To by v tý televizi museli nejdřív něco dávat :D
Spot on! :D
hacker3985 napsal(a):
Vždyť dávají. Tolik skvělých pořadů jako Soudkyně Barbara, Soudce Alexandr, Soudy Kláry Slámové nebo Soudní síň... Člověk neví, na co koukat dřív. :-D
hacker3985 napsal(a):
Presne. :D
Telka se využívat dá (sama tam pár věcí sleduju), ale člověk si musí vybírat, ne jen bezcílně zapnout a doufat, že tam něco bude. Protože v 95 % případů tam rozhodně vůbec nic nebude :D.
Tak já vám nevím, já tu televizi ještě nezavrhla. Ráda si takhle večer pustím něco, co už jsem viděla stokrát a je to navíc česky, takže nemusím na sledování vynaložit tolik energie jako na seriály, u kterých nevím, co se bude dít a co by mi mohlo utéct, kdybych nevěnovala pozornost jen obrazovce. ;) Aneb jak "říká" pan Svěrák: "A žehlil jsi někdy?" :D
:-D ÚPLNĚ SE VIDÍM :-D
Absolútny súhlas :D K TV mám nonstop pripojený disk so seriálmi, inak by to nešlo :P
na televizi moc nekoukám, každopádně když už jo, existuje super vynález: přetáčení reklam. jednoduše veškeré pořady jsou za posledních snad 48 nahraný, vyberu, co chci pustit, pustím, a když dojde na reklamu, přetočím. fajn je, že si to můžu i pauznout :)
Tenhle je dobrej, HODNĚ dobrej.
Televizi jsem nezapnul dobrých deset let a vůbec mi to nechybí a nemyslím si, že jsem o něco zásadního přišel. Samotný přístroj jako takový využíváme jako médium, k němuž je připojený externí disk plný filmů a seriálů ;)
Drunk_Queen napsal(a):
Telka se využívat dá (sama tam pár věcí sleduju), ale člověk si musí vybírat, ne jen bezcílně zapnout a doufat, že tam něco bude. Protože v 95 % případů tam rozhodně vůbec nic nebude :D.
Jo, pod to bych se podepsal. Není problém najít v televizi věci na sledování, jen se s nimi musí člověk časově sejít. Jinak to dopadne tak, že si sednu do křesla, během pěti minut projedu těch čtyřicet volných programů a zase odcházím.
Jinak k reklamám... hodně mě štvou, zvlášť, když mnohé z nich vidím několikrát denně a pak je znám nazpaměť, ale myslím, že jsou země, kde jsou na tom chudáci hůř. Pamatuju si, že kdysi dávno jsem čekal, až u nás konečně odvysílají sedmou sérii Čarodějek a zjistil jsem, že ji zrovna vysílají na Němcích. Tak jsem koukal a pět(!) opravdu dlouhých reklamních bloků ve čtyřicetiminutovém seriálu. Jsme na tom oproti nim ještě dobře.
Jsem na tom podobně, televizi používám na přehrávání seriálů a filmů z hardisku, jinak bych se bez ni obešla. Tudíž nemám s reklamama žádný problém :-) Pokud už vyjimečně něco v TV sleduji tak je to sport a tam mi reklamy problém nedělají. Tento článek je opravdu trefný.
Televizi zapínám jen když odejde wifi :D
Skvělý komiks! :))
v televizi se koukám jen na fotbal, hokej a biatlon :D protože to nezná reklamy. Pořád ale ještě mám v pamětí reklamy při závodech F1 na Nově to sem nadával jako malej, že i facku sem dostal.
Tempy napsal(a):
Tak já vám nevím, já tu televizi ještě nezavrhla. Ráda si takhle večer pustím něco, co už jsem viděla stokrát a je to navíc česky, takže nemusím na sledování vynaložit tolik energie jako na seriály, u kterých nevím, co se bude dít a co by mi mohlo utéct, kdybych nevěnovala pozornost jen obrazovce. ;) Aneb jak "říká" pan Svěrák: "A žehlil jsi někdy?" :D
Absolutní souhlas, televize je největší přítel při žehlení, nemusím se bát, že mi něco uteče a opakování CSI nebo NCIS člověk vždycky někde najde, reklamy jsou sice otravne, ale akorát stihnu povesit/sundat další prádlo
Vachisek napsal(a):
v televizi se koukám jen na fotbal, hokej a biatlon :D protože to nezná reklamy.
