Boyard je v pátek. První díl byl v sobotu, ale Tvář a Zázraky přírody ho sfoukli jak svíčku. Takže radši ze soboty utekli na pátek
PArtička mi udělala největší radost.
Modrý kód mě nikdy nebavil. Kuře už dávno není ta nenáročná a vtipná pohoda jako bývaly první díly. (Přijde to jen mně, že současné zápletky tahají z paty tchyně pomocného kameramana?) Na Exnera se dívám o hodinu zpět a pokaždé mám opravdu velký problém neusnout. A Boyard, který mě neskutečně baví, zase pro změnu propadne u diváků. Čekal jsem od Primy víc :(
sice první díl Boyardu jsem neviděla, kouknu na netu. Koukala jsem na tvář, byla to totální trapárna. A kouknu i na Partičku, i když bez Ondry už to taky není ono.
Pořád nějak hledám čas na Exnera.
Kuře šlo sice kvalitou hodně dolů, ale já si u toho odpočinu. ;)
Partička potěšila, jen je škoda, že už zde není Ondra Sokol, ale zatím to celkem klape, tak uvidíme jaké budou následující díly (Novotný mile překvapil).
A těším se na Ricka a Mortyho, zkoukla jsem jen první díl a pak už jsem se nedostala k tomu se koukat dál, a především jsem zvědavá jak to bude unít s CZ dabingem.
Prima určitě nenadchla,protože Ohnivé kuře bude za chvíli na úrovni Ordinace v růžové zahradě,tudíž o ničem.Geniální kpt. Exner je geniální nadčlověk,který vše vyřeší sám a oproti filmovým příběhům vše působí jako sci-fi a Modrý kód musí na zaměstnance nemocnic,kteří ho viděli působit jako červený hadr na býka,protože všichni z tohoto prostředí zažívají naprosto odlišné pracovní podmínky.Ještě,že někoho nenapadlo obnovit VKVéčka.
Díky za pevnost Boyard,pokračování Pana Pohlreicha i s novým seriálem a vyzkoušené zahraniční seriály i za novinku Rick a Morty.
Ono Prima Love ještě existuje? U nás na televizi je jen černá obrazovka už nějaký ten měsíc... Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Adrian "A.C." Conor napsal(a):
A Grey's Anatomy 12. séria sa nechystá?
To by som aj ja rád vedel.
Adrian "A.C." Conor napsal(a):
A Grey's Anatomy 12. séria sa nechystá?
Pokud jo, v tiskovce se o tom Prima nezmínila.
Prima Love existuje jen se musela přeladit.Ale zůstanu věrná starším seriálům.
Za mě The Big bang Theory ale co ten pozměněný dabing Howarda?to prima zase posrala, není to tak strašný jak v minulé serii Penny a Amy ale stejně.
Prima i televize nova by měla začít kupovat kvalitní seriály a né pořád jedno a to samé dokola mlít.Na blití je mi z toho, po miliontý Simsni,na prima love pořád stejný seriály po miliontý Přáteleé atd....hrůza.