Já teda na MMO osobně nemám čas, ale celkově ta koncepce zní fakt dobře a mám pocit, že pokud to nepokazí, má to potenciál udělat ze spousty fanoušků naprostý závisláky :)
Jestli dosud chodili od pc a televize občas aspoň pro jídlo, tak teď už budou jedinci, co nevstanou vůbec :))
Tenhle koncept je hodně luxusní, škoda, že nemám šanci já konkrétně ovlivnit seriál a dostat tam svojí postavu, protože to bude na NoLiferech :D
Zajimave urcite to pritahne velkou pozornost...jen me trochu desi, ze uz to delaji 4 roky, ale tak snad se to povede :-)
Shppen napsal(a):
Zajimave urcite to pritahne velkou pozornost...jen me trochu desi, ze uz to delaji 4 roky, ale tak snad se to povede :-)
Tak právě díky těm 4 rokům to bude snad opravdu promakaný a ne jen nevyužitý koncept. Jak jsem nehrál PC hry už x let, tak jak koukám s tímhle asi začnu :-D
VanThomass napsal(a):
Tak právě díky těm 4 rokům to bude snad opravdu promakaný a ne jen nevyužitý koncept. Jak jsem nehrál PC hry už x let, tak jak koukám s tímhle asi začnu :-D
No ja nerikam, ze by to nebylo propracovane. Ja jen, ze uz do toho museli vrazit spoustu prachu...tak aby to nedopadlo tak, ze natoci prvni velkolepou serii a zkrachujou :-D
Shppen napsal(a):
No ja nerikam, ze by to nebylo propracovane. Ja jen, ze uz do toho museli vrazit spoustu prachu...tak aby to nedopadlo tak, ze natoci prvni velkolepou serii a zkrachujou :-D
Jasný to by se taky mohlo stát :-D Ale snad to mají dobře připravený ;-)
VanThomass napsal(a):
Jasný to by se taky mohlo stát :-D Ale snad to mají dobře připravený ;-)
... treba jako Terra Nova?
Navic jsem z popisu tak nejak nepochopil to propojeni mezi sebou (
mysleno hra/serial), ... nicmene napad to je zajimavy (coz je u SciFail dost prekvapive).
Longsword napsal(a):
... treba jako Terra Nova?
Navic jsem z popisu tak nejak nepochopil to propojeni mezi sebou (
mysleno hra/serial), ... nicmene napad to je zajimavy (coz je u SciFail dost prekvapive).
Tak Terra Nova doplatila na to, že se prezentovala jinak, než jaká nakonec byla. Tzn. nikdo nečekal, že se budou řešit hlavně problémy dané rodiny a zbytek bude jen okrajový. Závěr byl sice zajímavý, ale i tak nestačil.