Gotham je fajn, snad bude pokračovat. I B99 si zaslouží pokračování, akorát ta čísla po jarním návratu jsou fakt nic moc. APB to má spočítané, za což jsem rád, protože seriál ani zdaleka nenaplnil svůj potenciál. A Scream Queens ušel, ale zrušení mi zas tak vadit nebude.
Tak tady mám B99 a APB. U APB nepočítám s druhou řadou už dlouho (i když po tom konci je to teda hřích), ale jestli aspoň B99 mi neobnověj, tak budu fakt naštvaná.
Tak i tady sleduju tři kousky. Simpsonovi i Lucifer jsou mezi seriály co budou mít novou řadu, takže to je fajn. Zatím tedy nevím už jen osud New Girl. Každopádně mně ten konec zatím poslední série pomalu přišel jako konec pro celý seriál. Všichni někoho mají atd, atd. Takže pokud by nová řada už nebyla, tak trochu mě to zamrzí, jelikož jsem si už zvykl na tuto komedii, ale nějak hodně štvát mě to rozhodně také nebude.
Tak to já bych teda byla naopak naštvaná, kdyby další řada New Girl už nebyla. Takovou dobu čekám, než se zase dají dohromady, trpím Reagan a oni by to teď zrušili? ani náhodou, zakazuju :D prosím, aspoň tu zkrácenou sérii, aspoň pár dílů je chci zase vidět pohromadě.
jinak mě, jak už jsem psala, těší prodloužení Lucifera.
tyjo, doufám, že B99 nezruší. to je snad jediná komedie, kde se pravidelně u každého dílu řehtám, že to slyší celý barák :D Lucifer prodloužen, tak to je paráda (ještě aby ne :D)
jen jsem měla zato že PB dostane jednu sérii a konec. ale pokud by byla šance na prodloužení (mizivá, očividně), spíše bych uvítala. zatím se mi nová série líbí
Tak žlutá rodinka není žádným překvapením (i když už to není ono tak se stejně těším na každý nový díl :D).
Tak z nerozhodnutých mě zajímá Making history a The Exorcist u kterých doufám v zázrak a prodloužení :-D Scream Queens ať klidně zruší, mám ten seriál ráda, ale 2. série mě trochu zklamala....
Hlavně že FOX prodloužil Lucifera :) Z ostatních uvítám i další sérii Lethal, Last Mana a možná i to Making History, když se na to kouká jako na parodii sebe sama, je to OK
Co já bych dal za prodloužení Exorcisty...
Škoda toho APB, hlavne kvôli tomu koncu. Nuž, ale ja stále verím a dúfam :D
Tak o Lucíkovi jsem to věděla ;) :) to se už řešilo, ale pokud se jedná o APB, tak tomu jsem dávala nějaké šance :( seriál se mi líbí a doufám s prodloužením aspoň na 2. sérii o např. 10 dílech... mno, necháme se překvapit ;) :) naděje umírá poslední :)
tak tady sleduju jen Lucifera :-)
ještě jsem zkoušela Making History, kvůli Leighton Meester, ale dost bída, takže zrušení očekávám
Tady mě mrzí jen špatné výsledky APB, tam je konec bohužel nevyhnutelný :( Jinak jde zbytek od FOXů kupodivu kolem mě.
Tak o Sleepy Hollow sa vazne bojim, APB ma mrzi ze to amici nechcu sledovat a snad Last man on earth bude pokracovat aj dalej...
Tvůrci se už dopředu holedbali, že se o návrat pokoušeli hlavně proto, aby příběh uzavřeli důstojněji než posledně a že fanoušci údajně budou spokojeni a další díly chtít nebudou. Takže s obnovením bych tak jako tak nepočítal :)
Za mě dobrý. :)
Z tejto stanice som skúsila viacero seriálou ale bohužial nič ma neohúrilo... Môžem byť však vďačná za výborného Lucirefa..