Diskuze k článku Comic-Con 2012: Fringe (Hranice nemožného)
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
16. 7. 2012 / 09:52:10 (před 12 roky)
off

No z traileru mám vyloženě husí kůži. I když spoustu scén jsme už viděli. Strašně se těším, jak to celé dopadne a doufám, že Oliv s Petem ten šťastný konec dostanou. Ostatně, první dvě sezóny jsem čekala na jejich sblížení a když se to konečně stalo, zase se to nějak pokazilo :)

megawir
Autor článku | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
16. 7. 2012 / 10:05:21 (před 12 roky)
off

Tak ten článek hlavně sdílej, ženo :))

Jinak souhlas, ten trailer vypadá moc dobře a já se na finále těším. Věřím jim v tom, že to mají promyšlené, nenechají žádné podstatné otázky a hlavně to zakončí důstojně...

Zmínka o filmu mě ale zaujala :) Padlo tam i to, že budou nějaký pokračování formou komiksu...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
16. 7. 2012 / 10:07:22 (před 12 roky)
off

Já už se těším jak malej fracek... A doufám, že se to bude odehrávat v budoucnosti, protože pak byhcom mohlli vídat Ninu Sharp se "stříbrnými" vlasy.
Hára: taky doufám, že jejich vztah skončí dobře (a hlavně šťastně). Nešťastnej konec by se pak totiž mohl rovnat cliffhangeru, po kterém by už ale další série nenásledovala. :)
A také doufám v to, že se Cusick vrátí, protože se mi líbil mnohem víc, než Haig (která v tom díle podle všeho měla hrát prim, když je dcerou Petera a Olive)

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
haroska
16. 7. 2012 / 11:16:16 (před 12 roky)
off

Ne, tak podle toho, co tu uváděli, si myslím, že konec bude patřičnej a alespoň nějakým způsobem uazvřenej. Doufám!!!

A s tím filmem jsem dost zvědavá. Na jednu stranu tahle zmínka těší na druhou se trochu bojím, aby nehodili na konec Cliffhangera s tím, že snad někdy bude film... ze kterého pak třeba sejde:)

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
16. 7. 2012 / 11:18:29 (před 12 roky)
off

Cliffhanger radši nebudem přivolávat, nebo mě příští rok klepne pepka. :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 7. 2012 / 12:57:23 (před 12 roky)
off

Taky se moc těším :) Snad to bude řádný konec s žadnýma novýma otázkama apod. :D

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
haroska
16. 7. 2012 / 19:11:23 (před 12 roky)
off
under.demonic.possession napsal(a):

Tak na tenle článek jsm se těšila úplně nejvíc. Trailer vypadá fakt dobře a jetě víc mě nadchla zmínka o filmu, případně knize (tu bych přečetla klidně anglicky, pochybuju, že by se ji obtěžovali vydat tady..).
Už aby bylo 30. září!

Tak vzhledem k tomu, že seriál běží v ČR v dabingu a těší se celkem velké pozornosti, je dost možné, že by tu knihu v ČR i vydali :)

FringeGeek
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 7. 2012 / 19:47:40 (před 12 roky)
off

Fringe je můj nejoblíbenější seriál a proto jsem se podívala na celý panel :D Kdo ho neviděl, měl by se hned podívat, protože Lance Reddicka jenom tak brečet neuvidíte :D

Sice vím, že už je oficiální, že pátá série je tou úplně poslední a bude mít jenom 13 epizod, ale napadlo mě, jestli by nebylo možné (pokud přitáhne nové diváky a zvedne se sledovanost), že by třeba byli ochotní ji alespoň prodloužit na typických 22 epizod... No nebylo by to fajn? :D Bohužel už bylo řečeno, že už byly napsány scénáře, takže myslím že se toho nedočkáme :(

A v tom případě doufám, že Annu Torv budou chtít do nějakého pořádně drsného drama seriálu... Je prostě nejlepší :D

megawir
16. 7. 2012 / 19:55:08 (před 12 roky)
off

Mno nevím, mně se u Anny zdá, že má prakticky jeden výraz a pořád z ní mám pocit, že je úplně v háji a každou chvíli se rozbrečí .-)) V jiný roli by mě ale zajímala, to ano :)

VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
17. 7. 2012 / 10:21:53 (před 12 roky)
off

Což o to, kdyby jo, bylo by to jen super.
Ještě tak tochu mimo mísu - Anna Torv na tom Comic Conu měla absolutně úžasný šaty. :)

Musím souhlasit, ty šaty neměly chybu, každopádně ona sama Anna Torv je fakt krásná žena ;-) takže když se spojí tohle dvoje dohromady... ;-)

Jinak shodnu se všemi, co se na finálovou sezónu těší, ten trailer je opravdu hodně pěkně sestříhaný a vzbuzuje ještě větší očekávání. Případný film by byl skvělý o tom žádná, jen by mě zajímalo, kde by se odehrával. No a k případné knize? Tak to bych byl první ve frontě v knihkupectví :-D

FringeGeek
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 7. 2012 / 12:49:24 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

Mno nevím, mně se u Anny zdá, že má prakticky jeden výraz a pořád z ní mám pocit, že je úplně v háji a každou chvíli se rozbrečí .-)) V jiný roli by mě ale zajímala, to ano :)

Tak to s tebou nesouhlasím... Uvědom si, že Anna ve Fringe ztvárnila víc rolí (Olivii, Bolivii, Bellivii, Olivii v nové časové linii a ještě Olivii v budoucnosti). A ta, která ti připadá v háji je Olivie... Jinak všechny ostatní postavy jsou velice rozdílné, všechny mají jiné zkušenosti a prožily si něco jiného a proto jsou tak jiné... A Anna Torv to zvládla skvěle vzhledem k tomu že musela neustále měnit chování postavy, kterou zrovna hrála...

megawir
17. 7. 2012 / 14:10:25 (před 12 roky)
off

:) Já si to uvědomuju dobře ;-) Nenarážím na její výkon jako takový, ale na to, že vypadá strnule ať už představuje jakoukoliv z těch postav... Vypadá jako před rozbrečením i když je naprosto happy ;-) Je to dojem, souhlasit s tím fakt nemusíš :)

VanThomass
17. 7. 2012 / 20:03:04 (před 12 roky)
off

Ono je to taky o tom, že jsme zvyklí ji vídat v těch černobílejch usedlejch věcech, který běžně Olivia nosí. Tohle je změna. :)

Přesně tak a změna příjemná ;-)

kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 7. 2012 / 13:50:40 (před 12 roky)
off

asi to bude znít blbě, ale už teď se mi stýská, když vím, že to bude poslední série... Ale odcházet se má s důstojností, tak se těšme

VanThomass
20. 7. 2012 / 14:05:08 (před 12 roky)
off
kacka.irena napsal(a):

asi to bude znít blbě, ale už teď se mi stýská, když vím, že to bude poslední série... Ale odcházet se má s důstojností, tak se těšme

Jj mi taky Fringe bude chybět, ale tak těšme se na poslední řadu a pak si z nostalgie můžeme dát opáčko všech pěti řad a to taky zabere nějaký čas :-)