Diskuze k článku Novinka pod lupou: Mystery Science Theater 3000
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
22. 4. 2017 / 14:47:57 (před 7 roky)
off

Tohleto moc hodnotit nejde... v okamžicích, když je puštěný film, šlo trochu přitlačit s vtipy, občas jsou to jen trapné bezduché fráze nebo totálně hluchá místa. Když není film puštěný, vypadá to jako sobotní vědecká show pro děti... na druhou stranu, pokud máte velký kulturní přehled a znáte trochu americké prostředí, společnost a televizi, budete se hodně bavit.

And when my time is up, have I done enough?
Pan Citron
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 4. 2017 / 15:30:31 (před 7 roky)
off

Na tento pořad (ať už původní nebo tenhle restart) bych se chtěl někdy podívat, problém je, že ty filmy co tam pouští jsem už obvykle viděl nebo si je chci pustit bez tohoto pořadu. Mohl bych se na ně pak podruhé podívat i skrze toto, ale většinu těch fláků bych už asi znova nedal, ať by byl komentář sebevtipnější.

I am not a number, I am a free man!
Matuush
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
22. 4. 2017 / 15:56:19 (před 7 roky)
off

Líbí se mi to, co se odehrává na vesmírné lodi, ale proč se mám uvnitř seriálu koukat na film? :D Filmy miluju a podívám se klidně na cokoliv, ale nepotřebuju k tomu nějaký komentář. Chápu, že tímhle chtějí přitáhnout mládež ke starším filmům, ale mě tenhle formát nezaujal.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Esgalnor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 4. 2017 / 16:38:34 (před 7 roky)
off
Matuush napsal(a):

Líbí se mi to, co se odehrává na vesmírné lodi, ale proč se mám uvnitř seriálu koukat na film? :D Filmy miluju a podívám se klidně na cokoliv, ale nepotřebuju k tomu nějaký komentář. Chápu, že tímhle chtějí přitáhnout mládež ke starším filmům, ale mě tenhle formát nezaujal.

Já nevím, ale oni jim tam z těch starších filmů pouštěj fakt odpady nebo béčka, nic, co by někoho zaujalo :D

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
22. 4. 2017 / 16:53:36 (před 7 roky)
off
Matuush napsal(a):

Ono je to řečené v tom obsahu, já to taky nechápala, dokud jsem nezačala tvořit tenhle článek a psát obsah :D Každopádně takhle očividně vypadají všechny epizody, vždycky se tam promítá film.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
22. 4. 2017 / 19:40:09 (před 7 roky)
off

Vůbec se nedokážu rozhodnout, jestli na to chci koukat nebo ne - nechám to osudu :-)

Matuush
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
22. 4. 2017 / 22:33:52 (před 7 roky)
off
Esgalnor napsal(a):

Já nevím, ale oni jim tam z těch starších filmů pouštěj fakt odpady nebo béčka, nic, co by někoho zaujalo :D

Teď projíždím na wiki, co tam dávají za filmy, a ty starší série mi přijdou jako slušný grindhouse. Vítězí 8. sezóna s Jackem Frostem aka Mrazík. :D Na to se možná ze zvědavosti podívám.

ragelly napsal(a):

Ono je to řečené v tom obsahu, já to taky nechápala, dokud jsem nezačala tvořit tenhle článek a psát obsah :D Každopádně takhle očividně vypadají všechny epizody, vždycky se tam promítá film.

Já do toho šla jen díky zajímavému názvu a obsazení (Felicia) a celkem jsem kulila oči. Ale doopravdy - koho by napadlo strčit film do seriálu? A udělat ze zapomenutých filmů seriál? Je to nečekané, dokonalé a zároveň pro seriálového závisláka neakceptovatelné. :D

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Esgalnor
22. 4. 2017 / 23:31:47 (před 7 roky)
off
Matuush napsal(a):

Teď projíždím na wiki, co tam dávají za filmy, a ty starší série mi přijdou jako slušný grindhouse. Vítězí 8. sezóna s Jackem Frostem aka Mrazík. :D Na to se možná ze zvědavosti podívám.

Epizoda s Mrazíkem?! Páni (ani se nedivím, pro Američany to musí být dost wtf film :D), tak to si pustím.

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
Vanellus
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
23. 4. 2017 / 08:42:19 (před 7 roky)
off

Co na to říct? Asi se dobře bavili při vymýšlení a výrobě.

Vanellus
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 4. 2017 / 12:14:05 (před 7 roky)
off

Tohle vypadá drobet zvláštně,zakže ještě nevím,jak se rozhodnu.

Dan
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
24. 4. 2017 / 08:29:46 (před 7 roky)
off

Hmmm, tohohle se trošku bojím... :D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
14. 5. 2017 / 17:04:27 (před 7 roky)
off

Obvykle tyhle blbosti chci zkusit, i když mám strach, jestli se nezklamu. Tady mě to nějak nezaujalo.

singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 5. 2017 / 14:16:16 (před 7 roky)
off

WTF. Tak tohle je jasné, musím to zkusit. Tak hup našprtat se nějaké bichle odzkouškovat a jde se na to. Jsem zvědav jak to dopadne. D9ky za lupu.

Koldik
8. 6. 2017 / 15:39:31 (před 7 roky)
off