Diskuze k článku Komiks: Šetření času
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
13. 8. 2017 / 20:07:18 (před 7 roky)
on

To by v tý televizi museli nejdřív něco dávat :D

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
13. 8. 2017 / 20:10:55 (před 7 roky)
on

Spot on! :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
13. 8. 2017 / 20:11:56 (před 7 roky)
off
hacker3985 napsal(a):

Vždyť dávají. Tolik skvělých pořadů jako Soudkyně Barbara, Soudce Alexandr, Soudy Kláry Slámové nebo Soudní síň... Člověk neví, na co koukat dřív. :-D

Kimberlly
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 8. 2017 / 20:37:48 (před 7 roky)
off
hacker3985 napsal(a):

Presne. :D

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
13. 8. 2017 / 20:45:21 (před 7 roky)
off

Telka se využívat dá (sama tam pár věcí sleduju), ale člověk si musí vybírat, ne jen bezcílně zapnout a doufat, že tam něco bude. Protože v 95 % případů tam rozhodně vůbec nic nebude :D.

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
13. 8. 2017 / 20:55:32 (před 7 roky)
off

Tak já vám nevím, já tu televizi ještě nezavrhla. Ráda si takhle večer pustím něco, co už jsem viděla stokrát a je to navíc česky, takže nemusím na sledování vynaložit tolik energie jako na seriály, u kterých nevím, co se bude dít a co by mi mohlo utéct, kdybych nevěnovala pozornost jen obrazovce. ;) Aneb jak "říká" pan Svěrák: "A žehlil jsi někdy?" :D

StarManiak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
13. 8. 2017 / 21:02:20 (před 7 roky)
off

:-D ÚPLNĚ SE VIDÍM :-D

StarManiac
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 8. 2017 / 21:02:24 (před 7 roky)
off

Absolútny súhlas :D K TV mám nonstop pripojený disk so seriálmi, inak by to nešlo :P

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
13. 8. 2017 / 21:03:22 (před 7 roky)
off

na televizi moc nekoukám, každopádně když už jo, existuje super vynález: přetáčení reklam. jednoduše veškeré pořady jsou za posledních snad 48 nahraný, vyberu, co chci pustit, pustím, a když dojde na reklamu, přetočím. fajn je, že si to můžu i pauznout :)

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
13. 8. 2017 / 21:41:33 (před 7 roky)
off

Tenhle je dobrej, HODNĚ dobrej.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Lex-san
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 8. 2017 / 21:53:17 (před 7 roky)
off

Televizi jsem nezapnul dobrých deset let a vůbec mi to nechybí a nemyslím si, že jsem o něco zásadního přišel. Samotný přístroj jako takový využíváme jako médium, k němuž je připojený externí disk plný filmů a seriálů ;)

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
13. 8. 2017 / 22:05:13 (před 7 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Telka se využívat dá (sama tam pár věcí sleduju), ale člověk si musí vybírat, ne jen bezcílně zapnout a doufat, že tam něco bude. Protože v 95 % případů tam rozhodně vůbec nic nebude :D.

Jo, pod to bych se podepsal. Není problém najít v televizi věci na sledování, jen se s nimi musí člověk časově sejít. Jinak to dopadne tak, že si sednu do křesla, během pěti minut projedu těch čtyřicet volných programů a zase odcházím.

Jinak k reklamám... hodně mě štvou, zvlášť, když mnohé z nich vidím několikrát denně a pak je znám nazpaměť, ale myslím, že jsou země, kde jsou na tom chudáci hůř. Pamatuju si, že kdysi dávno jsem čekal, až u nás konečně odvysílají sedmou sérii Čarodějek a zjistil jsem, že ji zrovna vysílají na Němcích. Tak jsem koukal a pět(!) opravdu dlouhých reklamních bloků ve čtyřicetiminutovém seriálu. Jsme na tom oproti nim ještě dobře.

bettyragy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
13. 8. 2017 / 22:13:11 (před 7 roky)
off

Jsem na tom podobně, televizi používám na přehrávání seriálů a filmů z hardisku, jinak bych se bez ni obešla. Tudíž nemám s reklamama žádný problém :-) Pokud už vyjimečně něco v TV sleduji tak je to sport a tam mi reklamy problém nedělají. Tento článek je opravdu trefný.

Anduska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 8. 2017 / 22:37:12 (před 7 roky)
off

Televizi zapínám jen když odejde wifi :D
Skvělý komiks! :))

Nevěříš?
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
13. 8. 2017 / 22:50:23 (před 7 roky)
off

v televizi se koukám jen na fotbal, hokej a biatlon :D protože to nezná reklamy. Pořád ale ještě mám v pamětí reklamy při závodech F1 na Nově to sem nadával jako malej, že i facku sem dostal.

Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
13. 8. 2017 / 23:20:47 (před 7 roky)
off
Tempy napsal(a):

Tak já vám nevím, já tu televizi ještě nezavrhla. Ráda si takhle večer pustím něco, co už jsem viděla stokrát a je to navíc česky, takže nemusím na sledování vynaložit tolik energie jako na seriály, u kterých nevím, co se bude dít a co by mi mohlo utéct, kdybych nevěnovala pozornost jen obrazovce. ;) Aneb jak "říká" pan Svěrák: "A žehlil jsi někdy?" :D

Absolutní souhlas, televize je největší přítel při žehlení, nemusím se bát, že mi něco uteče a opakování CSI nebo NCIS člověk vždycky někde najde, reklamy jsou sice otravne, ale akorát stihnu povesit/sundat další prádlo

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
14. 8. 2017 / 00:08:38 (před 7 roky)
off
Vachisek napsal(a):

v televizi se koukám jen na fotbal, hokej a biatlon :D protože to nezná reklamy.

