Každý měsíc se mi do watchlistu vloudí něco nového.....a srpen není výjimka, rozhodně se těším na Mr. Mercedes a The Sinner. A možná kouknu na nový DuckTales....
EDIT:A chybí mi v přehledu The Guest Book, který má mít premiéru 3.8....
"Jessica ušla"?!! :D Já se naopak, ani kvůli Defenders, nemůžu dokopat, abych se podívala na toho vašeho "super" Daredevila. :D Jo, tuším, že to asi bude kvalitní, ale ne a ne se prokousat přes ty první díly. Zlepší se to? :)
Caroline115 napsal(a):
A možná kouknu na nový DuckTales....
Tak DuckTales jsou u mě tutovka. :) A ne, hranatý hlavičky mi neva. :D
Tempy napsal(a):
"Jessica ušla"?!! :D Já se naopak, ani kvůli Defenders, nemůžu dokopat, abych se podívala na toho vašeho "super" Daredevila. :D Jo, tuším, že to asi bude kvalitní, ale ne a ne se prokousat přes ty první díly. Zlepší se to? :)
Mám úplně stejné pocity. Jessica mě děsně bavila a u Daredevila jsem skončila u třetího dílu, ale plánuji se k tomu ještě někdy vrátit..
Tempy napsal(a):
Asi až od osmýho dílu se tam začalo něco dít, taky jsem měla problém se tím prokousat. Od JJ jsem se nemohla odlepit, stejně jako od IF, ale u LC jsem nezvládla dodívat ani pilot :D
Mám zhlédnuty všechny. Nejvíc mě bavila Jessica ta byla super, Daredevil víc až od druhé série, Iron Fist taková oddechovka, nejmíň Luke Cage, toho sem protrpěla kvůli Defenders na který se těším :D. A někdy v budoucnu možná Raye Donovana...
Tak až teď jsem zjistila, že bude seriál Cormoran Strike podle knížky JK Rowling??? A v srpnu má premiéru??? Bože, to jsem asi něco zaspala :-D
Tentokrát mám v hledáčku všech pět, to je asi poprvý, co se to povedlo.
Jinak za sebe ještě přihodím Wet Hot American Summer
Caroline115 napsal(a):
Tak až teď jsem zjistila, že bude seriál Cormoran Strike podle knížky JK Rowling??? A v srpnu má premiéru??? Bože, to jsem asi něco zaspala :-D
A jestli je tohle pravda, tak i Cormorana. Ale původně jsem četl něco o září a ještě na to není ani trailer
Caroline115 napsal(a):
To mi taky záhadně uniklo. Paráda! :-)
Tak urcite The Defenders TOP
Jako vážně Comoran Strike už ted já četla 2018, ale je to před měsícem?! Čím dřív tím lépe budu se těšit. Určitě Top The Defenders .o)
Asi jen Defenders u Last Ship sem hodně pozadu :D a zbytek mě nezajímá.
Gabik.029 napsal(a):
Asi až od osmýho dílu se tam začalo něco dít, taky jsem měla problém se tím prokousat. Od JJ jsem se nemohla odlepit, stejně jako od IF, ale u LC jsem nezvládla dodívat ani pilot :D
Hele já napoprvé u toho Luka taky nemohla dokoukat ani pilot, ale když ten překonáš, tak je možný, že tam najdeš nějaký pozitiva. Mně se na něm nakonec líbilo, že se tak nějak víc drží při zemi, nebo jak bych to nazvala. Je to hodně jiný, než ty ostatní seriály. Takový nějakým způsobem realističtější. Daredevil i Iron Fist mě celkem bavili, ale Jessiku mám asi taky nejradši.
Jinak na The Last Ship se určitě hodně těším :-)
rebeccacarf napsal(a):
Hele já napoprvé u toho Luka taky nemohla dokoukat ani pilot, ale když ten překonáš, tak je možný, že tam najdeš nějaký pozitiva.
Já překonala celou sérii, ale pozitiv bych tam viděla fakt minimum. :D Ne, dobře, některé jednotlivosti se mi líbily a Luke samotný nebyl špatný, ale jako celek mi to prostě moc nefungovalo a dokoukávala jsem to na svoje poměry docela dlouho.
Trošku jsem doufal, že tu z nostalgična budou ve výběru Kačeří příběhy. Jinak je vtipné, jak jsou ty jednotlivé série Defenders přijímány. Dle mého třeba 1. série Daredevila ušla, pak jej Jessica totálně převálcovala a 2. série Daredevila tak unudila, že kromě Defenders už nemám nic od Marvel/Netflix v plánu.
Btw- WTF je Audience Network a kdo ten seriál produkuje?
Adík napsal(a):
Trošku jsem doufal, že tu z nostalgična budou ve výběru Kačeří příběhy. Jinak je vtipné, jak jsou ty jednotlivé série Defenders přijímány. Dle mého třeba 1. série Daredevila ušla, pak jej Jessica totálně převálcovala a 2. série Daredevila tak unudila, že kromě Defenders už nemám nic od Marvel/Netflix v plánu.
Btw- WTF je Audience Network a kdo ten seriál produkuje?
S tím, jak ho všichni strhali v článku z Comic-Conu, jsem úvahy o jeho zařazení do Top 5 rychle zahnala :)
ragelly napsal(a):
S tím, jak ho všichni strhali v článku z Comic-Conu, jsem úvahy o jeho zařazení do Top 5 rychle zahnala :)
Všichni ne. :) A stejně si myslím, že ti, co kafrali, na to budou taky stopro koukat. :D
Dohanam vsetkych defenderov aby som sa pustil na spolocnu akciu, zatial celkom ujde. Este som nestihol LC tak som zvedavy, kedze to kazdy zdrbkal pod ciernu zem. Pre mna zatial DD a JJ narovnako.
Ray Donovan, Halt a Episodes jsou jistoty. Mr. Mercedes vypadá zajímavě, což jsem si ale říkal už dva roky zpátky, když jsem si kupoval knížku, která stále leží nepřečtená ve skříni. :-D A snad se dokopu i k Defenderům, přestože mě z ústředního kvarteta zajímají jen dvě postavy. :-D
Tak tento měsíc mám z novinek v plánu zkusit jen The Sinner a nebo Mr. Mercedes. :-)
ragelly napsal(a):
Jsou prostě věci, na které se nevyplatí lidem sahat, jinak běda. Auto, holka, nostalgie... ne nutně v tomto pořadí. :D
Tak nakonec má Strike premiéru 27. srpna....alespoň podle wikipedie
To ta superhrdinská vlna je jen 5 let? Se mi to zná nějak málo.
P. S.: Pod Kingdom máte špatný seriál.