To je dobrý kec. U biatlonu je reklam až hrůza (pravda jen před a po), hokej má během třetin přímo reklamní pauzy...
:D kdyby jsi mě pochopil tak by jsi věděl, že mluvím o reklamách v průběhu zápasu či závodu. F1 v tomhle byla na blití. Jinak komerční přestávky naprosto chápu 30s reklama mě ještě nikdy nezabila.
Trefa, tohle se vám opravdu povedlo :-D
Tady jsme na tom ještě dobře. Nemají v US na 42 minut seriálu 18 minut reklam?
hacker3985 napsal(a):
Dávají ... reklamy :D
V televizi koukám jen na sportovní přenosy a dokumenty. Taky nemám nervy na desítky minut reklam.
Micuda98 napsal(a):
Tenhle je dobrej, HODNĚ dobrej.
100% souhlas ;-)
Na televizi mi nejvíc vadí fakt, že když hezky usnu při programu, hlučná reklama mě za pět minut vzbudí. Takže se na ni moc nekoukám - možná skutečně jen při žehlení.
To mě přesně vystihuje:D
Souhlas. Televizi už jsem dávno zrušila, jsem spokojená s internetem a notebookem. Mám toho tolik k vidění, že ji nepotřebuji. :-)
Televizi používám když se dívám na sport (F1,Moto Gp,biatlon) a Kobru u který bych originál asi nedala. Ten novej kolega Semira Paul je vážně kus, ale na Bena nemá...
Nedávno jsem se dívala na Četníky na Barrandově, ale to bylo teda něco, skoro jsem měla sto chutí jsi je pustit na ntb :/
Vachisek napsal(a):
:D kdyby jsi mě pochopil tak by jsi věděl, že mluvím o reklamách v průběhu zápasu či závodu. F1 v tomhle byla na blití. Jinak komerční přestávky naprosto chápu 30s reklama mě ještě nikdy nezabila.
Tak v průběhu zápasu je jich v hokeji plno. U biatlonu jak jsem psala jen před závodem a po závodě, ale sledovat biatlon a nevidět ty reklamy je téměř nereálné.
Zkrátka prohlášení v televizi se koukám jen na fotbal, hokej a biatlon :D protože to nezná reklamy. je nesmysl, zvlášť, když vzápětí přiznáváš, že v tom hokeji je přežiješ. Reklama je pořád reklama.
BuBBleS napsal(a):
na televizi moc nekoukám, každopádně když už jo, existuje super vynález: přetáčení reklam. jednoduše veškeré pořady jsou za posledních snad 48 nahraný, vyberu, co chci pustit, pustím, a když dojde na reklamu, přetočím. fajn je, že si to můžu i pauznout :)
přesně, když si nesednu od půl šestý do půl devátý k přátelům, tak televizi vůbec nesleduju, nebo když chci něco vidět, tak počkám a pak si to v klidu přetočím bez reklam, nebo si zpětně hledám v programu
Pepka napsal(a):
Absolutní souhlas, televize je největší přítel při žehlení, nemusím se bát, že mi něco uteče a opakování CSI nebo NCIS člověk vždycky někde najde, reklamy jsou sice otravne, ale akorát stihnu povesit/sundat další prádlo
Tak s tím souhlasím, když žehlím, tak převážně zapnu AXN a sleduju NCIS a další pořady, které dávají, teď tam začali dávat Hawaii 5-0 :D člověk se u toho aspoň nenudí, pak televizy vypnu a jdu si po svých. :D
Něco na tom bude. :D
Přesně tak. Reklamy jsem využívala na to, abych si skočila do kuchyně pro nějakou svačinu, ale přeci nemůžu jít 5x během jednoho filmu pro něco k jídlu... :D
Pravda, pravdoucí!!! TV sice mám, ale používám ji jen, abych do ní zabodla HDD nebo flashku a mohla se dívat na seriály/filmy :D to mi k životu stačí :D ;)