Diskuze k článku Komiks: Opáčko
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
29. 10. 2017 / 20:01:35 (před 7 roky)
off

*nových

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
29. 10. 2017 / 20:02:37 (před 7 roky)
off

"Moje slova," řekl člověk, který momentálně už asi posedmé sjíždí všech jedenáct řad Frasiera. :-D

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
29. 10. 2017 / 20:25:25 (před 7 roky)
off

Holt špatně nakládáme s časem, ale taky mám pár srdcovek, co jsem viděla víckrát. Srdci neporučíš. :-D

"Let's put a smile on that face!"
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 10. 2017 / 20:53:15 (před 7 roky)
off

Tak tady bych naprosto přesně uhodla, že autorem textu je Fruiko, i kdyby to tam nebylo napsané :D Fruiko tohle vážně nechápe, snažila jsem se pro nás obyčejné smrtelníky vybojovat, aby se nám do statistik, konkrétně do celkového počtu zhlédnutých epizod a celkového prosledovaného času, počítalo opakované odškrtnutí epizody. No už nevím, jak to nakonec dopadlo, ale původně o tom nechtěl ani slyšet, a pak tuším svolil jen k jednomu, což mi přišlo absolutně nelogické :D

Koki12
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
29. 10. 2017 / 20:58:17 (před 7 roky)
off

No jo stává se. Někdy si řeknu, že si jen proklikám oblíbené scény a nakonec se dívám na celé epizody. Takhle jsem viděla celý Burn Notice nakonec třikrát.

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
29. 10. 2017 / 20:59:39 (před 7 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Holt špatně nakládáme s časem, ale taky mám pár srdcovek, co jsem viděla víckrát. Srdci neporučíš. :-D

Pod tohle se muzu podepsat. Ale mam to tak i u knih - nektere me porad bavi, i kdyz je ctu uz po desate.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
29. 10. 2017 / 21:28:22 (před 7 roky)
off
andrea168 napsal(a):

Pod tohle se muzu podepsat. Ale mam to tak i u knih - nektere me porad bavi, i kdyz je ctu uz po desate.

Mám to stejně - u seriálů, filmů i knížek. Ale snažím se to nepřehánět :-)

angel216
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 10. 2017 / 21:35:31 (před 7 roky)
off

Já to mám takhle u seriálů, filmů i knih. Například supernatural a speciály Top Gearu jsem viděla minimálně pětkrát. :D

Být připraven na válku je nejúčinnější způsob, jak uchovat mír - George Washington
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 10. 2017 / 21:36:33 (před 7 roky)
off

Jistě! Koukejme na seriály, co jsme ještě neviděli, vždyť co kus to poklad;-)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
Shppen
29. 10. 2017 / 22:01:01 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak tady bych naprosto přesně uhodla, že autorem textu je Fruiko, i kdyby to tam nebylo napsané :D Fruiko tohle vážně nechápe, snažila jsem se pro nás obyčejné smrtelníky vybojovat, aby se nám do statistik, konkrétně do celkového počtu zhlédnutých epizod a celkového prosledovaného času, počítalo opakované odškrtnutí epizody. No už nevím, jak to nakonec dopadlo, ale původně o tom nechtěl ani slyšet, a pak tuším svolil jen k jednomu, což mi přišlo absolutně nelogické :D

Tohle je zrovna vec, kterou uz sem se chtel dlouho zeptat. Mozna by nebylo na skodu dozjistit jak to dopadlo? A informovat siroke masy? :D

Editováno: 2x | Naposledy: 29. 10. 2017 / 22:01:29
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
29. 10. 2017 / 22:10:17 (před 7 roky)
off

A já myslela, že opáčka seriálů dává každý. Fruiko nemá srdce.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
29. 10. 2017 / 22:13:33 (před 7 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Naprostý souhlas. Jsou seriály nebo spíš epizody, ke kterým stojí za to se vracet, i když už člověk ví, co bude následovat za scénu a za repliku :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
29. 10. 2017 / 22:19:19 (před 7 roky)
off

Opakování je matka moudrosti :D.

