Diskuze k článku Young Sheldon dostává objednávku na celou sérii
viper83
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 9. 2017 / 23:02:40 (před 7 roky)
off

Za mě rozhodně ano..tak jsem se nezasmála ani nepamatuju.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
27. 9. 2017 / 23:22:45 (před 7 roky)
off

Značka je značka. Prodej práv po světě, syndikace... krásně je jim investice vrátí. Teď jen za jak dlouho se dočkáme seriálu Old Sheldon z domova důchodců?

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
28. 9. 2017 / 00:57:05 (před 7 roky)
off

z prvního dílu se mi chce na záchod ještě ted :DDD sem chcal smíchy

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
28. 9. 2017 / 09:00:36 (před 7 roky)
off

Čekal jsem, že to bude mnohem otravnější, než byl nakonec výsledek. Takže šanci ještě miniSheldon dostane.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
28. 9. 2017 / 09:39:56 (před 7 roky)
off

Rozhodně se na další díly těším, je to příjemná oddechovka.

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
28. 9. 2017 / 09:44:31 (před 7 roky)
off

Nedivím se, nebylo to tak zlé, jak jsem očekávala.

Redmarx
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
28. 9. 2017 / 10:34:09 (před 7 roky)
off

Ocekaval jsem trapnou kravinu a v podstate jsem se podival na prvni dil jen proto, abych nasledne mohl napsat treba i sem do diskuze, neco o vychcanych producentech, kteri uz nevedi jak ty reklamy do te TV protlacit.
A ano, stacil pilot na to, abych svuj omyl poznal. Ten klucina to hraje fakt dobre, uvidime, jestli bude dostatek scenaristickych napadu a nepujde to casem do trapnosti, ale kdo kouka na TBBT, tak myslim, ze se mu musi libit i tenhle spin-off.

calipsso
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
28. 9. 2017 / 11:47:24 (před 7 roky)
off

bála jsem se hlavního malého hrdiny... je nesympatický, na facičku a přesto ho miluju :D Jako velkého Sheldona. První díl byl super a to se jen tak nestává. Těším se na další a další díly.

Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 9. 2017 / 12:05:12 (před 7 roky)
off

Vidím, že aj tu medzi diskutujúcimi to má úspech a súhlasím, bolo to fajn, zasmiala som sa a určite budem pozerať aj ďalej :)

Toldist
28. 9. 2017 / 12:23:57 (před 7 roky)
off

Vtipný to moc nebylo, ale párkrát jsem se usmál. Ten herec mi moc sympatický není, ale tvůrci tomu dali příjemný podkres, nevím, ale možná si ze zvědavosti pustím i další epizody

martin2
28. 9. 2017 / 18:07:23 (před 7 roky)
off

Překvapilo mě, že to má přece jen dost jinou atmosféru než TBBT. Čekal jsem, že to bude mnohem víc komediální, ale ono to z mého pohledu i přes řadu vtipných momentů tak úplně komedie není.

Martin
KaTyl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 9. 2017 / 18:41:39 (před 7 roky)
off
martin2 napsal(a):

Překvapilo mě, že to má přece jen dost jinou atmosféru než TBBT. Čekal jsem, že to bude mnohem víc komediální, ale ono to z mého pohledu i přes řadu vtipných momentů tak úplně komedie není.

Souhlasím. Přemýšlím, jestli je to komedie nebo drama. Rozhodně jsem se neřechtala. Přišlo mi to smutný...

zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 9. 2017 / 22:36:11 (před 7 roky)
off

Kluk je sám o sobě sympatický. Postavy jsou dobré, i když neměly moc času se ukázat, představu si člověk udělal, jaký to musí být s nadaným a nepřizpůsobivým dítětem. Bohužel malý Seldon je ale celkem sociálně inteligentní i přizpůsobivý, rozhodně o pět levelu víc než dospělý Seldon.

Nezasmála jsem se, akorát párkrát usmála jeho upřímnosti a pár dalším věcem u ostatních postav, ale v poho, komedie to nemusí být.

Jako samostatný seriál bez návaznosti na TBBT bych to i brala a koukala se dál. Ale takhle, že to hlavně těží z TBBT a vnucuje představu, že tohle má být Sheldon, jakého známe, ve mne vyvolává nechuť. Je to o značce.

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
JustMyName
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
29. 9. 2017 / 20:34:35 (před 7 roky)
off

TBBT pozerám od začiatku a na detského Sheldona som bola fest zvedavá.Prvá časť dobrá a zaujímavá. Osobne tomu dám šancu.

Falling is just like flying, except there´s a more permanent destination.
Radim.Winiarski
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
30. 9. 2017 / 14:57:24 (před 7 roky)
off

Teď jsem tak trochu zaraženej. Nemyslím si ani , že by bylo nějak těžké mě rozesmát. Po prvním díle se těžko hodnotí, třeba se seriál nakonec posune tím směrem který většina očekávala(komedie). Nicméně jak jsem už zmínil za celých 20minut dílu jsem se ani jednou neusmál a měl jsem ve většině případu spíš pocit smutku. Čímž netvrdím, že je pilot špatný. Je jen trochu jiný než většina lidí čekala.

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)