Diskuze k článku SARS: Series low pro Big Bang
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 2. 2017 / 19:40:14 (před 7 roky)
off

Po dlouhé době dost zábavný TBBT. A HTGAWM finále se blíží :O

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
18. 2. 2017 / 23:53:53 (před 7 roky)
off

Snad se Riverdale takhle stabilizuje a bude to CWčku stačit. Zatím si získal mou pozornost.

LuciaG
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
18. 2. 2017 / 23:58:46 (před 7 roky)
off

Mňa to TBBT zas až tak neprekvapilo. Úplne zmenili charakter seriálu. Je z neho obyčajný vzťahový seriál. Z neúspešnej prostoduchej herečky je super dobre zarábajúca dílerka liekov, popri práci študujúca servírka dostane okamžite po škole extrémne dobre platenú prácu a jej manžel, ktorý letel do vesmíru si od nej pýta vreckové, celkovo mi to pripadá, že písanie scénara dostali do rúk nejaké feministky...

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
19. 2. 2017 / 10:08:56 (před 7 roky)
off
Mňa to TBBT zas až tak neprekvapilo. Úplne zmenili charakter seriálu. Je z neho obyčajný vzťahový seriál. Z neúspešnej prostoduchej herečky je super dobre zarábajúca dílerka liekov, popri práci študujúca servírka dostane okamžite po škole extrémne dobre platenú prácu a jej manžel, ktorý letel do vesmíru si od nej pýta vreckové, celkovo mi to pripadá, že písanie scénara dostali do rúk nejaké feministky...

Přesně tak...

Dan
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
20. 2. 2017 / 17:11:58 (před 7 roky)
off

Ty čísla u Blacklistu mě trochu děsí, ale snad ho prodlouží. S Jamesem Spaderem by se mi loučilo těžko :-)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
9. 3. 2017 / 14:59:34 (před 7 roky)
off
LuciaG napsal(a):

Mňa to TBBT zas až tak neprekvapilo. Úplne zmenili charakter seriálu. Je z neho obyčajný vzťahový seriál.

JJ zasmejem sa este, ale oproti zaciatkom je to o 80 % menej