Diskuze k článku 5 nejočekávanějších seriálů srpna 2017
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
28. 7. 2017 / 16:13:40 (před 7 roky)
off

Každý měsíc se mi do watchlistu vloudí něco nového.....a srpen není výjimka, rozhodně se těším na Mr. Mercedes a The Sinner. A možná kouknu na nový DuckTales....
EDIT:A chybí mi v přehledu The Guest Book, který má mít premiéru 3.8....

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 7. 2017 / 16:17:28
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
28. 7. 2017 / 17:52:02 (před 7 roky)
off

"Jessica ušla"?!! :D Já se naopak, ani kvůli Defenders, nemůžu dokopat, abych se podívala na toho vašeho "super" Daredevila. :D Jo, tuším, že to asi bude kvalitní, ale ne a ne se prokousat přes ty první díly. Zlepší se to? :)

Tempy
28. 7. 2017 / 17:53:41 (před 7 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

A možná kouknu na nový DuckTales....

Tak DuckTales jsou u mě tutovka. :) A ne, hranatý hlavičky mi neva. :D

Prairie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
28. 7. 2017 / 19:10:27 (před 7 roky)
off
Tempy napsal(a):

"Jessica ušla"?!! :D Já se naopak, ani kvůli Defenders, nemůžu dokopat, abych se podívala na toho vašeho "super" Daredevila. :D Jo, tuším, že to asi bude kvalitní, ale ne a ne se prokousat přes ty první díly. Zlepší se to? :)

Mám úplně stejné pocity. Jessica mě děsně bavila a u Daredevila jsem skončila u třetího dílu, ale plánuji se k tomu ještě někdy vrátit..

Fantazie se stává realitou, pokud jí umíš zatančit.
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
28. 7. 2017 / 19:52:23 (před 7 roky)
off
Tempy napsal(a):

Asi až od osmýho dílu se tam začalo něco dít, taky jsem měla problém se tím prokousat. Od JJ jsem se nemohla odlepit, stejně jako od IF, ale u LC jsem nezvládla dodívat ani pilot :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Cosima
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
29. 7. 2017 / 00:30:14 (před 7 roky)
off

Mám zhlédnuty všechny. Nejvíc mě bavila Jessica ta byla super, Daredevil víc až od druhé série, Iron Fist taková oddechovka, nejmíň Luke Cage, toho sem protrpěla kvůli Defenders na který se těším :D. A někdy v budoucnu možná Raye Donovana...

Caroline115
29. 7. 2017 / 00:49:41 (před 7 roky)
off

Tak až teď jsem zjistila, že bude seriál Cormoran Strike podle knížky JK Rowling??? A v srpnu má premiéru??? Bože, to jsem asi něco zaspala :-D

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
29. 7. 2017 / 02:47:43 (před 7 roky)
off

Tentokrát mám v hledáčku všech pět, to je asi poprvý, co se to povedlo.
Jinak za sebe ještě přihodím Wet Hot American Summer

Caroline115 napsal(a):

Tak až teď jsem zjistila, že bude seriál Cormoran Strike podle knížky JK Rowling??? A v srpnu má premiéru??? Bože, to jsem asi něco zaspala :-D

A jestli je tohle pravda, tak i Cormorana. Ale původně jsem četl něco o září a ještě na to není ani trailer

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
29. 7. 2017 / 06:56:31 (před 7 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

To mi taky záhadně uniklo. Paráda! :-)

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
29. 7. 2017 / 12:51:41 (před 7 roky)
off

Tak urcite The Defenders TOP

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
29. 7. 2017 / 15:46:57 (před 7 roky)
off

Jako vážně Comoran Strike už ted já četla 2018, ale je to před měsícem?! Čím dřív tím lépe budu se těšit. Určitě Top The Defenders .o)

Jenny
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
29. 7. 2017 / 22:11:07 (před 7 roky)
off

Asi jen Defenders u Last Ship sem hodně pozadu :D a zbytek mě nezajímá.

rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
29. 7. 2017 / 22:46:14 (před 7 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Asi až od osmýho dílu se tam začalo něco dít, taky jsem měla problém se tím prokousat. Od JJ jsem se nemohla odlepit, stejně jako od IF, ale u LC jsem nezvládla dodívat ani pilot :D

Hele já napoprvé u toho Luka taky nemohla dokoukat ani pilot, ale když ten překonáš, tak je možný, že tam najdeš nějaký pozitiva. Mně se na něm nakonec líbilo, že se tak nějak víc drží při zemi, nebo jak bych to nazvala. Je to hodně jiný, než ty ostatní seriály. Takový nějakým způsobem realističtější. Daredevil i Iron Fist mě celkem bavili, ale Jessiku mám asi taky nejradši.

