Perfektný článok! :) A tie zaujímavosti sú vždy best, tentokrát takmer všetky o SPN, takže sa nesťažujem. :D A ten komentár Kripkeho o Jimovi na konci... <3
inekafe napsal(a):
Perfektný článok! :) A tie zaujímavosti sú vždy best, tentokrát takmer všetky o SPN, takže sa nesťažujem. :D A ten komentár Kripkeho o Jimovi na konci... <3
Díky jsem rád, že se líbí :D
Děkuju moc. -.- Díky tomuhle článku si přijdu jako posedlá, skoro všechno jsem věděla již dopředu.
Ne, dělám si srandu, článek je skvělý. Díky moc za přiblížení mého oblíbeného tvůrce (dobře jednoho z nich) i ostatním. :)
inekafe napsal(a):
A tie zaujímavosti sú vždy best, tentokrát takmer všetky o SPN, takže sa nesťažujem. :D
Já jo, páč jsem viděla akorát Tarzana a Timeless :DDDD Ale ne, díky za článek, Pajky, v životě by mě nenapadlo, že za těmi čtyřmi seriály stojí stejný člověk, takže jsem se něco přiučila ;)
Katusloveyou napsal(a):
Děkuju moc. -.- Díky tomuhle článku si přijdu jako posedlá, skoro všechno jsem věděla již dopředu.
Ne, dělám si srandu, článek je skvělý. Díky moc za přiblížení mého oblíbeného tvůrce (dobře jednoho z nich) i ostatním. :)
Tady na serialzone se posedlost podporuje :D
Gabik.029 napsal(a):
Já jo, páč jsem viděla akorát Tarzana a Timeless :DDDD Ale ne, díky za článek, Pajky, v životě by mě nenapadlo, že za těmi čtyřmi seriály stojí stejný člověk, takže jsem se něco přiučila ;)
Jsem rád, že ses díky mě něco přiučila :D Zkusím to i příště
Toto je človek, ktorý stojí za mojou najväčšou závislosťou. A nemohla by som mu byť vďačnejšia, lebo SPN is life :3
Ale aj Revolution (kým to nešlo dole) bolo fajn a páči sa mi Timeless, škoda, že budúcnosť nevyzerá ružovo.
Super zaujímavosti, nad podobou Castiela a Constantina som už neraz premýšľala. A poznámka "ale nějak se to vymklo z rukou" ma rozosmiala :D
vďaka za Superčlánok :D
Bezvadný článek, Kripkeho jsem znala ze SPN, ale nevěděla jsem, že pracoval i na Timeless a Revolution, každý den se člověk něco přiučí. (Zvlášť na Serialzone :D)
Súhlasím, skvelý článok, zaujímavosti sú naj :) A jeho meno som poznala iba v súvislosti so SPN, ale aj po prečítaní článku si myslím, že o tých troch ďalších ani nemusím vedieť :D
Kripkeho počiny mám rád, Timeless jsem si zamiloval, ale o Tarzanovi slyším prvně. Takže díky za inspiraci, s těmi pár díly by se to dalo zvládnout jako letní jednohubka :)
Výborný článek a ještě mnohem lepší zajímavosti. :)
No když se dívám na ty zajímavosti, tak si člověk zase uvědomí, že je spoustu věcí jenom o náhodě. Jak by to asi vypadalo, kdyby Jensen Ackles hrál Sama, nebo kdyby Boby nebyl a podobně .. :-D taky jsem ráda, že Dean nemá tetování.
Na Timeless jsem se začala dívat nedávno a je to super, budu teda muset zkusit i Revolution :)
Jeho tvorbu moc neznám. Viděla jsem nějaké díly Supernatural, ale chystám se na Timeless.
díky za článek, konečně i tvůrce, kterého aspoň trochu znám a ne jen tak, že jsem někde náhodou přečetla jeho jméno... :D a zajímavosti jsou taky super :) (škoda, že Dean nakonec neměl nějaké to tetování... :D)
Super článek a děkuji za informace kromě Tarzana znám všechno.Jsem ráda,že se dozvím něco více .o)
vďaka za článok. tento človek môže za moju závilosť :D
Díky za článek. Jen přihodím malý poznatek. Kripke je děsně, ale děsně ukecaný. U videí z panelových diskusí např. z Comic Conu jsem se modlila, aby nikdo neměl otázku mířenou na něho. To, co jiný řekne třemi větami, on popisuje pět minut. Jakmile se dostane ke slovu, tak to nemá konce. :-)
Skvelý článok jeden z obľúbených tvorcov kedže Supernatural je moja srdcovka hádam sa mu v budúcnosti podarí dačo podobne dobré Timeless ma až tak moc nenadchol
Perfektní článek, z jeho tvorby sledují akorát Timeless:)
singul.arita napsal(a):
D9ky za článek. Je super, že rubrika jede dál. :)
I já jsem rád a věřím, že další díly budou mít minimálně stejnou odezvu :)
Wow, moc pěkný článek, o všech seriálech jsem tak trochu něco věděla, i když o SN asi nejvíc. Ale že "Ghostfacers" chvíli existovali jako samostatný webseriál jsem netušila. :D
Ráda jsem se něco přiučila :)
Super článek, moc díky! Jako SPN šílenec jsem už spoustu věcí věděla, i když rozhodně ne všechno :) (například ta tetování jsou pro mě novinka). Jinak jsem si říkala, že je mi ten herec v Timeless povědomý, než mi o vteřinku později docvaklo, že je to "Bobby" ;)
Krom SPN žádná sláva, co? Ale tak, SPN svojí délkou a kvalitou vydá za deset seriálu, tak to beru tak. :D
Tarzana jsem kdysi viděla v televizi a už tehdy mi to přišlo takové mdlé.
Je zajímavý, sledovat vývoj tvůrce, který nevyhořel a který tvoří čím dál, tím kvalitněji. The Boys je neskutečnej nátěr. Takže Pajky díky za ukázkovou demonstraci profesního růstu tvůce :-)
Pajky ako vzdy super clanok, je zaujimave citat fakty o ludoch zo zakulisia oblubenych serialov. Tu som nevidel len Tarzana, ale uz je vo WL takze snad coskoro dam vsetkych 8 casti 😉 Len tak dalej...
Díky za obnovený článek a možnost doplnit si informace o tvůrci oblíbeného seriálu, kterým není SPN. Je samozřejmě známější, ale mě se jeho fenomén vyhnul, viděla jsem docela málo dílů, některé se i líbily, ale na pravidelné sledování mě nezlákaly.
Zato The Boys jsem si oblíbila hodně, mají pro mě správnou kombinaci cynismu a hrdinství a to miluju.
Viděla jsem i Revolution, ale v paměti mi nezůstal.