Diskuze k článku Televizní tvůrci: Eric Kripke
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
20. 2. 2017 / 16:55:10 (před 7 roky)
off

Perfektný článok! :) A tie zaujímavosti sú vždy best, tentokrát takmer všetky o SPN, takže sa nesťažujem. :D A ten komentár Kripkeho o Jimovi na konci... <3

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
20. 2. 2017 / 17:11:44 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

Perfektný článok! :) A tie zaujímavosti sú vždy best, tentokrát takmer všetky o SPN, takže sa nesťažujem. :D A ten komentár Kripkeho o Jimovi na konci... <3

Díky jsem rád, že se líbí :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Katusloveyou
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
20. 2. 2017 / 17:14:56 (před 7 roky)
off

Děkuju moc. -.- Díky tomuhle článku si přijdu jako posedlá, skoro všechno jsem věděla již dopředu.
Ne, dělám si srandu, článek je skvělý. Díky moc za přiblížení mého oblíbeného tvůrce (dobře jednoho z nich) i ostatním. :)

Oh, honey, I'm damned. Stop trying to make a saint out of me.
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
20. 2. 2017 / 17:15:46 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

A tie zaujímavosti sú vždy best, tentokrát takmer všetky o SPN, takže sa nesťažujem. :D

Já jo, páč jsem viděla akorát Tarzana a Timeless :DDDD Ale ne, díky za článek, Pajky, v životě by mě nenapadlo, že za těmi čtyřmi seriály stojí stejný člověk, takže jsem se něco přiučila ;)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Pajky
20. 2. 2017 / 17:22:09 (před 7 roky)
off
Katusloveyou napsal(a):

Děkuju moc. -.- Díky tomuhle článku si přijdu jako posedlá, skoro všechno jsem věděla již dopředu.
Ne, dělám si srandu, článek je skvělý. Díky moc za přiblížení mého oblíbeného tvůrce (dobře jednoho z nich) i ostatním. :)

Tady na serialzone se posedlost podporuje :D

Gabik.029 napsal(a):

Já jo, páč jsem viděla akorát Tarzana a Timeless :DDDD Ale ne, díky za článek, Pajky, v životě by mě nenapadlo, že za těmi čtyřmi seriály stojí stejný člověk, takže jsem se něco přiučila ;)

Jsem rád, že ses díky mě něco přiučila :D Zkusím to i příště

katush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
20. 2. 2017 / 19:18:22 (před 7 roky)
off

Toto je človek, ktorý stojí za mojou najväčšou závislosťou. A nemohla by som mu byť vďačnejšia, lebo SPN is life :3

Ale aj Revolution (kým to nešlo dole) bolo fajn a páči sa mi Timeless, škoda, že budúcnosť nevyzerá ružovo.

Super zaujímavosti, nad podobou Castiela a Constantina som už neraz premýšľala. A poznámka "ale nějak se to vymklo z rukou" ma rozosmiala :D

vďaka za Superčlánok :D

cool.kira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 2. 2017 / 19:29:20 (před 7 roky)
off

Bezvadný článek, Kripkeho jsem znala ze SPN, ale nevěděla jsem, že pracoval i na Timeless a Revolution, každý den se člověk něco přiučí. (Zvlášť na Serialzone :D)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
20. 2. 2017 / 20:17:37 (před 7 roky)
off

Súhlasím, skvelý článok, zaujímavosti sú naj :) A jeho meno som poznala iba v súvislosti so SPN, ale aj po prečítaní článku si myslím, že o tých troch ďalších ani nemusím vedieť :D

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
20. 2. 2017 / 23:33:02 (před 7 roky)
off

Kripkeho počiny mám rád, Timeless jsem si zamiloval, ale o Tarzanovi slyším prvně. Takže díky za inspiraci, s těmi pár díly by se to dalo zvládnout jako letní jednohubka :)

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 2. 2017 / 10:53:14 (před 7 roky)
off

Výborný článek a ještě mnohem lepší zajímavosti. :)

Dan
Korálka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
21. 2. 2017 / 11:02:13 (před 7 roky)
off

No když se dívám na ty zajímavosti, tak si člověk zase uvědomí, že je spoustu věcí jenom o náhodě. Jak by to asi vypadalo, kdyby Jensen Ackles hrál Sama, nebo kdyby Boby nebyl a podobně .. :-D taky jsem ráda, že Dean nemá tetování.
Na Timeless jsem se začala dívat nedávno a je to super, budu teda muset zkusit i Revolution :)

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
21. 2. 2017 / 16:26:05 (před 7 roky)
off

Jeho tvorbu moc neznám. Viděla jsem nějaké díly Supernatural, ale chystám se na Timeless.

Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 2. 2017 / 18:01:19 (před 7 roky)
off

díky za článek, konečně i tvůrce, kterého aspoň trochu znám a ne jen tak, že jsem někde náhodou přečetla jeho jméno... :D a zajímavosti jsou taky super :) (škoda, že Dean nakonec neměl nějaké to tetování... :D)

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
21. 2. 2017 / 19:11:09 (před 7 roky)
off

Super článek a děkuji za informace kromě Tarzana znám všechno.Jsem ráda,že se dozvím něco více .o)

Jenny
luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 2. 2017 / 10:10:38 (před 7 roky)
off

vďaka za článok. tento človek môže za moju závilosť :D

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
Pittriss
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
22. 2. 2017 / 12:37:55 (před 7 roky)
off

Díky za článek. Jen přihodím malý poznatek. Kripke je děsně, ale děsně ukecaný. U videí z panelových diskusí např. z Comic Conu jsem se modlila, aby nikdo neměl otázku mířenou na něho. To, co jiný řekne třemi větami, on popisuje pět minut. Jakmile se dostane ke slovu, tak to nemá konce. :-)

Spasitel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
22. 2. 2017 / 13:38:42 (před 7 roky)
off

Skvelý článok jeden z obľúbených tvorcov kedže Supernatural je moja srdcovka hádam sa mu v budúcnosti podarí dačo podobne dobré Timeless ma až tak moc nenadchol

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
22. 2. 2017 / 17:17:13 (před 7 roky)
off

Perfektní článek, z jeho tvorby sledují akorát Timeless:)

"Vím, že nic nevím."
singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 2. 2017 / 07:57:23 (před 7 roky)
off

D9ky za článek. Je super, že rubrika jede dál. :)

Pajky
23. 2. 2017 / 11:33:39 (před 7 roky)
off
singul.arita napsal(a):

D9ky za článek. Je super, že rubrika jede dál. :)

I já jsem rád a věřím, že další díly budou mít minimálně stejnou odezvu :)

Eviik
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 2. 2017 / 18:06:17 (před 7 roky)
off

Wow, moc pěkný článek, o všech seriálech jsem tak trochu něco věděla, i když o SN asi nejvíc. Ale že "Ghostfacers" chvíli existovali jako samostatný webseriál jsem netušila. :D
Ráda jsem se něco přiučila :)

Hannie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
24. 2. 2017 / 18:18:34 (před 7 roky)
off

Super článek, moc díky! Jako SPN šílenec jsem už spoustu věcí věděla, i když rozhodně ne všechno :) (například ta tetování jsou pro mě novinka). Jinak jsem si říkala, že je mi ten herec v Timeless povědomý, než mi o vteřinku později docvaklo, že je to "Bobby" ;)

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 3. 2017 / 08:46:50 (před 7 roky)
off

Krom SPN žádná sláva, co? Ale tak, SPN svojí délkou a kvalitou vydá za deset seriálu, tak to beru tak. :D
Tarzana jsem kdysi viděla v televizi a už tehdy mi to přišlo takové mdlé.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
25. 6. 2022 / 15:12:36 (před 2 roky)
off

Je zajímavý, sledovat vývoj tvůrce, který nevyhořel a který tvoří čím dál, tím kvalitněji. The Boys je neskutečnej nátěr. Takže Pajky díky za ukázkovou demonstraci profesního růstu tvůce :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
25. 6. 2022 / 16:41:50 (před 2 roky)
off

Pajky ako vzdy super clanok, je zaujimave citat fakty o ludoch zo zakulisia oblubenych serialov. Tu som nevidel len Tarzana, ale uz je vo WL takze snad coskoro dam vsetkych 8 casti 😉 Len tak dalej...

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
26. 6. 2022 / 18:35:54 (před 2 roky)
off

Díky za obnovený článek a možnost doplnit si informace o tvůrci oblíbeného seriálu, kterým není SPN. Je samozřejmě známější, ale mě se jeho fenomén vyhnul, viděla jsem docela málo dílů, některé se i líbily, ale na pravidelné sledování mě nezlákaly.
Zato The Boys jsem si oblíbila hodně, mají pro mě správnou kombinaci cynismu a hrdinství a to miluju.
Viděla jsem i Revolution, ale v paměti mi nezůstal.