Jinak na The Last Ship se určitě hodně těším :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 7. 2017 / 22:46:42
Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
29. 7. 2017 / 22:52:39 (před 7 roky)
off
rebeccacarf napsal(a):

Hele já napoprvé u toho Luka taky nemohla dokoukat ani pilot, ale když ten překonáš, tak je možný, že tam najdeš nějaký pozitiva.

Já překonala celou sérii, ale pozitiv bych tam viděla fakt minimum. :D Ne, dobře, některé jednotlivosti se mi líbily a Luke samotný nebyl špatný, ale jako celek mi to prostě moc nefungovalo a dokoukávala jsem to na svoje poměry docela dlouho.

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 7. 2017 / 00:15:25 (před 7 roky)
off

Trošku jsem doufal, že tu z nostalgična budou ve výběru Kačeří příběhy. Jinak je vtipné, jak jsou ty jednotlivé série Defenders přijímány. Dle mého třeba 1. série Daredevila ušla, pak jej Jessica totálně převálcovala a 2. série Daredevila tak unudila, že kromě Defenders už nemám nic od Marvel/Netflix v plánu.
Btw- WTF je Audience Network a kdo ten seriál produkuje?

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 7. 2017 / 00:19:26
singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
30. 7. 2017 / 14:54:32 (před 7 roky)
off

Halt and Catch Fire jdou do watchlistu. :) D9ky.

Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
30. 7. 2017 / 16:44:35 (před 7 roky)
off

Defenders a návrat do dětství s Duck Tales

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 7. 2017 / 23:14:28 (před 7 roky)
off
Adík napsal(a):

Trošku jsem doufal, že tu z nostalgična budou ve výběru Kačeří příběhy. Jinak je vtipné, jak jsou ty jednotlivé série Defenders přijímány. Dle mého třeba 1. série Daredevila ušla, pak jej Jessica totálně převálcovala a 2. série Daredevila tak unudila, že kromě Defenders už nemám nic od Marvel/Netflix v plánu.
Btw- WTF je Audience Network a kdo ten seriál produkuje?

S tím, jak ho všichni strhali v článku z Comic-Conu, jsem úvahy o jeho zařazení do Top 5 rychle zahnala :)

Tempy
31. 7. 2017 / 11:20:54 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

S tím, jak ho všichni strhali v článku z Comic-Conu, jsem úvahy o jeho zařazení do Top 5 rychle zahnala :)

Všichni ne. :) A stejně si myslím, že ti, co kafrali, na to budou taky stopro koukat. :D

Koldik
31. 7. 2017 / 13:26:26 (před 7 roky)
off

Dohanam vsetkych defenderov aby som sa pustil na spolocnu akciu, zatial celkom ujde. Este som nestihol LC tak som zvedavy, kedze to kazdy zdrbkal pod ciernu zem. Pre mna zatial DD a JJ narovnako.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
31. 7. 2017 / 14:11:42 (před 7 roky)
off

Ray Donovan, Halt a Episodes jsou jistoty. Mr. Mercedes vypadá zajímavě, což jsem si ale říkal už dva roky zpátky, když jsem si kupoval knížku, která stále leží nepřečtená ve skříni. :-D A snad se dokopu i k Defenderům, přestože mě z ústředního kvarteta zajímají jen dvě postavy. :-D

Editováno: 1x | Naposledy: 31. 7. 2017 / 14:12:08
Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
31. 7. 2017 / 18:39:12 (před 7 roky)
off

Tak tento měsíc mám z novinek v plánu zkusit jen The Sinner a nebo Mr. Mercedes. :-)

Valesion
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
9. 8. 2017 / 22:49:22 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jsou prostě věci, na které se nevyplatí lidem sahat, jinak běda. Auto, holka, nostalgie... ne nutně v tomto pořadí. :D

Caroline115
11. 8. 2017 / 11:23:31 (před 7 roky)
off

Tak nakonec má Strike premiéru 27. srpna....alespoň podle wikipedie

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
12. 11. 2017 / 17:38:57 (před 7 roky)
off

To ta superhrdinská vlna je jen 5 let? Se mi to zná nějak málo.

P. S.: Pod Kingdom máte špatný seriál.