Po dlouhé době dost zábavný TBBT. A HTGAWM finále se blíží :O
Snad se Riverdale takhle stabilizuje a bude to CWčku stačit. Zatím si získal mou pozornost.
Mňa to TBBT zas až tak neprekvapilo. Úplne zmenili charakter seriálu. Je z neho obyčajný vzťahový seriál. Z neúspešnej prostoduchej herečky je super dobre zarábajúca dílerka liekov, popri práci študujúca servírka dostane okamžite po škole extrémne dobre platenú prácu a jej manžel, ktorý letel do vesmíru si od nej pýta vreckové, celkovo mi to pripadá, že písanie scénara dostali do rúk nejaké feministky...
Mňa to TBBT zas až tak neprekvapilo. Úplne zmenili charakter seriálu. Je z neho obyčajný vzťahový seriál. Z neúspešnej prostoduchej herečky je super dobre zarábajúca dílerka liekov, popri práci študujúca servírka dostane okamžite po škole extrémne dobre platenú prácu a jej manžel, ktorý letel do vesmíru si od nej pýta vreckové, celkovo mi to pripadá, že písanie scénara dostali do rúk nejaké feministky...
Přesně tak...
Dan
Ty čísla u Blacklistu mě trochu děsí, ale snad ho prodlouží. S Jamesem Spaderem by se mi loučilo těžko :-)
Non cuspi causa qui non debe cuspire
LuciaG napsal(a):
Mňa to TBBT zas až tak neprekvapilo. Úplne zmenili charakter seriálu. Je z neho obyčajný vzťahový seriál.
JJ zasmejem sa este, ale oproti zaciatkom je to o 80 % menej