Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Blacklist: Redemption
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
25. 2. 2017 / 15:24:41 (před 7 roky)
off

Seraphine to shrnul dokonale. Blacklistu jako značce už tak dochází potenciál, takže v tomhle bodě už není skoro co ždímat. Ale aspoň to má jenom osm epizod, tím pádem to potenciální utrpení ze sledování nebude tak dlouhé. :-D

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
25. 2. 2017 / 18:00:54 (před 7 roky)
off

Pilot jsem viděla, věrný fanouček BLacklistu nejsem, takže nemohu porovnávat, ale libil se mi, budu ve sledování pokračovat:)

"Vím, že nic nevím."
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
25. 2. 2017 / 19:58:01 (před 7 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Seraphine to shrnul dokonale. Blacklistu jako značce už tak dochází potenciál, takže v tomhle bodě už není skoro co ždímat. Ale aspoň to má jenom osm epizod, tím pádem to potenciální utrpení ze sledování nebude tak dlouhé. :-D

Souhlasím, zatím netrpím a budu sledovat dál :-)
Těšila jsem se, že si aspoň tady na chvilku odpočinu od Liz, ale vypadá to, že ji bude Tom dál pravidelně informovat... ach jo, moje alergie na ni rozhodně není na ústupu :-P

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 2. 2017 / 19:58:39
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
26. 2. 2017 / 11:58:56 (před 7 roky)
off

Celá zápletka v popisu je ultra klišé.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
26. 2. 2017 / 14:46:31 (před 7 roky)
off

Na seriál jsem se těšila a dávám šanci .o). Blacklist byl super seriál, i když ted ke konci pomalu upadá.

Jenny
RawBanana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 2. 2017 / 10:39:57 (před 7 roky)
off

Blacklist mě v prvních sériích naprosto dostal a je mi docela líto, že už se vyždímal a trochu skomírá... Spin-off není úplně záchrana, ale sledovat ho budu, už jen proto, abych jako fanoušek zjistila, jak to bylo :D

Už sama nevím, proč zde mám tuto přezdívku
teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 3. 2017 / 21:41:00 (před 7 roky)
off

Nic převratného, ale pilot celkem utekl. Spíš je to asi snaha těšit trochu z již zašlé slávy Blacklistu. Spíš jsem zvědavá, zda se seriál dokáže osamostatnit a vybudovat si vlastní dobrý příběh.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
1. 3. 2017 / 23:26:28 (před 7 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Jenom osm dílů? Tak to je příjemné překvapení, čekal jsem, že to potáhnou na klasickou třináctku. A druhým překvapením je pro mě postava Susan, až teď zjišťuju, že je to Jean z x-menů, vůbec jsem jí nepoznal...

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
2. 3. 2017 / 08:10:39 (před 7 roky)
off
milosh napsal(a):

Jenom osm dílů?

Jo, objednali tolik dílů, aby se to přesně vešlo do té pauzy, než se vrátí Blacklist.

singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 4. 2017 / 08:21:38 (před 7 roky)
off

Díky za lupu. S Blacklistem to vidím stejně jako Seraphine. Moc pěkné zhodnocení.