Seraphine to shrnul dokonale. Blacklistu jako značce už tak dochází potenciál, takže v tomhle bodě už není skoro co ždímat. Ale aspoň to má jenom osm epizod, tím pádem to potenciální utrpení ze sledování nebude tak dlouhé. :-D
Pilot jsem viděla, věrný fanouček BLacklistu nejsem, takže nemohu porovnávat, ale libil se mi, budu ve sledování pokračovat:)
lukascoolarik napsal(a):
Seraphine to shrnul dokonale. Blacklistu jako značce už tak dochází potenciál, takže v tomhle bodě už není skoro co ždímat. Ale aspoň to má jenom osm epizod, tím pádem to potenciální utrpení ze sledování nebude tak dlouhé. :-D
Souhlasím, zatím netrpím a budu sledovat dál :-)
Těšila jsem se, že si aspoň tady na chvilku odpočinu od Liz, ale vypadá to, že ji bude Tom dál pravidelně informovat... ach jo, moje alergie na ni rozhodně není na ústupu :-P
Celá zápletka v popisu je ultra klišé.
Na seriál jsem se těšila a dávám šanci .o). Blacklist byl super seriál, i když ted ke konci pomalu upadá.
Blacklist mě v prvních sériích naprosto dostal a je mi docela líto, že už se vyždímal a trochu skomírá... Spin-off není úplně záchrana, ale sledovat ho budu, už jen proto, abych jako fanoušek zjistila, jak to bylo :D
Nic převratného, ale pilot celkem utekl. Spíš je to asi snaha těšit trochu z již zašlé slávy Blacklistu. Spíš jsem zvědavá, zda se seriál dokáže osamostatnit a vybudovat si vlastní dobrý příběh.
lukascoolarik napsal(a):
Jenom osm dílů? Tak to je příjemné překvapení, čekal jsem, že to potáhnou na klasickou třináctku. A druhým překvapením je pro mě postava Susan, až teď zjišťuju, že je to Jean z x-menů, vůbec jsem jí nepoznal...
milosh napsal(a):
Jenom osm dílů?
Jo, objednali tolik dílů, aby se to přesně vešlo do té pauzy, než se vrátí Blacklist.