Diskuze k článku Podzim 2017 na Primě
fabec122
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
6. 9. 2017 / 15:04:34 (před 7 roky)
off

Boyard je v pátek. První díl byl v sobotu, ale Tvář a Zázraky přírody ho sfoukli jak svíčku. Takže radši ze soboty utekli na pátek

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
6. 9. 2017 / 20:22:33 (před 7 roky)
off

PArtička mi udělala největší radost.

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 9. 2017 / 20:22:40
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
6. 9. 2017 / 22:23:08 (před 7 roky)
off

Modrý kód mě nikdy nebavil. Kuře už dávno není ta nenáročná a vtipná pohoda jako bývaly první díly. (Přijde to jen mně, že současné zápletky tahají z paty tchyně pomocného kameramana?) Na Exnera se dívám o hodinu zpět a pokaždé mám opravdu velký problém neusnout. A Boyard, který mě neskutečně baví, zase pro změnu propadne u diváků. Čekal jsem od Primy víc :(

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
6. 9. 2017 / 22:29:40 (před 7 roky)
off

sice první díl Boyardu jsem neviděla, kouknu na netu. Koukala jsem na tvář, byla to totální trapárna. A kouknu i na Partičku, i když bez Ondry už to taky není ono.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
7. 9. 2017 / 00:37:22 (před 7 roky)
off

Pořád nějak hledám čas na Exnera.
Kuře šlo sice kvalitou hodně dolů, ale já si u toho odpočinu. ;)
Partička potěšila, jen je škoda, že už zde není Ondra Sokol, ale zatím to celkem klape, tak uvidíme jaké budou následující díly (Novotný mile překvapil).

A těším se na Ricka a Mortyho, zkoukla jsem jen první díl a pak už jsem se nedostala k tomu se koukat dál, a především jsem zvědavá jak to bude unít s CZ dabingem.

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
štelér
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
7. 9. 2017 / 11:56:56 (před 7 roky)
off

Prima určitě nenadchla,protože Ohnivé kuře bude za chvíli na úrovni Ordinace v růžové zahradě,tudíž o ničem.Geniální kpt. Exner je geniální nadčlověk,který vše vyřeší sám a oproti filmovým příběhům vše působí jako sci-fi a Modrý kód musí na zaměstnance nemocnic,kteří ho viděli působit jako červený hadr na býka,protože všichni z tohoto prostředí zažívají naprosto odlišné pracovní podmínky.Ještě,že někoho nenapadlo obnovit VKVéčka.
Díky za pevnost Boyard,pokračování Pana Pohlreicha i s novým seriálem a vyzkoušené zahraniční seriály i za novinku Rick a Morty.

štelér
Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
7. 9. 2017 / 12:35:14 (před 7 roky)
off

Ono Prima Love ještě existuje? U nás na televizi je jen černá obrazovka už nějaký ten měsíc... Nevíte někdo, čím by to mohlo být?

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
7. 9. 2017 / 12:58:58 (před 7 roky)
off

A Grey's Anatomy 12. séria sa nechystá?

Wait for it...
Maroš22
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
7. 9. 2017 / 13:11:29 (před 7 roky)
off
Adrian "A.C." Conor napsal(a):

To by som aj ja rád vedel.

Editováno: 2x | Naposledy: 7. 9. 2017 / 13:16:26
lukascoolarik
Autor článku | Cool level: 121 | Lorne Malvo
7. 9. 2017 / 14:22:52 (před 7 roky)
off
Adrian "A.C." Conor napsal(a):

Pokud jo, v tiskovce se o tom Prima nezmínila.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
8. 9. 2017 / 08:59:54 (před 7 roky)
off

Prima Love existuje jen se musela přeladit.Ale zůstanu věrná starším seriálům.

Jenny
truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
11. 9. 2017 / 00:11:08 (před 7 roky)
off

Za mě The Big bang Theory ale co ten pozměněný dabing Howarda?to prima zase posrala, není to tak strašný jak v minulé serii Penny a Amy ale stejně.
Prima i televize nova by měla začít kupovat kvalitní seriály a né pořád jedno a to samé dokola mlít.Na blití je mi z toho, po miliontý Simsni,na prima love pořád stejný seriály po miliontý Přáteleé atd....hrůza.