Sleepy Hollow mi dělá radost. :D
Deniky si polepsily, ale mne nastvali poradne :-/ Tohle JP teda neodpustim. Jeste ze uz je 5 dilu konec...Doufam ze zabije nekoho z hlavniho tria... na to ale kuraz nema. (Pardon, ale musela jsem si ulevit :-D)
Illyria napsal(a):
Deniky si polepsily, ale mne nastvali poradne :-/ Tohle JP teda neodpustim. Jeste ze uz je 5 dilu konec...Doufam ze zabije nekoho z hlavniho tria... na to ale kuraz nema. (Pardon, ale musela jsem si ulevit :-D)
Nechce se mi moc věřit, že by ta dotyčná postava zůstala mrtvá. Když je Cade takovej machr, třeba tu postavu (nějak a za něco) oživí...
La.Volpe napsal(a):
Nechce se mi moc věřit, že by ta dotyčná postava zůstala mrtvá. Když je Cade takovej machr, třeba tu postavu (nějak a za něco) oživí...
No jo ale nezapomen, ze JP Bonnie nesnasi plus v podstate rozluckovy dil pro ne, takze tomu moc neverim. A je malo fanousku jako ja, takze to je tvurcum jedno:-(
U Emerald City je daný odkaz na Grimma. :)
TVD se zvedá sledovanost? Více lidí si očividně trénuje svou odolnost. I když musím říct, že ta samotná smrt mě nezamrzela ani zdaleka tolik jako to, jak, kým a před kým byla provedena.
Co se TVD tyka myslim ze to smysl melo, protoze Bon bon se podle me vratila magie, ale souhlasim s tim, ze to jeste neni definitvni, prestoze cela epizoda k tomu jasne smerovala (viz ta preslazena romantika, ktera v tomto serialu nikdy.nekonci dobre) a co se tyka toho kym to bylo provedeno, nerikam, ze to nezamrzi, ale kdyz uz nejsou ve hre sireny, tak to zase tak moc necekane neni a taky to rozhodne neni poprve, pamatujete? Spis me zajima zda pomsta B fungovala, ci ne. Trailer k dalsi epizode je takovy nic nerikajici, tal nevim...