To je dobrý kec. U biatlonu je reklam až hrůza (pravda jen před a po), hokej má během třetin přímo reklamní pauzy...

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 8. 2017 / 00:09:55
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
14. 8. 2017 / 04:24:37 (před 7 roky)
off

:D kdyby jsi mě pochopil tak by jsi věděl, že mluvím o reklamách v průběhu zápasu či závodu. F1 v tomhle byla na blití. Jinak komerční přestávky naprosto chápu 30s reklama mě ještě nikdy nezabila.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
14. 8. 2017 / 05:52:48 (před 7 roky)
off

Trefa, tohle se vám opravdu povedlo :-D

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
14. 8. 2017 / 07:08:13 (před 7 roky)
off

Tady jsme na tom ještě dobře. Nemají v US na 42 minut seriálu 18 minut reklam?

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Cez
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
14. 8. 2017 / 08:00:59 (před 7 roky)
off
hacker3985 napsal(a):

Dávají ... reklamy :D

marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
14. 8. 2017 / 08:06:55 (před 7 roky)
off

V televizi koukám jen na sportovní přenosy a dokumenty. Taky nemám nervy na desítky minut reklam.

Marvio
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
14. 8. 2017 / 08:07:49 (před 7 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Tenhle je dobrej, HODNĚ dobrej.

100% souhlas ;-)

Varro
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
14. 8. 2017 / 08:47:23 (před 7 roky)
off

Na televizi mi nejvíc vadí fakt, že když hezky usnu při programu, hlučná reklama mě za pět minut vzbudí. Takže se na ni moc nekoukám - možná skutečně jen při žehlení.

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
14. 8. 2017 / 15:42:53 (před 7 roky)
off

To mě přesně vystihuje:D

"Vím, že nic nevím."
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
14. 8. 2017 / 20:22:26 (před 7 roky)
off

Souhlas. Televizi už jsem dávno zrušila, jsem spokojená s internetem a notebookem. Mám toho tolik k vidění, že ji nepotřebuji. :-)

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 8. 2017 / 20:38:54 (před 7 roky)
off

Televizi používám když se dívám na sport (F1,Moto Gp,biatlon) a Kobru u který bych originál asi nedala. Ten novej kolega Semira Paul je vážně kus, ale na Bena nemá...

Nedávno jsem se dívala na Četníky na Barrandově, ale to bylo teda něco, skoro jsem měla sto chutí jsi je pustit na ntb :/

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
14. 8. 2017 / 20:43:21 (před 7 roky)
off
Vachisek napsal(a):

:D kdyby jsi mě pochopil tak by jsi věděl, že mluvím o reklamách v průběhu zápasu či závodu. F1 v tomhle byla na blití. Jinak komerční přestávky naprosto chápu 30s reklama mě ještě nikdy nezabila.

Tak v průběhu zápasu je jich v hokeji plno. U biatlonu jak jsem psala jen před závodem a po závodě, ale sledovat biatlon a nevidět ty reklamy je téměř nereálné.
Zkrátka prohlášení v televizi se koukám jen na fotbal, hokej a biatlon :D protože to nezná reklamy. je nesmysl, zvlášť, když vzápětí přiznáváš, že v tom hokeji je přežiješ. Reklama je pořád reklama.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
14. 8. 2017 / 20:50:18 (před 7 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

na televizi moc nekoukám, každopádně když už jo, existuje super vynález: přetáčení reklam. jednoduše veškeré pořady jsou za posledních snad 48 nahraný, vyberu, co chci pustit, pustím, a když dojde na reklamu, přetočím. fajn je, že si to můžu i pauznout :)

přesně, když si nesednu od půl šestý do půl devátý k přátelům, tak televizi vůbec nesleduju, nebo když chci něco vidět, tak počkám a pak si to v klidu přetočím bez reklam, nebo si zpětně hledám v programu

Pepka napsal(a):

Absolutní souhlas, televize je největší přítel při žehlení, nemusím se bát, že mi něco uteče a opakování CSI nebo NCIS člověk vždycky někde najde, reklamy jsou sice otravne, ale akorát stihnu povesit/sundat další prádlo

Tak s tím souhlasím, když žehlím, tak převážně zapnu AXN a sleduju NCIS a další pořady, které dávají, teď tam začali dávat Hawaii 5-0 :D člověk se u toho aspoň nenudí, pak televizy vypnu a jdu si po svých. :D

Ride or Die
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
14. 8. 2017 / 21:18:20 (před 7 roky)
off

Něco na tom bude. :D

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
14. 8. 2017 / 21:54:43 (před 7 roky)
on
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
16. 8. 2017 / 14:03:41 (před 7 roky)
off

Přesně tak. Reklamy jsem využívala na to, abych si skočila do kuchyně pro nějakou svačinu, ale přeci nemůžu jít 5x během jednoho filmu pro něco k jídlu... :D

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
18. 8. 2017 / 19:43:22 (před 7 roky)
off

Pravda, pravdoucí!!! TV sice mám, ale používám ji jen, abych do ní zabodla HDD nebo flashku a mohla se dívat na seriály/filmy :D to mi k životu stačí :D ;)

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!