Cosima
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
29. 10. 2017 / 22:35:07 (před 7 roky)
off

Člověk při opakování kolikrát objeví tolik nových věcí co se při maratonech ztratí :).

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
30. 10. 2017 / 00:07:31 (před 7 roky)
off

Pan Fruiko snad nevyrůstal v devadesátých letech nebo co :D. Protože jinak by věděl, že když už se tam objevil nějaký dobrý seriál, bylo přímo povinnost si ho natočit na VHS a pak sjíždět pořád dokolečka :D. Co na tom, že já dík tomu znám celou Xenu skoro nazpaměť :D. Klidně si sednu a budu se na ty díly dívat znova a znova a znova až do zblbnutí :D. Stejně tak u těch srdcových dílů jiných seriálů :D. Takže já spíš nechápu pana Fruika, než ty kteří si ty opakovací maratony dávaj :D.

Plus, proč mám ztrácet čas s něčím, o čem ani nevím jestli mě to bude bavit, když u srdcovek je zábavnost zajištěna :D? (aneb výzvu 2017 ještě hotovou nemám, ale jestli ji dokončím, tak je to poprvé a naposledy, co jsem se k takovému projektu vyhecovala :D).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
30. 10. 2017 / 01:04:24 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

(aneb výzvu 2017 ještě hotovou nemám, ale jestli ji dokončím, tak je to poprvé a naposledy, co jsem se k takovému projektu vyhecovala :D).

[počítá...] Hm, 208. :D S tím, kolik se načte ještě do konce roku, to s DQ budeme mít skoro na 5 pilotů týdně.

andromache
30. 10. 2017 / 01:28:27 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

[počítá...] Hm, 208. :D S tím, kolik se načte ještě do konce roku, to s DQ budeme mít skoro na 5 pilotů týdně.

What O_o? Já mám problém i s těmi 52 a to mě ještě zachraňujou australské novinky :-O. Já se divím, že vám z toho ještě nehrabe dámy :D. Klobouček :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 10. 2017 / 01:29:32 (před 7 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Opakování je matka moudrosti :D.

*thumbs up*

Obzvláště mám ráda seriály, kdy při každém novém shlédnutí objevím detail, kterého jsem si předtím vůbec nevšimla :)

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
30. 10. 2017 / 07:45:45 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Pan Fruiko snad nevyrůstal v devadesátých letech nebo co :D. Protože jinak by věděl, že když už se tam objevil nějaký dobrý seriál, bylo přímo povinnost si ho natočit na VHS a pak sjíždět pořád dokolečka :D. Co na tom, že já dík tomu znám celou Xenu skoro nazpaměť :D. Klidně si sednu a budu se na ty díly dívat znova a znova a znova až do zblbnutí :D. Stejně tak u těch srdcových dílů jiných seriálů :D. Takže já spíš nechápu pana Fruika, než ty kteří si ty opakovací maratony dávaj :D.

Plus, proč mám ztrácet čas s něčím, o čem ani nevím jestli mě to bude bavit, když u srdcovek je zábavnost zajištěna :D? (aneb výzvu 2017 ještě hotovou nemám, ale jestli ji dokončím, tak je to poprvé a naposledy, co jsem se k takovému projektu vyhecovala :D).

Amen! :D Ty VHSky plný Čarodějek, Gilmorek a Hvězdný brány mám snad ještě někde na půdě. :D

A co se Výzvy týká - dejte mi soutěž a já hraju. Takže tam už je to ztracený. :D I když tuhle jsem si u Gunpowder říkala, proč si tohle proboha dělám?! :D Jsem hodně zvědavá na NPL. ;)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
30. 10. 2017 / 08:09:29 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

What O_o? Já mám problém i s těmi 52 a to mě ještě zachraňujou australské novinky :-O. Já se divím, že vám z toho ještě nehrabe dámy :D. Klobouček :D.

