Za mě rozhodně ano..tak jsem se nezasmála ani nepamatuju.
Značka je značka. Prodej práv po světě, syndikace... krásně je jim investice vrátí. Teď jen za jak dlouho se dočkáme seriálu Old Sheldon z domova důchodců?
z prvního dílu se mi chce na záchod ještě ted :DDD sem chcal smíchy
Čekal jsem, že to bude mnohem otravnější, než byl nakonec výsledek. Takže šanci ještě miniSheldon dostane.
Rozhodně se na další díly těším, je to příjemná oddechovka.
Nedivím se, nebylo to tak zlé, jak jsem očekávala.
Ocekaval jsem trapnou kravinu a v podstate jsem se podival na prvni dil jen proto, abych nasledne mohl napsat treba i sem do diskuze, neco o vychcanych producentech, kteri uz nevedi jak ty reklamy do te TV protlacit.
A ano, stacil pilot na to, abych svuj omyl poznal. Ten klucina to hraje fakt dobre, uvidime, jestli bude dostatek scenaristickych napadu a nepujde to casem do trapnosti, ale kdo kouka na TBBT, tak myslim, ze se mu musi libit i tenhle spin-off.
bála jsem se hlavního malého hrdiny... je nesympatický, na facičku a přesto ho miluju :D Jako velkého Sheldona. První díl byl super a to se jen tak nestává. Těším se na další a další díly.
Vidím, že aj tu medzi diskutujúcimi to má úspech a súhlasím, bolo to fajn, zasmiala som sa a určite budem pozerať aj ďalej :)
Vtipný to moc nebylo, ale párkrát jsem se usmál. Ten herec mi moc sympatický není, ale tvůrci tomu dali příjemný podkres, nevím, ale možná si ze zvědavosti pustím i další epizody
Překvapilo mě, že to má přece jen dost jinou atmosféru než TBBT. Čekal jsem, že to bude mnohem víc komediální, ale ono to z mého pohledu i přes řadu vtipných momentů tak úplně komedie není.
martin2 napsal(a):
Překvapilo mě, že to má přece jen dost jinou atmosféru než TBBT. Čekal jsem, že to bude mnohem víc komediální, ale ono to z mého pohledu i přes řadu vtipných momentů tak úplně komedie není.
Souhlasím. Přemýšlím, jestli je to komedie nebo drama. Rozhodně jsem se neřechtala. Přišlo mi to smutný...
Kluk je sám o sobě sympatický. Postavy jsou dobré, i když neměly moc času se ukázat, představu si člověk udělal, jaký to musí být s nadaným a nepřizpůsobivým dítětem. Bohužel malý Seldon je ale celkem sociálně inteligentní i přizpůsobivý, rozhodně o pět levelu víc než dospělý Seldon.
Nezasmála jsem se, akorát párkrát usmála jeho upřímnosti a pár dalším věcem u ostatních postav, ale v poho, komedie to nemusí být.
Jako samostatný seriál bez návaznosti na TBBT bych to i brala a koukala se dál. Ale takhle, že to hlavně těží z TBBT a vnucuje představu, že tohle má být Sheldon, jakého známe, ve mne vyvolává nechuť. Je to o značce.
TBBT pozerám od začiatku a na detského Sheldona som bola fest zvedavá.Prvá časť dobrá a zaujímavá. Osobne tomu dám šancu.
Teď jsem tak trochu zaraženej. Nemyslím si ani , že by bylo nějak těžké mě rozesmát. Po prvním díle se těžko hodnotí, třeba se seriál nakonec posune tím směrem který většina očekávala(komedie). Nicméně jak jsem už zmínil za celých 20minut dílu jsem se ani jednou neusmál a měl jsem ve většině případu spíš pocit smutku. Čímž netvrdím, že je pilot špatný. Je jen trochu jiný než většina lidí čekala.