Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně Foxu
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
26. 4. 2017 / 16:08:46 (před 7 roky)
off

Gotham je fajn, snad bude pokračovat. I B99 si zaslouží pokračování, akorát ta čísla po jarním návratu jsou fakt nic moc. APB to má spočítané, za což jsem rád, protože seriál ani zdaleka nenaplnil svůj potenciál. A Scream Queens ušel, ale zrušení mi zas tak vadit nebude.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
26. 4. 2017 / 16:11:39 (před 7 roky)
off

Tak tady mám B99 a APB. U APB nepočítám s druhou řadou už dlouho (i když po tom konci je to teda hřích), ale jestli aspoň B99 mi neobnověj, tak budu fakt naštvaná.

Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
26. 4. 2017 / 16:20:12 (před 7 roky)
off

Tak i tady sleduju tři kousky. Simpsonovi i Lucifer jsou mezi seriály co budou mít novou řadu, takže to je fajn. Zatím tedy nevím už jen osud New Girl. Každopádně mně ten konec zatím poslední série pomalu přišel jako konec pro celý seriál. Všichni někoho mají atd, atd. Takže pokud by nová řada už nebyla, tak trochu mě to zamrzí, jelikož jsem si už zvykl na tuto komedii, ale nějak hodně štvát mě to rozhodně také nebude.

Valesion
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 4. 2017 / 16:27:42 (před 7 roky)
off

Tak to já bych teda byla naopak naštvaná, kdyby další řada New Girl už nebyla. Takovou dobu čekám, než se zase dají dohromady, trpím Reagan a oni by to teď zrušili? ani náhodou, zakazuju :D prosím, aspoň tu zkrácenou sérii, aspoň pár dílů je chci zase vidět pohromadě.

jinak mě, jak už jsem psala, těší prodloužení Lucifera.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 4. 2017 / 17:22:59 (před 7 roky)
off

tyjo, doufám, že B99 nezruší. to je snad jediná komedie, kde se pravidelně u každého dílu řehtám, že to slyší celý barák :D Lucifer prodloužen, tak to je paráda (ještě aby ne :D)
jen jsem měla zato že PB dostane jednu sérii a konec. ale pokud by byla šance na prodloužení (mizivá, očividně), spíše bych uvítala. zatím se mi nová série líbí

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
26. 4. 2017 / 17:34:41 (před 7 roky)
off

Tak žlutá rodinka není žádným překvapením (i když už to není ono tak se stejně těším na každý nový díl :D).

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
26. 4. 2017 / 17:58:05 (před 7 roky)
off

Tak z nerozhodnutých mě zajímá Making history a The Exorcist u kterých doufám v zázrak a prodloužení :-D Scream Queens ať klidně zruší, mám ten seriál ráda, ale 2. série mě trochu zklamala....

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
26. 4. 2017 / 18:39:50 (před 7 roky)
off

Hlavně že FOX prodloužil Lucifera :) Z ostatních uvítám i další sérii Lethal, Last Mana a možná i to Making History, když se na to kouká jako na parodii sebe sama, je to OK

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 4. 2017 / 19:26:59 (před 7 roky)
off

Co já bych dal za prodloužení Exorcisty...

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
26. 4. 2017 / 20:00:16 (před 7 roky)
off

Škoda toho APB, hlavne kvôli tomu koncu. Nuž, ale ja stále verím a dúfam :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
26. 4. 2017 / 20:36:59 (před 7 roky)
on

Tak o Lucíkovi jsem to věděla ;) :) to se už řešilo, ale pokud se jedná o APB, tak tomu jsem dávala nějaké šance :( seriál se mi líbí a doufám s prodloužením aspoň na 2. sérii o např. 10 dílech... mno, necháme se překvapit ;) :) naděje umírá poslední :)

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
26. 4. 2017 / 22:43:03 (před 7 roky)
off

tak tady sleduju jen Lucifera :-)
ještě jsem zkoušela Making History, kvůli Leighton Meester, ale dost bída, takže zrušení očekávám

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
26. 4. 2017 / 23:00:29 (před 7 roky)
off

Tady mě mrzí jen špatné výsledky APB, tam je konec bohužel nevyhnutelný :( Jinak jde zbytek od FOXů kupodivu kolem mě.

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 4. 2017 / 09:46:35 (před 7 roky)
off

Tak o Sleepy Hollow sa vazne bojim, APB ma mrzi ze to amici nechcu sledovat a snad Last man on earth bude pokracovat aj dalej...

novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
27. 4. 2017 / 15:58:29 (před 7 roky)
off

Tvůrci se už dopředu holedbali, že se o návrat pokoušeli hlavně proto, aby příběh uzavřeli důstojněji než posledně a že fanoušci údajně budou spokojeni a další díly chtít nebudou. Takže s obnovením bych tak jako tak nepočítal :)

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
28. 4. 2017 / 10:16:53 (před 7 roky)
off
majka147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
29. 4. 2017 / 09:51:22 (před 7 roky)
off

Z tejto stanice som skúsila viacero seriálou ale bohužial nič ma neohúrilo... Môžem byť však vďačná za výborného Lucirefa..

Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 5. 2017 / 20:39:39 (před 7 roky)
off

Scream Queens měli skvělou první sérii, bohužel ta druhá byla z mého pohledu katastrofa. Viděla jsem možná tak tři díly a přestala jsem, takže bohužel žádné překvápko. Po první sérii je to ale škoda.