ Tohle JP teda neodpustim. Jeste ze uz je 5 dilu konec...Doufam ze zabije nekoho z hlavniho tria... na to ale kuraz nema. (Pardon, ale musela jsem si ulevit :-D)

Nechce se mi moc věřit, že by ta dotyčná postava zůstala mrtvá. Když je Cade takovej machr, třeba tu postavu (nějak a za něco) oživí...

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 2. 2017 / 19:46:06 (před 7 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Nechce se mi moc věřit, že by ta dotyčná postava zůstala mrtvá. Když je Cade takovej machr, třeba tu postavu (nějak a za něco) oživí...

No jo ale nezapomen, ze JP Bonnie nesnasi plus v podstate rozluckovy dil pro ne, takze tomu moc neverim. A je malo fanousku jako ja, takze to je tvurcum jedno:-(

Sheerwood
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
4. 2. 2017 / 20:16:33 (před 7 roky)
off

U Emerald City je daný odkaz na Grimma. :)

Remember, remember, the Fifth of November / Gunpowder treason and plot / I see no reason why gunpowder treason / Should ever be forgot.
Katusloveyou
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
4. 2. 2017 / 22:20:34 (před 7 roky)
off

TVD se zvedá sledovanost? Více lidí si očividně trénuje svou odolnost. I když musím říct, že ta samotná smrt mě nezamrzela ani zdaleka tolik jako to, jak, kým a před kým byla provedena.

Oh, honey, I'm damned. Stop trying to make a saint out of me.
chloe123456789
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
4. 2. 2017 / 23:37:07 (před 7 roky)
off

Co se TVD tyka myslim ze to smysl melo, protoze Bon bon se podle me vratila magie, ale souhlasim s tim, ze to jeste neni definitvni, prestoze cela epizoda k tomu jasne smerovala (viz ta preslazena romantika, ktera v tomto serialu nikdy.nekonci dobre) a co se tyka toho kym to bylo provedeno, nerikam, ze to nezamrzi, ale kdyz uz nejsou ve hre sireny, tak to zase tak moc necekane neni a taky to rozhodne neni poprve, pamatujete? Spis me zajima zda pomsta B fungovala, ci ne. Trailer k dalsi epizode je takovy nic nerikajici, tal nevim...