No z traileru mám vyloženě husí kůži. I když spoustu scén jsme už viděli. Strašně se těším, jak to celé dopadne a doufám, že Oliv s Petem ten šťastný konec dostanou. Ostatně, první dvě sezóny jsem čekala na jejich sblížení a když se to konečně stalo, zase se to nějak pokazilo :)
Tak ten článek hlavně sdílej, ženo :))
Jinak souhlas, ten trailer vypadá moc dobře a já se na finále těším. Věřím jim v tom, že to mají promyšlené, nenechají žádné podstatné otázky a hlavně to zakončí důstojně...
Zmínka o filmu mě ale zaujala :) Padlo tam i to, že budou nějaký pokračování formou komiksu...
Já už se těším jak malej fracek... A doufám, že se to bude odehrávat v budoucnosti, protože pak byhcom mohlli vídat Ninu Sharp se "stříbrnými" vlasy.
Hára: taky doufám, že jejich vztah skončí dobře (a hlavně šťastně). Nešťastnej konec by se pak totiž mohl rovnat cliffhangeru, po kterém by už ale další série nenásledovala. :)
A také doufám v to, že se Cusick vrátí, protože se mi líbil mnohem víc, než Haig (která v tom díle podle všeho měla hrát prim, když je dcerou Petera a Olive)
Ne, tak podle toho, co tu uváděli, si myslím, že konec bude patřičnej a alespoň nějakým způsobem uazvřenej. Doufám!!!
A s tím filmem jsem dost zvědavá. Na jednu stranu tahle zmínka těší na druhou se trochu bojím, aby nehodili na konec Cliffhangera s tím, že snad někdy bude film... ze kterého pak třeba sejde:)
Cliffhanger radši nebudem přivolávat, nebo mě příští rok klepne pepka. :D
Taky se moc těším :) Snad to bude řádný konec s žadnýma novýma otázkama apod. :D
under.demonic.possession napsal(a):
Tak na tenle článek jsm se těšila úplně nejvíc. Trailer vypadá fakt dobře a jetě víc mě nadchla zmínka o filmu, případně knize (tu bych přečetla klidně anglicky, pochybuju, že by se ji obtěžovali vydat tady..).
Už aby bylo 30. září!
Tak vzhledem k tomu, že seriál běží v ČR v dabingu a těší se celkem velké pozornosti, je dost možné, že by tu knihu v ČR i vydali :)
Fringe je můj nejoblíbenější seriál a proto jsem se podívala na celý panel :D Kdo ho neviděl, měl by se hned podívat, protože Lance Reddicka jenom tak brečet neuvidíte :D
Sice vím, že už je oficiální, že pátá série je tou úplně poslední a bude mít jenom 13 epizod, ale napadlo mě, jestli by nebylo možné (pokud přitáhne nové diváky a zvedne se sledovanost), že by třeba byli ochotní ji alespoň prodloužit na typických 22 epizod... No nebylo by to fajn? :D Bohužel už bylo řečeno, že už byly napsány scénáře, takže myslím že se toho nedočkáme :(
A v tom případě doufám, že Annu Torv budou chtít do nějakého pořádně drsného drama seriálu... Je prostě nejlepší :D
Mno nevím, mně se u Anny zdá, že má prakticky jeden výraz a pořád z ní mám pocit, že je úplně v háji a každou chvíli se rozbrečí .-)) V jiný roli by mě ale zajímala, to ano :)
Což o to, kdyby jo, bylo by to jen super.
Ještě tak tochu mimo mísu - Anna Torv na tom Comic Conu měla absolutně úžasný šaty. :)
Musím souhlasit, ty šaty neměly chybu, každopádně ona sama Anna Torv je fakt krásná žena ;-) takže když se spojí tohle dvoje dohromady... ;-)
Jinak shodnu se všemi, co se na finálovou sezónu těší, ten trailer je opravdu hodně pěkně sestříhaný a vzbuzuje ještě větší očekávání. Případný film by byl skvělý o tom žádná, jen by mě zajímalo, kde by se odehrával. No a k případné knize? Tak to bych byl první ve frontě v knihkupectví :-D
megawir napsal(a):
Mno nevím, mně se u Anny zdá, že má prakticky jeden výraz a pořád z ní mám pocit, že je úplně v háji a každou chvíli se rozbrečí .-)) V jiný roli by mě ale zajímala, to ano :)
Tak to s tebou nesouhlasím... Uvědom si, že Anna ve Fringe ztvárnila víc rolí (Olivii, Bolivii, Bellivii, Olivii v nové časové linii a ještě Olivii v budoucnosti). A ta, která ti připadá v háji je Olivie... Jinak všechny ostatní postavy jsou velice rozdílné, všechny mají jiné zkušenosti a prožily si něco jiného a proto jsou tak jiné... A Anna Torv to zvládla skvěle vzhledem k tomu že musela neustále měnit chování postavy, kterou zrovna hrála...
:) Já si to uvědomuju dobře ;-) Nenarážím na její výkon jako takový, ale na to, že vypadá strnule ať už představuje jakoukoliv z těch postav... Vypadá jako před rozbrečením i když je naprosto happy ;-) Je to dojem, souhlasit s tím fakt nemusíš :)
Ono je to taky o tom, že jsme zvyklí ji vídat v těch černobílejch usedlejch věcech, který běžně Olivia nosí. Tohle je změna. :)
Přesně tak a změna příjemná ;-)
asi to bude znít blbě, ale už teď se mi stýská, když vím, že to bude poslední série... Ale odcházet se má s důstojností, tak se těšme
kacka.irena napsal(a):
asi to bude znít blbě, ale už teď se mi stýská, když vím, že to bude poslední série... Ale odcházet se má s důstojností, tak se těšme
Jj mi taky Fringe bude chybět, ale tak těšme se na poslední řadu a pak si z nostalgie můžeme dát opáčko všech pěti řad a to taky zabere nějaký čas :-)