American Horror Story: Cult
7x01 Election Night
Česky:
**Tom:** Snad budou voliči, co hlasovali na protest, šťastní, až nás kvůli němu pozabíjí.
**Marylin:** Miláčku, nerozčiluj se.
**Tom:** Drž hubu, Marylin. Říkal jsem, abys šla volit, ale neposlechla jsi. A teď? Teď řekni našim kamarádkám, že jako manželky možná přijdou o práva, proto jsi místo voleb šla radši na Etsy!
Originál:
**Tom:** I hope every one of those voters who decided it was a good time to cast a protest vote is happy when that psycho gets us all killed.
**Marylin:** Honey, don't get so worked up.
**Tom:** Shut up, Marylin. I told you to go vote, but you didn't listen. Now look what happened. Look at our friends on the couch and tell them that they may not be able to maintain their rights as a married couple because you were too busy today on Etsy to go vote!
Já neverím, že tu vidím hlášku z Doctor Doctor :O vďaka za pridanie ❤️ normálne mi takáto maličkosť tak vylepšila deň, že by ste neverili :D
juli napsal(a):
Já neverím, že tu vidím hlášku z Doctor Doctor :O vďaka za pridanie ❤️ normálne mi takáto maličkosť tak vylepšila deň, že by ste neverili :D
A já nevěřím, že nejsem jediná, kdo to sleduje :D Potěšení na mé straně ;)
A já jsem ráda za AHS <3
A já jsem ráda za všechny hlášky - většinu zde hláškovaných seriálů nesleduji, díky hláškovinám mám výborný přehled. Díky všem :-)
Nira napsal(a):
A já jsem ráda za všechny hlášky - většinu zde hláškovaných seriálů nesleduji, díky hláškovinám mám výborný přehled. Díky všem :-)
ďakujeme, radi vždy potešíme =D už sa nám od tohto týždňa začína pomaly ale isto rozbiehať seriálová sezóna na plno a bude z čoho vyberať (ešte väčší výber), tak snáď sa objaví aj niečo čo sleduješ =D
Kahlan napsal(a):
ďakujeme, radi vždy potešíme =D už sa nám od tohto týždňa začína pomaly ale isto rozbiehať seriálová sezóna na plno a bude z čoho vyberať (ešte väčší výber), tak snáď sa objaví aj niečo čo sleduješ =D
Ja sa toho desím, už takto nemám čas a čo bude, keď nastane main season, veď ma klepne :D
phoboska napsal(a):
Ja sa toho desím, už takto nemám čas a čo bude, keď nastane main season, veď ma klepne :D
mám taký dojem, že neklepne len teba! A pridám sa k tebe :DD
phoboska napsal(a):
24ron24 napsal(a):
klepne nás všetkých skupinovo =D
Kahlan napsal(a):
klepne nás všetkých skupinovo =D
A mě nejvíc :DDDD
24ron24 napsal(a):
:D Vitaj 4h spánok :D
phoboska napsal(a):
:D Vitaj 4h spánok :D
Vitám, vitám :DD