Škoda, loni jsem nechápal, proč to neukončili a původně jsem na čtvrtou sérii koukat ani nechtěl, ale nakonec mě bavila, takže bych se ještě za jednu řadu nezlobil.
Ještě jsem se ke čtvrté řadě nedostal, ale chci se zeptat: Je aspoň čtvrtá řada a celý seriál nějak zakončen, nebo to zůstalo otevřené? Díky za odpovědi.
uzavřený příběh je.Ale uvidíš sám podlě mě to byl dobrej konec. A určitě stojí 4.série za skouknutí
Čtvrtá řada nakonec bez Abby nebyla tak špatná, s novým týmem který neměl o Ichabodovi ani páru to byla někdy i sranda, konec řady považuji za ukončený, žadný clifhanger se nekonal :-) Ichabodův přízvuk mi ale bude chybět :-(
Je to věčná škoda, ale bohužel se to dalo čekat :(
čtvrtá řada mě nakonec bavila daleko víc než jsem čekala, přece jen bez Abbie je to zvláštní...každopádně mi přijde, že celá řada byla důstojným zakončením seriálu, navíc tvůrci určitě tušili, že je možná čeká konec a tak celá řada byla pro mě velmi pěkným ukončením seriálu...
Tak to tu jednu řadu snad i dokoukám, abych to měla komplet.
Já si už od konce třetí řady myslela, že ta čtvrtá bude definitivně poslední, takže mě to vysloveně ani tolik nemrzí, stihla jsem se s tím smířit už dávno. Neříkám, že bych za další řadu nebyla ráda (Tom Mison!), protože ta čtvrtá se kupodivu docela povedla a líbilo se mi to, jakože dost, ale aspoň to skončilo tak, že to pokračování není vyloženě potřeba.
Já jsem viděla kdysi asi tak první tři epizody a moc mě to nezaujalo... Pak tedy crossover s Bones kvůli Bones, což nebylo hrozné, ale nic extra taky ne. Ale že bych se na to někdy koukla na celé, když už je to zakončené? No, ještě o tom budu uvažovat, protože principielně to je můj celkem oblíbený žánr...
Už bylo na čase.
Nikdy jsem neviděla ani kousek, nějak mě to minulo. Přitom by se mi to asi i mohlo líbit, strkám na seznam, pokud zaujme, vidím to na maraton někdy v létě... :-)
Asi bol najvyssi cas.prva seria paradna,druha poslabsia,tretia slaba a stvrta nemastna neslana.ale ichabod a hlavne jeho prizvuk mi bude chybat.ale aspon viem co bidem robit cez vikend,dozeniem resty a dostojne sa rozlucim so sleepy hollow
Poslednu seriu som este nevidel, ale uz teraz viem ze mi bude Ichabod chybat. Velmi charizmaticky herec, oststni ma netrapia, snad ho este niekde uvidim.
Tento serial mi prirastol k srdcu. Stvrta seria a vyborny napad dat novy tim k Ichabodovi priniesla ozivenie a po slabsej tretej serii aj slusneho zaporaka a dej tiez nebol zly. Rovnako ako druha a tretia seria to konci celkom uzavrene. Skoda. Mohlo to mat este jednu seriu, na pohodove sledovanie to bolo skvele.