Tohleto moc hodnotit nejde... v okamžicích, když je puštěný film, šlo trochu přitlačit s vtipy, občas jsou to jen trapné bezduché fráze nebo totálně hluchá místa. Když není film puštěný, vypadá to jako sobotní vědecká show pro děti... na druhou stranu, pokud máte velký kulturní přehled a znáte trochu americké prostředí, společnost a televizi, budete se hodně bavit.
Na tento pořad (ať už původní nebo tenhle restart) bych se chtěl někdy podívat, problém je, že ty filmy co tam pouští jsem už obvykle viděl nebo si je chci pustit bez tohoto pořadu. Mohl bych se na ně pak podruhé podívat i skrze toto, ale většinu těch fláků bych už asi znova nedal, ať by byl komentář sebevtipnější.
Líbí se mi to, co se odehrává na vesmírné lodi, ale proč se mám uvnitř seriálu koukat na film? :D Filmy miluju a podívám se klidně na cokoliv, ale nepotřebuju k tomu nějaký komentář. Chápu, že tímhle chtějí přitáhnout mládež ke starším filmům, ale mě tenhle formát nezaujal.
Matuush napsal(a):
Líbí se mi to, co se odehrává na vesmírné lodi, ale proč se mám uvnitř seriálu koukat na film? :D Filmy miluju a podívám se klidně na cokoliv, ale nepotřebuju k tomu nějaký komentář. Chápu, že tímhle chtějí přitáhnout mládež ke starším filmům, ale mě tenhle formát nezaujal.
Já nevím, ale oni jim tam z těch starších filmů pouštěj fakt odpady nebo béčka, nic, co by někoho zaujalo :D
Matuush napsal(a):
Ono je to řečené v tom obsahu, já to taky nechápala, dokud jsem nezačala tvořit tenhle článek a psát obsah :D Každopádně takhle očividně vypadají všechny epizody, vždycky se tam promítá film.
Vůbec se nedokážu rozhodnout, jestli na to chci koukat nebo ne - nechám to osudu :-)
Esgalnor napsal(a):
Já nevím, ale oni jim tam z těch starších filmů pouštěj fakt odpady nebo béčka, nic, co by někoho zaujalo :D
Teď projíždím na wiki, co tam dávají za filmy, a ty starší série mi přijdou jako slušný grindhouse. Vítězí 8. sezóna s Jackem Frostem aka Mrazík. :D Na to se možná ze zvědavosti podívám.
ragelly napsal(a):
Ono je to řečené v tom obsahu, já to taky nechápala, dokud jsem nezačala tvořit tenhle článek a psát obsah :D Každopádně takhle očividně vypadají všechny epizody, vždycky se tam promítá film.
Já do toho šla jen díky zajímavému názvu a obsazení (Felicia) a celkem jsem kulila oči. Ale doopravdy - koho by napadlo strčit film do seriálu? A udělat ze zapomenutých filmů seriál? Je to nečekané, dokonalé a zároveň pro seriálového závisláka neakceptovatelné. :D
Matuush napsal(a):
Teď projíždím na wiki, co tam dávají za filmy, a ty starší série mi přijdou jako slušný grindhouse. Vítězí 8. sezóna s Jackem Frostem aka Mrazík. :D Na to se možná ze zvědavosti podívám.
Epizoda s Mrazíkem?! Páni (ani se nedivím, pro Američany to musí být dost wtf film :D), tak to si pustím.
Co na to říct? Asi se dobře bavili při vymýšlení a výrobě.
Tohle vypadá drobet zvláštně,zakže ještě nevím,jak se rozhodnu.
Hmmm, tohohle se trošku bojím... :D
Obvykle tyhle blbosti chci zkusit, i když mám strach, jestli se nezklamu. Tady mě to nějak nezaujalo.
WTF. Tak tohle je jasné, musím to zkusit. Tak hup našprtat se nějaké bichle odzkouškovat a jde se na to. Jsem zvědav jak to dopadne. D9ky za lupu.
Tak toto nedam.