Diskuze k článku Seriálové osudy: Sleepy Hollow
havlik.jakub666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 39 | Abby Sciutová
10. 5. 2017 / 09:54:00 (před 7 roky)
off

Škoda, loni jsem nechápal, proč to neukončili a původně jsem na čtvrtou sérii koukat ani nechtěl, ale nakonec mě bavila, takže bych se ještě za jednu řadu nezlobil.

tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
10. 5. 2017 / 10:28:42 (před 7 roky)
off

Ještě jsem se ke čtvrté řadě nedostal, ale chci se zeptat: Je aspoň čtvrtá řada a celý seriál nějak zakončen, nebo to zůstalo otevřené? Díky za odpovědi.

Bartonda-CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
10. 5. 2017 / 11:31:05 (před 7 roky)
off

uzavřený příběh je.Ale uvidíš sám podlě mě to byl dobrej konec. A určitě stojí 4.série za skouknutí

kate23
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
10. 5. 2017 / 11:32:52 (před 7 roky)
off

Čtvrtá řada nakonec bez Abby nebyla tak špatná, s novým týmem který neměl o Ichabodovi ani páru to byla někdy i sranda, konec řady považuji za ukončený, žadný clifhanger se nekonal :-) Ichabodův přízvuk mi ale bude chybět :-(

Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
10. 5. 2017 / 12:49:08 (před 7 roky)
off

Je to věčná škoda, ale bohužel se to dalo čekat :(

Barzoolka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
10. 5. 2017 / 12:49:53 (před 7 roky)
off

čtvrtá řada mě nakonec bavila daleko víc než jsem čekala, přece jen bez Abbie je to zvláštní...každopádně mi přijde, že celá řada byla důstojným zakončením seriálu, navíc tvůrci určitě tušili, že je možná čeká konec a tak celá řada byla pro mě velmi pěkným ukončením seriálu...

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
10. 5. 2017 / 14:25:41 (před 7 roky)
off

Tak to tu jednu řadu snad i dokoukám, abych to měla komplet.

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
10. 5. 2017 / 14:43:40 (před 7 roky)
off

Já si už od konce třetí řady myslela, že ta čtvrtá bude definitivně poslední, takže mě to vysloveně ani tolik nemrzí, stihla jsem se s tím smířit už dávno. Neříkám, že bych za další řadu nebyla ráda (Tom Mison!), protože ta čtvrtá se kupodivu docela povedla a líbilo se mi to, jakože dost, ale aspoň to skončilo tak, že to pokračování není vyloženě potřeba.

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
10. 5. 2017 / 16:00:14 (před 7 roky)
off

Já jsem viděla kdysi asi tak první tři epizody a moc mě to nezaujalo... Pak tedy crossover s Bones kvůli Bones, což nebylo hrozné, ale nic extra taky ne. Ale že bych se na to někdy koukla na celé, když už je to zakončené? No, ještě o tom budu uvažovat, protože principielně to je můj celkem oblíbený žánr...

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
10. 5. 2017 / 17:13:57 (před 7 roky)
off
Franki
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 5. 2017 / 17:31:54 (před 7 roky)
off

bude mi chybet, ale lepší konec snad mít nemohli

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
10. 5. 2017 / 21:27:35 (před 7 roky)
off

Nikdy jsem neviděla ani kousek, nějak mě to minulo. Přitom by se mi to asi i mohlo líbit, strkám na seznam, pokud zaujme, vidím to na maraton někdy v létě... :-)

luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 5. 2017 / 18:55:59 (před 7 roky)
off

Asi bol najvyssi cas.prva seria paradna,druha poslabsia,tretia slaba a stvrta nemastna neslana.ale ichabod a hlavne jeho prizvuk mi bude chybat.ale aspon viem co bidem robit cez vikend,dozeniem resty a dostojne sa rozlucim so sleepy hollow

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 9. 2017 / 11:37:09 (před 7 roky)
off

Poslednu seriu som este nevidel, ale uz teraz viem ze mi bude Ichabod chybat. Velmi charizmaticky herec, oststni ma netrapia, snad ho este niekde uvidim.

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
13. 9. 2017 / 22:15:02 (před 7 roky)
off

Tento serial mi prirastol k srdcu. Stvrta seria a vyborny napad dat novy tim k Ichabodovi priniesla ozivenie a po slabsej tretej serii aj slusneho zaporaka a dej tiez nebol zly. Rovnako ako druha a tretia seria to konci celkom uzavrene. Skoda. Mohlo to mat este jednu seriu, na pohodove sledovanie to bolo skvele.