Kdo říká, že nehrabe? Mně hrabe. A extrémně! :D

Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
30. 10. 2017 / 08:57:42 (před 7 roky)
off

Pokiaľ sa pozerajú viackrát je OK. Horšie je to, keď si ho máte aj na DVD/BD a koľko to miesta zaberá.

Wait for it...
STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
30. 10. 2017 / 09:14:17 (před 7 roky)
off

Jsou seriály které se "musí" vidět vícekrát.

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
30. 10. 2017 / 10:12:44 (před 7 roky)
off

Friends, Scrubs, Charmed, Red Dwarf, Dexter, Desperate Housewives, Step By Step, Lost, Četnické Humoresky, Sherlock, Black Mirror, ... To vše jsem viděla minimálně 3x... Sitcomy i 5-10x....

Vxxx
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
30. 10. 2017 / 11:20:42 (před 7 roky)
on

Občas to tak je, že mám potřebu se mrknout znovu na seriál nebo film, knihu .o).

Jenny
andromache
30. 10. 2017 / 13:38:42 (před 7 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Kdo říká, že nehrabe? Mně hrabe. A extrémně! :D

Aha :D. Tak to už potom chápu :D.

andromache
30. 10. 2017 / 13:39:54 (před 7 roky)
off
Tempy napsal(a):

Amen! :D Ty VHSky plný Čarodějek, Gilmorek a Hvězdný brány mám snad ještě někde na půdě. :D

Já je nemám na půdě ale někde ve skříni :D. A ještě donedávna jsem je vesele sjížděla, než jsem se teda rozhodla upgradovat na stahování i tady těch seriálů z VHSek :D. Hold rekordér to vzdal, tak mi nic jiného nezbylo :D.

chisko6
30. 10. 2017 / 13:50:59 (před 7 roky)
off

Když se mi seriál líbí, prostě ho musím zkouknout znovu. I když času je málo a seriálů mnoho. Častokrát se to nepodaří.

Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
30. 10. 2017 / 15:24:08 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

snažila jsem se pro nás obyčejné smrtelníky vybojovat, aby se nám do statistik, konkrétně do celkového počtu zhlédnutých epizod a celkového prosledovaného času, počítalo opakované odškrtnutí epizody

Toto by ma tiež potešilo :D niektoré seriály, resp. aspoň časti som videla už toľkokrát, že to vlastne ani neviem spočítať :D Napríklad také Gilmorky a je toho samozrejme viac.
A hlavne, keď niečo pozerám niekoľký krát, vždy tam nájdem čosi iné, to je ako čítať Malého princa, vždy tam objavím nejaký ďalší schovaný význam, symbol, ktorý sa mi odkryje až časom :)

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 10. 2017 / 15:26:07
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
30. 10. 2017 / 16:40:07 (před 7 roky)
off

Moc hezké:)

"Vím, že nic nevím."
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
30. 10. 2017 / 22:39:11 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Já je nemám na půdě ale někde ve skříni :D. A ještě donedávna jsem je vesele sjížděla, než jsem se teda rozhodla upgradovat na stahování i tady těch seriálů z VHSek :D. Hold rekordér to vzdal, tak mi nic jiného nezbylo :D.

Jo, to znám. Taky bych na dně skříně našel poměrně dost VHSek. Rekordér už ale také bohužel odešel do věčných lovišť a kdybych to měl všechno hledat a stahovat, ani nechci počítat, kolik času by to zabralo. A to jsou tam i kousky z dětství, které bych ani ke stažení nenašel, bohužel :(

andromache
30. 10. 2017 / 23:15:58 (před 7 roky)
off
milosh napsal(a):

Jo, to znám. Taky bych na dně skříně našel poměrně dost VHSek. Rekordér už ale také bohužel odešel do věčných lovišť a kdybych to měl všechno hledat a stahovat, ani nechci počítat, kolik času by to zabralo. A to jsou tam i kousky z dětství, které bych ani ke stažení nenašel, bohužel :(

To teda.. Myslím, že jsem tuhle hledala někde Sindibádova dobrodružství, ale moc mi toho nenašel :(. Prostě zlaté klasiky našeho dětství jsou pohřbené fakt už asi jenom na těch VHSkách na půdách :(.

