Diskuze k článku Comic-Con 2012: Revolution
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
15. 7. 2012 / 17:21:57 (před 12 roky)
off

Doufám, že takhle nebude smýšlet většina Američanů:"Bojím se toho, že to bude spíše jako FlashForward. Jestli to bude jenom o zkoumání toho, co se stalo a o tajném spiknutí, budu muset jenom přemýšlet…" Tak když tohle řekne fanoušek, tak opravdu už nemám co dodat. Já právě naopak chci, aby zkoumali, proč k tomu došlo a chci velký spiknutí! A ne nějaký přihlouplý vztahový drama, to jsem snad jediný? :-(

jelpetty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
15. 7. 2012 / 19:06:51 (před 12 roky)
off
VanThomass napsal(a):

... Já právě naopak chci, aby zkoumali, proč k tomu došlo a chci velký spiknutí! A ne nějaký přihlouplý vztahový drama, to jsem snad jediný? :-(

Nejsi jediný, souhlasím s tebou, taky bych uvítala nějaké to zkoumání, spiknutí a akci :). Nemám nic proti vztahovým dramatům, a na některé z nich se i ráda podívám, ale zároveň bych si přála, aby tohle bylo "něco", abych mohla po pilotu říct wow a těšit se na další díl. Každopádně se těším na 17.září (nebo spíš 18) a jsem zvědavá, zda mě to zaujme natolik, abych tomu věnovala svůj čas.

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
VanThomass
15. 7. 2012 / 19:38:51 (před 12 roky)
off
jelpetty napsal(a):

Nejsi jediný, souhlasím s tebou, taky bych uvítala nějaké to zkoumání, spiknutí a akci :). Nemám nic proti vztahovým dramatům, a na některé z nich se i ráda podívám, ale zároveň bych si přála, aby tohle bylo "něco", abych mohla po pilotu říct wow a těšit se na další díl. Každopádně se těším na 17.září (nebo spíš 18) a jsem zvědavá, zda mě to zaujme natolik, abych tomu věnovala svůj čas.

Jasné tak já taky nemám nic proti vztahovým dramatům, ale v poslední době k tomuhle sklouzává čím dál víc seriálu i když původně se tvářily jinak a pak si ještě člověk přečte, že nějaký Američan doufá, že nad tím nebude muset přemýšlet. Já právě přemýšlet chci a chci kvalitní příběh :-)

jelpetty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
15. 7. 2012 / 19:57:20 (před 12 roky)
off
VanThomass napsal(a):

Jasné tak já taky nemám nic proti vztahovým dramatům, ale v poslední době k tomuhle sklouzává čím dál víc seriálu i když původně se tvářily jinak a pak si ještě člověk přečte, že nějaký Američan doufá, že nad tím nebude muset přemýšlet. Já právě přemýšlet chci a chci kvalitní příběh :-)

Souhlas :)

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
Vasek2015
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
15. 7. 2012 / 20:04:06 (před 12 roky)
off

jako trailer se mi dost líbí. A jinak souhlasím s vámi, že vztahových dramat tu je hodně ale nic o velkém spiknutí a k přemýšlení :( Ale nám se to sice může líbit ale zhýčkaní američani nám můžou zajistit brzký konec seriálu

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
15. 7. 2012 / 20:54:54 (před 12 roky)
off

Ti Američani jsou snad vypatlaní, ne? Kraviny mají X sérií a ty nadějné jsou vždy zrušené.

"Let's put a smile on that face!"
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
15. 7. 2012 / 21:05:02 (před 12 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Ti Američani jsou snad vypatlaní, ne? Kraviny mají X sérií a ty nadějné jsou vždy zrušené.

žiaľ asi nie...tiež by som prijala seriál,kde by som musela trochu viacej premýšľať a spájať súvislosti

Gallifrey fall no more!
Kopec
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
15. 7. 2012 / 22:43:33 (před 12 roky)
off
Kahlan napsal(a):

žiaľ asi nie...tiež by som prijala seriál,kde by som musela trochu viacej premýšľať a spájať súvislosti

Bohužel to je něco, co bychom si přáli my. Ale Amíci přemýšlet nechtějí. Aspoň většina z nich a to se bohužel velice podepisuje na kvalitě jejich seriálů.:(
Na tento seriál se těším, ale trochu se obávám co se z toho nakonec vyklube. To ukáže až čas.

Kopec
15. 7. 2012 / 22:43:33 (před 12 roky)
off
Kahlan napsal(a):

Bohužel to je něco, co bychom si přáli my. Ale Amíci přemýšlet nechtějí. Aspoň většina z nich a to se bohužel velice podepisuje na kvalitě jejich seriálů.:(
Na tento seriál se těším, ale trochu se obávám co se z toho nakonec vyklube. To ukáže až čas.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
16. 7. 2012 / 06:05:30 (před 12 roky)
off
Kopec napsal(a):

tak tak,ak sa náhodou aj taký seriál objaví tak je zrušený

Gallifrey fall no more!
VanThomass
16. 7. 2012 / 09:06:43 (před 12 roky)
off
Kahlan napsal(a):

Přesně tak, buď ho zruší úplně nebo jsou další řady už skoro o ničem, jen aby to náhodou nebylo nějak složitý. Uvidíme no, jak dopadne Revolution ;-)

Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
16. 7. 2012 / 10:30:37 (před 12 roky)
off

Do článku přidán oficiální záznam panelu od WB... :-)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Kopec
16. 7. 2012 / 10:57:29 (před 12 roky)
off
Furiant napsal(a):

Do článku přidán oficiální záznam panelu od WB... :-)

Super. Děkuji.

Vali
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
20. 7. 2012 / 12:35:08 (před 12 roky)
off
Kahlan napsal(a):

Plně s tebou souhlasím. Bojím se že jim dojdou peníze jako s Terra Novou.

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 7. 2012 / 12:36:58