Diskuze k článku Comic-Con 2012: Defiance
megawir
Autor článku | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
14. 7. 2012 / 14:55:27 (před 12 roky)
off

Já teda na MMO osobně nemám čas, ale celkově ta koncepce zní fakt dobře a mám pocit, že pokud to nepokazí, má to potenciál udělat ze spousty fanoušků naprostý závisláky :)

Jestli dosud chodili od pc a televize občas aspoň pro jídlo, tak teď už budou jedinci, co nevstanou vůbec :))

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Vegen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
14. 7. 2012 / 15:41:40 (před 12 roky)
off

Tenhle koncept je hodně luxusní, škoda, že nemám šanci já konkrétně ovlivnit seriál a dostat tam svojí postavu, protože to bude na NoLiferech :D

Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 7. 2012 / 16:38:01 (před 12 roky)
off

Zajimave urcite to pritahne velkou pozornost...jen me trochu desi, ze uz to delaji 4 roky, ale tak snad se to povede :-)

VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
14. 7. 2012 / 17:07:05 (před 12 roky)
off
Shppen napsal(a):

Zajimave urcite to pritahne velkou pozornost...jen me trochu desi, ze uz to delaji 4 roky, ale tak snad se to povede :-)

Tak právě díky těm 4 rokům to bude snad opravdu promakaný a ne jen nevyužitý koncept. Jak jsem nehrál PC hry už x let, tak jak koukám s tímhle asi začnu :-D

Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 7. 2012 / 20:39:40 (před 12 roky)
off
VanThomass napsal(a):

Tak právě díky těm 4 rokům to bude snad opravdu promakaný a ne jen nevyužitý koncept. Jak jsem nehrál PC hry už x let, tak jak koukám s tímhle asi začnu :-D

No ja nerikam, ze by to nebylo propracovane. Ja jen, ze uz do toho museli vrazit spoustu prachu...tak aby to nedopadlo tak, ze natoci prvni velkolepou serii a zkrachujou :-D

VanThomass
14. 7. 2012 / 20:48:45 (před 12 roky)
off
Shppen napsal(a):

No ja nerikam, ze by to nebylo propracovane. Ja jen, ze uz do toho museli vrazit spoustu prachu...tak aby to nedopadlo tak, ze natoci prvni velkolepou serii a zkrachujou :-D

Jasný to by se taky mohlo stát :-D Ale snad to mají dobře připravený ;-)

Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 7. 2012 / 23:52:07 (před 12 roky)
off
VanThomass napsal(a):

Jasný to by se taky mohlo stát :-D Ale snad to mají dobře připravený ;-)

... treba jako Terra Nova?
Navic jsem z popisu tak nejak nepochopil to propojeni mezi sebou (
mysleno hra/serial), ... nicmene napad to je zajimavy (coz je u SciFail dost prekvapive).

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 7. 2012 / 00:21:01
VanThomass
15. 7. 2012 / 10:39:36 (před 12 roky)
off
Longsword napsal(a):

... treba jako Terra Nova?
Navic jsem z popisu tak nejak nepochopil to propojeni mezi sebou (
mysleno hra/serial), ... nicmene napad to je zajimavy (coz je u SciFail dost prekvapive).

Tak Terra Nova doplatila na to, že se prezentovala jinak, než jaká nakonec byla. Tzn. nikdo nečekal, že se budou řešit hlavně problémy dané rodiny a zbytek bude jen okrajový. Závěr byl sice zajímavý, ale i tak nestačil.