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
31. 10. 2017 / 08:16:21 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

To teda.. Myslím, že jsem tuhle hledala někde Sindibádova dobrodružství, ale moc mi toho nenašel :(. Prostě zlaté klasiky našeho dětství jsou pohřbené fakt už asi jenom na těch VHSkách na půdách :(.

Já takhle před časem díky kočce z Downward Dog zavzpomínala na VHS klasiku mého dětství - australského Napoleona. Tak jsem na to asi po 20 letech koukla, už to samozřejmě docela ztratilo to dětský kouzlo, ale z tý psychoušský kočky mě mrazí dodnes! :D

A jak to tak čtu, tak navrhuju jeden komiks věnovaný VHSkám! :D ;)

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
31. 10. 2017 / 11:25:50 (před 7 roky)
off

Asi tak. Nemám ráda něco vidět podruhé.
Dělám to jen u seriálů, které jsem před lety sledovala a neviděla vše (třeba kvůli tomu, že to dávali v TV a to nešlo vždy stihnout).

ragelly
31. 10. 2017 / 12:46:31 (před 7 roky)
off

Snažila jsem se, ale bohužel :D

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
31. 10. 2017 / 14:09:44 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Sakra, škoda. To nevim, proč jsem si teda myslela, že to tak funguje. :'D

Kolikokoli
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
31. 10. 2017 / 16:23:12 (před 7 roky)
off

Já: *stáhne 5 nových dílů rozkoukaných seriálů*
Taky já: *pustí si 10x viděnýho Červenýho trpaslíka*
Asi tak :D

Hey, ass-butt! I tolerate this century but I don't enjoy it so live long and prosper and may the force be with you. Hallowed are the Ori. Allons-y!
andromache
31. 10. 2017 / 18:12:14 (před 7 roky)
off
Tempy napsal(a):

Já takhle před časem díky kočce z Downward Dog zavzpomínala na VHS klasiku mého dětství - australského Napoleona. Tak jsem na to asi po 20 letech koukla, už to samozřejmě docela ztratilo to dětský kouzlo, ale z tý psychoušský kočky mě mrazí dodnes! :D

Vidíš, to mi připomíná, jak se mi dodneška těžce shání australské klasiky Záchranáři, Škola zlomených srdcí a Pot a Dřina :D. To už ani na uložto neseženeš :(.

andromache
31. 10. 2017 / 18:13:07 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Prej plýtvání časem :D. Leckdy mám pocit, že plýtvání časem je spíš sledování byť jenom pilotu 90% nových seriálů :D.

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
31. 10. 2017 / 21:50:24 (před 7 roky)
off

Jak někdo napsal, opakování je matka moudrosti a některé skvosty stojí za to vidět víckrát.Ani nepočítám kolikrát jsem viděla M*A*S*H, asi 4x jsem viděla Leverage, no a u Dempseyho a Makepeace jsem už u 8 přestala počítat.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Koki12
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
31. 10. 2017 / 22:24:15 (před 7 roky)
off
Case*Wawe*Make napsal(a):

Jak někdo napsal, opakování je matka moudrosti a některé skvosty stojí za to vidět víckrát.Ani nepočítám kolikrát jsem viděla M*A*S*H, asi 4x jsem viděla Leverage, no a u Dempseyho a Makepeace jsem už u 8 přestala počítat.

S Leverage jsem na tom stejně. To prostě nejde vidět jen jednou. Na to je to moc dobrý.