Doufám, že takhle nebude smýšlet většina Američanů:"Bojím se toho, že to bude spíše jako FlashForward. Jestli to bude jenom o zkoumání toho, co se stalo a o tajném spiknutí, budu muset jenom přemýšlet…" Tak když tohle řekne fanoušek, tak opravdu už nemám co dodat. Já právě naopak chci, aby zkoumali, proč k tomu došlo a chci velký spiknutí! A ne nějaký přihlouplý vztahový drama, to jsem snad jediný? :-(
VanThomass napsal(a):
... Já právě naopak chci, aby zkoumali, proč k tomu došlo a chci velký spiknutí! A ne nějaký přihlouplý vztahový drama, to jsem snad jediný? :-(
Nejsi jediný, souhlasím s tebou, taky bych uvítala nějaké to zkoumání, spiknutí a akci :). Nemám nic proti vztahovým dramatům, a na některé z nich se i ráda podívám, ale zároveň bych si přála, aby tohle bylo "něco", abych mohla po pilotu říct wow a těšit se na další díl. Každopádně se těším na 17.září (nebo spíš 18) a jsem zvědavá, zda mě to zaujme natolik, abych tomu věnovala svůj čas.
jelpetty napsal(a):
Nejsi jediný, souhlasím s tebou, taky bych uvítala nějaké to zkoumání, spiknutí a akci :). Nemám nic proti vztahovým dramatům, a na některé z nich se i ráda podívám, ale zároveň bych si přála, aby tohle bylo "něco", abych mohla po pilotu říct wow a těšit se na další díl. Každopádně se těším na 17.září (nebo spíš 18) a jsem zvědavá, zda mě to zaujme natolik, abych tomu věnovala svůj čas.
Jasné tak já taky nemám nic proti vztahovým dramatům, ale v poslední době k tomuhle sklouzává čím dál víc seriálu i když původně se tvářily jinak a pak si ještě člověk přečte, že nějaký Američan doufá, že nad tím nebude muset přemýšlet. Já právě přemýšlet chci a chci kvalitní příběh :-)
VanThomass napsal(a):
Jasné tak já taky nemám nic proti vztahovým dramatům, ale v poslední době k tomuhle sklouzává čím dál víc seriálu i když původně se tvářily jinak a pak si ještě člověk přečte, že nějaký Američan doufá, že nad tím nebude muset přemýšlet. Já právě přemýšlet chci a chci kvalitní příběh :-)
Souhlas :)
jako trailer se mi dost líbí. A jinak souhlasím s vámi, že vztahových dramat tu je hodně ale nic o velkém spiknutí a k přemýšlení :( Ale nám se to sice může líbit ale zhýčkaní američani nám můžou zajistit brzký konec seriálu
Ti Američani jsou snad vypatlaní, ne? Kraviny mají X sérií a ty nadějné jsou vždy zrušené.
Anetka888 napsal(a):
Ti Američani jsou snad vypatlaní, ne? Kraviny mají X sérií a ty nadějné jsou vždy zrušené.
žiaľ asi nie...tiež by som prijala seriál,kde by som musela trochu viacej premýšľať a spájať súvislosti
Kahlan napsal(a):
žiaľ asi nie...tiež by som prijala seriál,kde by som musela trochu viacej premýšľať a spájať súvislosti
Bohužel to je něco, co bychom si přáli my. Ale Amíci přemýšlet nechtějí. Aspoň většina z nich a to se bohužel velice podepisuje na kvalitě jejich seriálů.:(
Na tento seriál se těším, ale trochu se obávám co se z toho nakonec vyklube. To ukáže až čas.
Kahlan napsal(a):
Bohužel to je něco, co bychom si přáli my. Ale Amíci přemýšlet nechtějí. Aspoň většina z nich a to se bohužel velice podepisuje na kvalitě jejich seriálů.:(
Na tento seriál se těším, ale trochu se obávám co se z toho nakonec vyklube. To ukáže až čas.
Kopec napsal(a):
tak tak,ak sa náhodou aj taký seriál objaví tak je zrušený
Kahlan napsal(a):
Přesně tak, buď ho zruší úplně nebo jsou další řady už skoro o ničem, jen aby to náhodou nebylo nějak složitý. Uvidíme no, jak dopadne Revolution ;-)
Do článku přidán oficiální záznam panelu od WB... :-)
Furiant napsal(a):
Do článku přidán oficiální záznam panelu od WB... :-)
Super. Děkuji.
Kahlan napsal(a):
Plně s tebou souhlasím. Bojím se že jim dojdou peníze jako s Terra Novou.